کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
سلام دوستان

نامه دوم من اومد
59XX
داخل فرم اول آنکارا بود ولی الان ابوظبی شده !!!!
تشکر کنندگان: 5ina ، Lemony ، noobnoobi ، پدی ، ffrfar ، Sara_lphmkf ، gema
(2014-03-19 ساعت 11:59)shahram30 نوشته:  نامه دوم ما هم اومد ولی اسم همسرم داخلش نیست!باید چیکار کنم؟

اگر بعد از قبول شدن ازدواج کردین 2 3 نفر کیس مشابه شما هم وجود داره که در این صورت باید مراتب رو به کی سی سی اعلام کنید بعد مکاتبات مکتوبتون رو پرینت بگیرین وز مصاحبه با خودتون ببرید سفارت، همچنین با سفارت مربوطه هم نامه نگاری کنید.
دوستان اگه چیزیو از قلم انداختم یا اشتباه میکنم لطفا اصلاح کنید، ممنون Smile موفق باشید
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: ojee ، Lemony ، noobnoobi ، پدی ، ffrfar ، Sara_lphmkf ، gema
(2014-03-19 ساعت 15:44)saam2122 نوشته:  درود بر دوستان

من نامه دومم اومد و چون من مصاحبم تو نیو زیلند هستش به سفارت ایمیل زدم ولی‌ بهم جواب دادن که هنوز هیچ نامه‌ای از KCC نگرفتن و اینکه هروقت به دستشون رسید بهم خبر میدن. حالا من نمیدونم واسه مدیکال چیکار کنم، وقت بگیرم یا نه؟ اگه میتونید رهنمایی کنید؟

بله وقت بگیرین چون کارای مدیکال جدا از سفارته و پرونده شما هم از کی سی سی به دست دکتر نمیرسه و فقط میره سفارته و اینکه پروندتون هم یه مدت دیگه میرسه سفارت،
وقت مدیکالو بگیرین چون تاریخ مصاحبتون که مشخصه
تشکر کنندگان: ojee ، 5ina ، noobnoobi ، ffrfar ، Sara_lphmkf ، gema ، saam2122
یه سوال
چرا با اینکه نامه دوم من آمده ولی تو سایت ceac.state.gov هیچ اطلاعاتی برای من نمیاره ؟
تشکر کنندگان: 5ina
نامه من هم اومدش ،البته ایمیل هم اومده
ابوظبی مصاحبه دارم
دوستان آیا در ایمیلی که براتون اومده فایلی اتچ شده ؟یا فقط همین 2 خطه؟ آخه من وقتی میخوام ایمیلمو باز کنم عکس یک فایل هم میاد ولی وقتی کاملا بازش میکنم هیچ فایلی توش نیست.
ایا ایمیل شما هم همین 2 خطه؟
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: 5ina ، Sara_lphmkf
(2014-03-19 ساعت 16:54)amirali_badghelegh نوشته:  یه سوال
چرا با اینکه نامه دوم من آمده ولی تو سایت ceac.state.gov هیچ اطلاعاتی برای من نمیاره ؟

واسه ما هم چیزی نمیاره فعلا و طبیعیه چون تازه دیروز نامه امون اومده، تا چند هفته دیگه حتما آپدیت میشه

(2014-03-19 ساعت 17:00)reasonable نوشته:  نامه من هم اومدش ،البته ایمیل هم اومده
ابوظبی مصاحبه دارم
دوستان آیا در ایمیلی که براتون اومده فایلی اتچ شده ؟یا فقط همین 2 خطه؟ آخه من وقتی میخوام ایمیلمو باز کنم عکس یک فایل هم میاد ولی وقتی کاملا بازش میکنم هیچ فایلی توش نیست.
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing

بله یه ایمیل روتین به همه میزنن، مهم نامه ایه که از ایت دریافت کردین، این ایمیل صرفا یه اطلاعیست.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: reasonable ، پدی ، Sara_lphmkf ، ffrfar ، gema
(2014-03-19 ساعت 17:05)5ina نوشته:  

واسه ما هم چیزی نمیاره فعلا و طبیعیه چون تازه دیروز نامه امون اومده، تا چند هفته دیگه حتما آپدیت میشه

(2014-03-19 ساعت 17:00)reasonable نوشته:  نامه من هم اومدش ،البته ایمیل هم اومده
ابوظبی مصاحبه دارم

بله یه ایمیل روتین به همه میزنن، مهم نامه ایه که از ایت دریافت کردین، این ایمیل صرفا یه اطلاعیست.

ممنونم دوست عزیز، آخه فکر میکردم داخل ایمیل باید لیست مدارک مورد نیاز به تفکیک سفارت موجود باشه ولی توی ایمیل من فقط نوشته سایت دی وی رو چک کنید
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: 5ina ، Sara_lphmkf ، noobnoobi
دوستان
این که اسم همراها رو نیاوردن چه چیزی ایجاد میکنه؟
یعنی ممکنه راشون ندن برا مصاحبه؟
یا اینکه کلیرنس بزنن بگن این نفرو ما تازه باید چک کنیم؟
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان: alitab
خوب نامه دوم من هم اومد. اسم خودم و همسرم هر دو هست... سفارت رو از کوالالامپور به ایروان تغیر دادم که پذیرفته شده...
پیش به سوی مصاحبه Wink
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، 5ina ، alitab ، noobnoobi ، gema ، sysmaster

چون بدقلقیCool
اون سایت آخرین آپدیتش 2 مارسهBig Grin
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، noobnoobi ، ffrfar ، 5ina ، gema ، Lemony
(2014-03-18 ساعت 22:51)sami8000 نوشته:  نامه دوم منم اومددددد، هفته اول ابوطبی

سلام ، تبریک می گم
نامه دوم من هم اومد و مثل شما هفته اول می ابوذبی . فکر کنم هم سفر باشیم. موفق باشید.
تشکر کنندگان: 5ina ، gema ، Sara_lphmkf ، noobnoobi ، sami8000 ، Lemony
دوستان نامه دوم من هم آمد. عیدیمون رو از کنتاکی گرفتیم.
هفته اول می ابوذبی-
شماره کیس xx4500
به امید ویزای یک ضرب همه دوستان
تشکر کنندگان: poem ، aghaghia ، ffrfar ، 5ina ، gema ، Sara_lphmkf ، noobnoobi ، sami8000 ، Lemony
سلام به همه دوستان عزیز
دارم میبینم که دوستان با کیسهای بالا تر نامه دومشون اومده ولی برای ما هنوز خبری نیست به نظرتون قضیه چی میتونه باشه ....
کیس من **57 هست
تشکر کنندگان:
(2014-03-20 ساعت 01:13)bahram2014 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
دارم میبینم که دوستان با کیسهای بالا تر نامه دومشون اومده ولی برای ما هنوز خبری نیست به نظرتون قضیه چی میتونه باشه ....
کیس من **57 هست

خیالتون راحت باشه،به زودی واسه شما هم میاد.زیاد غیر طبیعی نیست این مساله.واسه من که زیر 6000 بودم بعد از بعضی از کیس های بالای 6000 اومد.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: 5ina ، gema ، bahram2014 ، Sara_lphmkf ، noobnoobi
سلام دوستان من يه سوال دارم اگه بخوام تاريخ مصاحبم و ١ هفته ديرتر برم چي كار بايد بكنم و آيا اين تغيير روندي در كارم بوجود مياره؟
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: alitab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان