کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
دوستان ایمیل برای من در spam اومده. حتما dpam رو هم چک کنید. این یعنی چی؟

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: 5ina ، alitab ، Sara_lphmkf ، ghafari88 ، mtcanada ، سيبك ، ojee ، ماتیتی ، gema ، alireza_guitar
(2014-03-19 ساعت 01:39)sahar66 نوشته:  دوستان ایمیل برای من در spam اومده. حتما dpam رو هم چک کنید. این یعنی چی؟

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing
با سلام
این یه این معنیه که شما نامه دومتون جایگزین نامه اول شده و با مراجعه به سایت DV و وارد کردن کانفیرمیشن نامبر و باقی قضایا ، نامه دومتون را دریافت کنید برای ادامه روند کارتون.
مبارک باشه و با آرزوی موفقیت روزافزون.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: noobnoobi ، 5ina ، sahar66 ، Sara_lphmkf ، ghafari88 ، mtcanada ، ojee ، Lemony ، ffrfar ، ماتیتی ، gema ، maryam.zahedi68 ، alireza_guitar
(2014-03-19 ساعت 00:42)ojee نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 22:58)min@ نوشته:  نامه دوم منم اومد. ایروان هفته دوم می. :-)
استرسم کم شد.
ولی انکارا بهتر نبود؟
دوست عزیز منم هم انکارارو انتخاب کرده بودم و خودشون تغییر داده بودن به ایروان و الان که ویزام دستمه خیلی خوشحالم به فال نیک بگیرید امیدوارم دست پر برگردید
موفق باشیدSmile

مدیکال ایروان 6ماه شده؟ الان شما چند وقت فرصت داری وارد خاک امریکا بشی؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ghafari88 ، amohammadiazar ، 5ina ، ojee
سلام
دوستان نامه دوم مامان منم اومد
مصاحبه 6 می ایروان
امیدوارم برای همه به زودی بیاد
تشکر کنندگان: 5ina ، min@ ، alitab ، pendleton ، mahdibashoma ، Sara_lphmkf ، ghafari88 ، amohammadiazar ، mtcanada ، azadeh2014 ، ojee ، noobnoobi ، Lemony ، ffrfar ، ماتیتی ، gema ، zaaraa
نامه دوم ما هم آمد
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

نامه منم اومد.هفته سوم.از آنکارا انداختن ابوظبی
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Sara_lphmkf ، ghafari88 ، amohammadiazar ، taleghani ، alitab ، mtcanada ، azadeh2014 ، 5ina ، ojee ، noobnoobi ، Lemony ، ffrfar ، ماتیتی ، gema ، lighter
هورااا نامه دوم منم اومد ، ایروان ، هفته آخر می ، فک کنم همه رو دارن پاس میدن ایروان. من آنکارا بودم تو نامه اول ولی تغییر دادن. حالا ایروان خوبه؟؟؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: masoudyara ، Saeedv13 ، taleghani ، ghafari88 ، alitab ، rezahoorjandi ، mtcanada ، azadeh2014 ، 5ina ، ojee ، noobnoobi ، Lemony ، ffrfar ، Sara_lphmkf ، gema ، zaaraa ، lighter
(2014-03-19 ساعت 08:30)milad.m1986 نوشته:  هورااا نامه دوم منم اومد ، ایروان ، هفته آخر می ، فک کنم همه رو دارن پاس میدن ایروان. من آنکارا بودم تو نامه اول ولی تغییر دادن. حالا ایروان خوبه؟؟؟
کاش منو انداخته بودن ایروان.عالیه
برو حالشو ببر
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: milad.m1986 ، Sara_lphmkf ، alitab ، 5ina ، ojee ، Lemony ، ffrfar ، gema
(2014-03-18 ساعت 13:36)AB2014 نوشته:  یک سوال دارم که نمیدونم توی همین تاپیک باید بپرسم یا نه!؟
شغل من اخیرا عوض شده و سوالم اینه:
1- آیا باید تغییر شغل رو اعلام کنم؟
2- اگر باید اعلام کنم اعلام تغییر اون به KCC کفایت میکنه؟
3- آیای باید فرم های ابتدایی رو دوباره پر کنم و بفرستم؟

دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم روزی که برای مصاحبه تشریف میبرید بایستی آپ دیت فرمهای اولیه رو که ارسال کردید هم با خودتون ببرید.
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، taleghani ، alitab ، 5ina ، Sam2014 ، gema ، AB2014
سلام

امروز نامه دوم من هم اومد البته ایمیل دریافتی در پوشه spam بود ولی من خودم از طریق سایت مطلع شدم.

متاسفانه فقط روز مصاحبه برای من تعین شده و هیچ اسمی از همسر من برده نشده

برای پیگیری باید از طریق kcc اقدام کرد یا سفارت؟

اگه سفارت میشه ایمیل سفارت تو ایروان را داشته باشم؟
متشکرم
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: alitab ، mtcanada ، 5ina ، ojee ، noobnoobi ، ffrfar
سلام
منم شماره کیس ام 5800 است و الان دیدیم که برای آخر می در ابوظبی وقت سفارت دادن.
کیس نامبر:2014AS58XX / سفارت : ابوظبی / تعداد : 4 نفر / مصاحبه هفته آخر می
تشکر کنندگان: alitab ، mtcanada ، azadeh2014 ، 5ina ، سيبك ، ojee ، Lemony ، ffrfar ، Sara_lphmkf ، Sam2014 ، gema ، zaaraa ، lighter
(2014-03-14 ساعت 15:40)Papar_h نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 23:42)Papar_h نوشته:  دوستان نامه ی دوم من اومد ولی اسم همسرم توش نیست. تماس گرفتم گفتن پروسه ی خودت تموم شده ولی واسه همسرت هنوز ادامه داره. تموم بشه اضافه میشه به کیس واسه مصاحبه هم مشکلی نداره. کسی این تجربه را داشته؟؟؟؟

يعنى واسه كسى اين اتفاق نيوفتاده؟؟؟؟؟

سلام
من هم مورد مشابه دارم و فقط وقت سفارت برای من هست و خبری از همسرم نیست . برای پیگیری باید با kcc در ارتباط باشیم یا سفارت؟
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: 5ina ، سيبك ، Sara_lphmkf
کی سی سی واسه خیلیا سفارتو بدون درخواست فرد برنده تغییر داده یا فقط پستای این دوستانی که این مسئله رو داشتن به چشم من میاد؟!!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: 5ina ، سيبك ، ojee
سلام

نامه دوم ما هم اومد.توی نامه اول آنکارا بود ولی‌ من به ابوظبی تغییر داده بودم .هفته اول می ابوظبی مصاحبه دارم.
تشکر کنندگان: alitab ، Sam2014 ، azadeh2014 ، 5ina ، سيبك ، Lemony ، noobnoobi ، ffrfar ، Sara_lphmkf ، mtcanada ، ماتیتی ، gema ، zaaraa ، sami8000
نامه دوم ما هم اومد ولی اسم همسرم داخلش نیست!باید چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: 5ina ، noobnoobi ، zaaraa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان