کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-06 ساعت 09:43)k98k نوشته:  با سلام .میخواستم بدونم با پست dhl چند روزه مدارک میرسه انکارا؟

سلام:دی اچ ال را نمیدونم اما با تی ان تی 3الی 5 روز کاری در ضمن یک بارکد دارید که توی سایت میتونید مسیر بسته اتونو دنبال کنید.قاعدتا باید دی اچ ال هم همین حدود باشه اما بهتره از خود شرکت بپرسید
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: k98k ، Sara_lphmkf ، zepehr
(2014-04-06 ساعت 09:51)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 01:19)reasonable نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 19:44)shilan نوشته:  سلام تا حالا تو بچه های امسال کسی بوده که خدمت رفته باشه ولی یه ضرب گرفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

اتفاقا این سوال من هم هست؟آیا کسی بوده واقعا؟

یعنی کسی نبوده که بخواد جواب این سوال را بده و بقیه یه مقدار امیدوارتر بشن

سلام به بقیه که دنبال امید میگردن
چرا دوست عزیز بودن همچین کسایی فقط اونا دنبال امید نمیگشتن خودشون کارخونه امیدسازی بودن:دی
پشنهاد میکنم به این فکر کنین که کسری مدارک یا خدایی نکرده به مشکلی در این زمینه برنخورین مابقی شرایط حله
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: gema ، Sara_lphmkf ، محبت ، 5ina ، zepehr
(2014-04-06 ساعت 12:16)demented نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 09:51)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 01:19)reasonable نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 19:44)shilan نوشته:  سلام تا حالا تو بچه های امسال کسی بوده که خدمت رفته باشه ولی یه ضرب گرفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

اتفاقا این سوال من هم هست؟آیا کسی بوده واقعا؟

یعنی کسی نبوده که بخواد جواب این سوال را بده و بقیه یه مقدار امیدوارتر بشن

سلام به بقیه که دنبال امید میگردن
چرا دوست عزیز بودن همچین کسایی فقط اونا دنبال امید نمیگشتن خودشون کارخونه امیدسازی بودن:دی
پشنهاد میکنم به این فکر کنین که کسری مدارک یا خدایی نکرده به مشکلی در این زمینه برنخورین مابقی شرایط حله

سلام
من سربازی رفتم ولی برنده اصلی همسرم است و خوب هنوزم مصاحبه نشدیم. آخر آپریل مصاحبه ابوظبی داریم.
تشکر کنندگان: reasonable ، 5ina ، MVAHIDUS
(2014-04-06 ساعت 09:09)ramaya نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 21:36)5ina نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 20:32)5ina نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 20:13)parastoo020 نوشته:  سلام . نامه ی دوم برای ما اومده . من و مامان و بابا با هم هستیم . اما من 2 ماه پیش 21 ساله شدم و الان میبینم که نوشته اگر قبل از مصاحبه 21 ساله بشیم دیگه واجد شرایط نیستیم Sad خیلی غمگینم Sad یعنی اگر زنگ بزنم به سفارت ابوظبی و اطلاع بدم ممکنه که بتونم توی پرونده بمونم ؟ یا دیگه همه چیز تموم شد برای من ؟ Sad لطفا یکی جوابمو بده .

سلام دوست عزیز و همسنم Smile من هم نگرانی شمارو خیلی‌ داشتم ! با این تفاوت که تولد من شهریور ماه و شهریور ۲۱سال تمام میشم. اصلا نگران نباش اسمتو تو نامه دوم نوشتن، و تو سایت هم نوشتن که روزی که می‌خواین لاتاری ثبت نام کنین باید زیر ۲۱ سال باشی‌Cool. من از دوستان ۲۰۱۳ کسایی‌ میشناسم که روز مصاحبه بالای ۲۱ سال بودن و ویزا گرفتن چون روز ثبت نامه اصلی‌ زیر ۲۱ سال بودن ولی‌ اون‌یکی پسرشون چون روز ثبت نم بالای ۲۱ سال بودن ویزا نتونستن بگیرن متأسفانه اختلاف سننیشون هم ۱۱ ماه بود اگر اشتباه نکنم.

قانون عوض شده گویا... به نظرم با kcc و سفارت مکاتبه کنید..

Visa eligibility: My child will turn 21 years old soon - Children generally must be unmarried and under age 21 to qualify as derivative visa applicants, or to qualify for immigrant visas individually in the IR-2 or F-2A visa categories. Also, they generally must enter the United States with immigrant visas while still under age 21.

Under, the Child Status Protection Act, some children might continue to qualify for a visa and enter the United States after reaching the age of 21. If you have a child who will be turning 21 soon, you should have already notified the NVC. The NVC may be able to expedite your case. If you did not notify the NVC, then you should immediately contact the U.S. Embassy or Consulate where your interview is scheduled. The U.S. Embassy or Consulate will determine whether an earlier appointment is needed. If your child no longer qualifies to immigrate with you based on age, then a separate petition must be filed for the child. There may be a significant delay before your child becomes qualified for a visa.
سلام دوست عزیز:قانون عوض نشده ......
Note: Family members refer only to your spouse and unmarried children who had not reached age 21 before you entered the lottery. If you have gotten married, or had additional children since entering the DV lottery, or your immediate family situation has changed, include notification of these changes by sending an updated Form DS-230 to the Kentucky Consular Center.
توجه: اعضای خانواده تنها به همسر و فرزندان مجرد که به سن 21 نرسیده است قبل از اینکه شما وارد قرعه کشی خود مراجعه کنید. اگر شما شده اند ازدواج کرده، و یا کودکان اضافی از ورود به قرعه کشی DV به حال، و یا وضعیت خانواده اش خود را تغییر داده است، عبارتند از اطلاع از این تغییرات با ارسال به روز شده در فرم DS-230 به مرکز کنسولی کنتاکی.
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html اینهم لینکش ....لطفا استرس نگیرید

وااااااااااااااااااااییی ههههوووووررررررررااااااااااااااااااااا مرسی واقعا از لطفتون خیلی خوشحالم کردین Smile
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: ffrfar ، Sara_lphmkf ، ramaya ، Tabassomshojaat
دوستان عزیز
واسه ارسال مدارک به آنکارا اگه از پست ایران استفاده کنیم دقت وسرعت لازم رو داره ؟ چون تو شهرستانی که. هستم خبری از dhl. و ... نیست ؟ میبخشید اگه سوالم تکراریه.
2014AS77xx
تشکر کنندگان:
سلام من نامه دومم اومده و زمان و ساعت مصاحبه مشخص شده ولي توي سايت سفارت آمريكا در آنكارا در قسمت جدول زمانبندي مصاحبه كيس نامبر من وجود نداره ولي تاريخهاي بعد از من هستن؟ ميدونين علتش چيه؟؟؟Sad
تشکر کنندگان: 5ina
(2014-04-07 ساعت 10:16)monda نوشته:  سلام من نامه دومم اومده و زمان و ساعت مصاحبه مشخص شده ولي توي سايت سفارت آمريكا در آنكارا در قسمت جدول زمانبندي مصاحبه كيس نامبر من وجود نداره ولي تاريخهاي بعد از من هستن؟ ميدونين علتش چيه؟؟؟Sad
تا مدارک شما پست نشه وبدستشون نرسه دیده نمیشید.Rolleyes
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، aghaghia ، 5ina ، gema
سلام
همين الان از سفارت اومدم
ويزاي يك ضرب (:
با تشكر فراوان از مهاجرسرا
خيلي از كسايي كه اومده بودن به شدت گيج بودن به لطف مهاجرسرا انگار همه چيز تكراري بود (:
به اميد ويزاي يك ضرب همه ي عزيزان
(2014-04-07 ساعت 12:54)mohajer_hf نوشته:  سلام
همين الان از سفارت اومدم
ويزاي يك ضرب (:
خيلي از كسايي كه اومده بودن به شدت گيج بودن به لطف مهاجرسرا انگار همه چيز تكراري بود (:

mohajer -hf عزیز تبررررررررررررررریک
هرچند من به اندازه شما دوستان خوش شانس نبودم که لاتاری برنده شوم ولی با استرسهاتون غمیگین و از خوشحالیهاتون خوشحااااااال شدم
امیدوارم مبارک همه اونایی که گرفتندش باشه و بزودی زود اونایی هم که تا حالا نگرفتندش هم هوراااااا شوند. برای ما هم دعا کنید........Tongue
تشکر کنندگان: ramaya ، Syassan ، 5ina ، gema ، mohajer_hf
(2014-04-07 ساعت 12:49)ffrfar نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 10:16)monda نوشته:  سلام من نامه دومم اومده و زمان و ساعت مصاحبه مشخص شده ولي توي سايت سفارت آمريكا در آنكارا در قسمت جدول زمانبندي مصاحبه كيس نامبر من وجود نداره ولي تاريخهاي بعد از من هستن؟ ميدونين علتش چيه؟؟؟Sad

ممنون از پاسختون.. ولي مگه سفارت آمريكا فايلهاي ما رو براشون نميفرسته.. چون من كه بهشون ايميل زدم گفتن فايلي از شما موجود نيست و با كي سي سي تماس بگيريد Sad
تشکر کنندگان: ffrfar ، 5ina
همين الان از سفارت اومدم
ويزاي يك ضرب (:

سلام
دوست عزیز . کمی از شرایطتون برای دوستان سایت بنویسید. حدود شماره کیس. محل مصاحبه. تعداد افراد و ....
تشکر کنندگان: 5ina ، ffrfar ، pendleton ، gema ، USA2014 ، Lemony
(2014-04-07 ساعت 14:07)monda نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 12:49)ffrfar نوشته:  

ممنون از پاسختون.. ولي مگه سفارت آمريكا فايلهاي ما رو براشون نميفرسته.. چون من كه بهشون ايميل زدم گفتن فايلي از شما موجود نيست و با كي سي سي تماس بگيريد Sad

نگران نباشید.واسه ما هم در اون جدول وجود نداره؛اگه توجه کنید کیس نامبرهای موجود مربوط به ابوظبی و ایروان هستن.بعد از ارسال مدارک کیس نامبر ما هم موجود میشه.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: 5ina ، ffrfar ، USA2014 ، Lemony
همين الان از سفارت اومدم
ويزاي يك ضرب (:

تبریک میگم... امکان داره بگید مصاحبه کجا بوده، شارایتتون چی بوده؟ خدمت، تعداد نفرات کیس، ... از این قبیل
موفق باشید.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: 5ina ، Lemony
خب دوستان خونه تكوني كنيد مهمون داريم احتمالا دوستان عزيزي امشب ميان اينجا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: exxedus ، ramaya ، 5ina ، gema ، aghaghia ، azadeh2014 ، Lemony
سلام،،من خیلی‌ استرس دارم ،،من آخر آپریل مصاحبه دارم ولی‌ میترسم نکنه تا اون موقع تعداد ویزا‌ها تموم بشه،نمیدونم سوالم خنده داره یا نه ولی‌ چون مصاحبم خیلی‌ دیر هستش بخاطر همین استرس این مورد دارم.
Sad
تشکر کنندگان: 5ina ، Sara_lphmkf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان