کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
نامه دوم منم اومد. ایروان هفته دوم می. :-)
استرسم کم شد.
ولی انکارا بهتر نبود؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
نامه دوم منم اومد ، ابوظبی هفته دوم می، خوشحالممممم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
بچه ها فکر کنید ما یکساله منتظر مصاحبه ایم Smile)))
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: mtcanada ، ffrfar ، min@ ، Sara_lphmkf ، Tabassomshojaat ، ojee ، alitab ، noobnoobi ، 5ina ، برسام٤ ، Lemony ، gema
سلام نامه دوم ماهم امد ابوظبی هفته دوم می
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
مصاحبه ما هم هفته چهارم می ابوظبی هست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ماتیتی ، ffrfar ، Tabassomshojaat ، ojee ، mtcanada ، alitab ، taleghani ، noobnoobi ، 5ina ، Lemony ، gema ، آلیس-1980
عجب شب به يادموندني شد امشب، اول نامه دوممونواومد، بعدش سري جديد كلاه قرمزي، بعدش سرو صداي چهارشنبه سوري و..... همين طوري هيجانه كه امشب احساس ميشه، به سلامتي هممون و به سلامتي به يادموني ترين شب سال ١٣٩٢
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: ffrfar ، Tabassomshojaat ، mtcanada ، alitab ، aghaghia ، noobnoobi ، demented ، 5ina ، zaaraa ، taleghani ، برسام٤ ، ojee ، Lemony ، gema ، آلیس-1980
(2014-03-19 ساعت 00:14)Sara_lphmkf نوشته:  عجب شب به يادموندني شد امشب، اول نامه دوممونواومد، بعدش سري جديد كلاه قرمزي، بعدش سرو صداي چهارشنبه سوري و..... همين طوري هيجانه كه امشب احساس ميشه، به سلامتي هممون و به سلامتي به يادموني ترين شب سال ١٣٩٢
بابا کی سی سی ترکونده!!!!!!!!!!!!Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: iris ، ojee ، mtcanada ، alitab ، taleghani ، aghaghia ، noobnoobi ، 5ina ، Sara_lphmkf ، Lemony ، gema
(2014-03-18 ساعت 19:21)masoudyara نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 16:43)zigoratuae نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 12:04)azadeh2014 نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 12:00)masoudyara نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 10:46)ffrfar نوشته:  دوستان عزیز اندکی صبر....سحر نزدیک است....Wink
دوستانی که تعداد ارسالهاشون به 10 تا رسید لطفا" لطفا" حداقل اطلاعاتتون رو در امضاهاتون ثبت کنید. Rolleyes

میشه بگید چطور؟من نمیتونم امضامو فعال کنم. ممنون
دوست عزیز از بالای صفحه برید به قسمت کنترل پنل کاربربعد از قسمت راست منو برید بخش ویرایش امضاء یا تغییر امضاء در اونجا هر چه میخواهد دل تنگت بنویس بعدشم سیو کنیدBig Grinموفق باشید
من که ندیدم قسمت امضا رو !
ولی من دیدم.ممنون دوست عزیز
من توی کنترل پنلم گزینه ای برای ویرایش امضا ندارم، چطوری باید امضامو فعال کنم؟
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... Big Grin !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
کنسولگری:آنکارا
تشکر کنندگان: ffrfar ، alitab
Smile 
سلام دوستان من هم نامه دومم اومد البته سفارت رو به ابوظبی تغییر دادن
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
تشکر کنندگان: mtcanada ، ffrfar ، alitab ، taleghani ، azadeh2014 ، noobnoobi ، 5ina ، Saeedv13 ، Sara_lphmkf ، Lemony ، gema ، آلیس-1980
(2014-03-18 ساعت 22:34)aghaghia نوشته:  سلام دوستان، چهارشنبه سوری مبارک Smile نامه دوم منم بدون ایمیل!!!! اومد، نیمه اول می ارمنستان ...
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه

خیلی خوشحالم که نامه ی دومتون اومده مبارکتون باشه ایشالا همگی خوشحال برمیگردین
بچه ها روزای خیلی خوبیه تا وقت مصاحبه تدارکات سفر .خرید بلیط . وقت دکتر و......... لذت ببرید
دوستون دارم
موفق باشید Smile
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: ffrfar ، alitab ، taleghani ، aghaghia ، noobnoobi ، 5ina ، Sara_lphmkf ، zaaraa ، mtcanada ، Lemony ، shlahni ، آلیس-1980
سلام دوستان خوبم ،نامه دوم ما هم آمد.هفته دوم می ،ایروان.به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان Wink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: ojee ، ffrfar ، alitab ، azadeh2014 ، noobnoobi ، 5ina ، Sara_lphmkf ، mtcanada ، Lemony ، gema ، آلیس-1980
(2014-03-18 ساعت 22:58)min@ نوشته:  نامه دوم منم اومد. ایروان هفته دوم می. :-)
استرسم کم شد.
ولی انکارا بهتر نبود؟
دوست عزیز منم هم انکارارو انتخاب کرده بودم و خودشون تغییر داده بودن به ایروان و الان که ویزام دستمه خیلی خوشحالم به فال نیک بگیرید امیدوارم دست پر برگردید
موفق باشیدSmile
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: ffrfar ، Sam2014 ، alitab ، taleghani ، azadeh2014 ، noobnoobi ، 5ina ، mahdibashoma ، Sara_lphmkf ، mtcanada ، Lemony ، gema ، آلیس-1980
نامه دوم ما هم اومد
امروز خیلی روز خوبی بود
محل سفارت در نامه اول آنکارا بود خودشون به ارمنستان تغییر دادن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: alitab ، azadeh2014 ، noobnoobi ، 5ina ، Saeedv13 ، Sara_lphmkf ، mtcanada ، Lemony ، ffrfar ، gema ، آلیس-1980
سلام دوستان نامه دوم من اومد. هفته سوم می. شمارم 6300 .انکارا درخواست کرده بودم ولی ارمنستان تغییر داده شده.
تشکر کنندگان: alitab ، azadeh2014 ، noobnoobi ، 5ina ، Sara_lphmkf ، taleghani ، mtcanada ، سيبك ، ojee ، Lemony ، gema ، آلیس-1980
سلام نامه دوم منم اومد
ابوظبی هفته دوم می
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: noobnoobi ، pendleton ، 5ina ، Sara_lphmkf ، taleghani ، mtcanada ، ojee ، Lemony ، ffrfar ، gema ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان