کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-07 ساعت 21:00)goliii1992 نوشته:  سلام،،من خیلی‌ استرس دارم ،،من آخر آپریل مصاحبه دارم ولی‌ میترسم نکنه تا اون موقع تعداد ویزا‌ها تموم بشه،نمیدونم سوالم خنده داره یا نه ولی‌ چون مصاحبم خیلی‌ دیر هستش بخاطر همین استرس این مورد دارم.
Sad

سلام دوست عزیز.ابدا استرس نداشته باش و فقط به تکمیل مدارک فکر کن .زمان بقدر کافی داری .....کسانی که توی جون و جولای مصاحبه دارن چی باید بگن؟؟تازه اونها هم شانسشون سرجاشه....جدا بهتون توصیه میکنم ذهن خودتونو با استرس خسته نکنید و روند فرسایشی را به خودتون تحمیل نکنید.این یه موهبت بوده ازش لذت ببرید.
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: 5ina ، gema ، آلیس-1980 ، noobnoobi ، poem ، Sara_lphmkf ، Lemony
(2014-04-07 ساعت 20:33)Sara_lphmkf نوشته:  خب دوستان خونه تكوني كنيد مهمون داريم احتمالا دوستان عزيزي امشب ميان اينجا
ساراجان میدونم منظورت از دوستای عزیز من نبودم ولی کلی دلم با این حرفت وا شد!خدا از دهنت بشنوهSmile
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: ffrfar ، Sara_lphmkf ، ramaya ، banafsh14 ، shahrzad001
(2014-04-07 ساعت 21:36)gema نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 20:33)Sara_lphmkf نوشته:  خب دوستان خونه تكوني كنيد مهمون داريم احتمالا دوستان عزيزي امشب ميان اينجا
ساراجان میدونم منظورت از دوستای عزیز من نبودم ولی کلی دلم با این حرفت وا شد!خدا از دهنت بشنوهSmile

اتفاقا منظورم به همه بود، اعتراف مي كنم براي اولين بار توي عمر سي سالم تونستم اينجا توي مهاجرسرا دوستاي مجازي قابل اعتمادي داشته باشم كه بعد از ١٥ سال استفاده از اينترنت تا حالا پيدا نكرده بودم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: ffrfar ، gema ، poem ، azadeh2014 ، Lemony ، alitab ، 5ina
(2014-04-07 ساعت 22:43)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 21:36)gema نوشته:  

اتفاقا منظورم به همه بود، اعتراف مي كنم براي اولين بار توي عمر سي سالم تونستم اينجا توي مهاجرسرا دوستاي مجازي قابل اعتمادي داشته باشم كه بعد از ١٥ سال استفاده از اينترنت تا حالا پيدا نكرده بودم
کاملا درکتون میکنم.منم هیچ وقت فکرنمیکردم بتونم توی فضای نت باکسایی آشنا شم که بتونم با استناد به حرفاشون,مهمترین اتفاق زندگیمو برنامه ریزی کنم و پیش ببرم.فضای مهاجرسرا واقعا دوستانه است و مفید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، poem ، azadeh2014 ، Lemony ، alitab ، shayesteh ، ffrfar ، ramaya ، aaraam
سلام دوستان
كيس من حدود ٤٥٠٠ بود
مصاحبه آنكارا
دختر مجرد ٢٤ ساله در حال تحصيل بدون سابقه كار
نوشتن يكم سخت هست چون با موبايل مي نويسم
همه ي اتفاقات مثل سفرنامه ها هست
شماره ي ايراني ها از ٤٠٠ شروع ميشه و با توجه به نوع پوششون كاملا از بقيه متفاوتن
خيلي شيك تر از ساير مراجعه كننده ها لباس پوشيده بودن
من هر باجه اي رفتم سلام گفتم ولي جز باجه ي مصاحبه بقيه از همون اول انگليسي صحبت كردن
خانواده اي بودن كه اصلا انگليسي نمي دونستن خانمي كه شماره ميده براي ترجمه اومد پيششون
من مصاحبه به زبان فارسي خواستم
بعد از اينكه به فارسي قسم خوردم كه فرمها درستن گفت توي فرمت نوشتي مي توني انگليسي صحبت كني
من كاملا به انگليسي مسلطم ولي بهشون گفتم يكم يهو بقيه ي مصاحبه انگليسي شد!
پرسيد اونجا كيو دارم؟
كجا مي خوام برم؟
درسم كي تمام ميشه؟
بعدش يه سوال آلماني پرسيد ( آلمانيم خوب نيست )
منم قبل از اينكه دوباره چيزي بپرسه به آلماني گفتم خيلي كم بلدم ١ ساله حرف نزدم و اكثرش رو فراموش كردم كه گفت خيلي خوبه و دوباره انگليسي حرف زد
كنار دستش هم يك برگه ي قرمز بود كه ظاهرا ربطي به برگه ي ريجكت نداره چون آخرش گذاشتش تو پرونده م
بخشي از مداركي رو كه پست كرده بودم پس داد و يه كاغذ سفيد داد و گفت : welcome به آمريكا خوش اومدي
باورم نميشد با تعجب خنديدم
از خندم خنده ش گرفت و دوباره تبريك گفت
اگر سوالي هست در خدمتم (:
سلام دوستان
سليت dv lottery نمي دونم چي شده ! خوبه يك عكسي از روز و تاريخ مصاحبه گرفتم چون ايميلي هم نيامده . آدرسي سايتي هست كه عددمون را اونجا ببينم ؟ مصاحبه ما در ايروان مي باشد . راستي در سايت ceace عددمان و پرونده ما ready مي باشد . ايشالاه كه ويزامون حاضر باشد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان:
سلام به دوستای گل مهاجرسرا.
من کیس شماره 73xx و میدونم که شمارم بالاست. می خواستم از پیش کسوتا بپرسم امکانش هست که حتی مصاحبه هم نشم؟
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ما ديشب برگشتيم با دست پر امديم ، ويزا يك ضرب گرفتيم ، بزودي سفرنامه مينويسم بخونين ، خيلي راحت بود و اسون به اميد ويزا براي همگي ،
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
(2014-04-08 ساعت 15:44)SARA13949 نوشته:  سلام به دوستای گل مهاجرسرا.
من کیس شماره 73xx و میدونم که شمارم بالاست. می خواستم از پیش کسوتا بپرسم امکانش هست که حتی مصاحبه هم نشم؟

نگران نباشید دوست عزیز شما حتما مصاحبه می شید و انشاالله ویزاتون رو هم می گیرید
تشکر کنندگان: ffrfar ، Sara_lphmkf ، ramaya ، Lemony ، alitab ، 5ina ، banafsh14
سروش عزیز فردا ۹صبح مصاحبه داره من پس فردا
هم اکنون منتظر انرژی سبزتون هستیم
شماره حساب ما شعبه اسکان :دی
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Lemony ، gema ، alitab ، ramaya ، 5ina ، pedox
(2014-04-08 ساعت 16:14)khosro.1985 نوشته:  سلام دوستان ما ديشب برگشتيم با دست پر امديم ، ويزا يك ضرب گرفتيم ، بزودي سفرنامه مينويسم بخونين ، خيلي راحت بود و اسون به اميد ويزا براي همگي ،

تبریک میگم... امیدوارم بقیه ش هم به خوبی پیش بره... منتظره سفرنامه هستیم... Smile
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، khosro.1985 ، Lemony ، alitab ، ramaya ، 5ina ، m_nikparvaz
سلام به همگی/یک سوال داشتم
این قضیه برگه ابی توی مصاحبه چیه؟اگه برگه ابی بدن یعنی ویزا یکضرب یا معنی دیگه هم داره؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 00:50)badboy666 نوشته:  سلام به همگی/یک سوال داشتم
این قضیه برگه ابی توی مصاحبه چیه؟اگه برگه ابی بدن یعنی ویزا یکضرب یا معنی دیگه هم داره؟؟؟؟

دوست عزیز، کسی راز این رنگ ها رو نفهمید. ولی محض اطلاع اگر یک ضرب باشه کیستوون، هموون جا به شما میگن که برا گرفتن پاسپورت حاوی ویزا کی مجددا به سفارت یا پست مراجعه کنید. برگه های رنگی با تیک administration processing همان کلیرنس خودموونه.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: Lemony ، gema ، ramaya ، 5ina
(2014-04-09 ساعت 01:01)m_me789 نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 00:50)badboy666 نوشته:  سلام به همگی/یک سوال داشتم

دوست عزیز، کسی راز این رنگ ها رو نفهمید. ولی محض اطلاع اگر یک ضرب باشه کیستوون، هموون جا به شما میگن که برا گرفتن پاسپورت حاوی ویزا کی مجددا به سفارت یا پست مراجعه کنید. برگه های رنگی با تیک administration processing همان کلیرنس خودموونه.
همونطور که دوستمون گفتن از روی رنگ فرمها قضاوتشون نمیشه کردSmile ولی تا جاییکه من از پست ها فهمیدم برگه کلیرنس عموما آبی و ویزای یه ضرب عموما سفیده.ایشالا که سفید قسمت هممون شهRolleyes
تشکر کنندگان: ramaya ، Sara_lphmkf ، ffrfar
[quote='SARA13949' pid='475578' dateline='1396955644']
سلام به دوستای گل مهاجرسرا.
نگران نباش ...همه مصاحبه می شیمWink
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان