کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-09 ساعت 20:14)nazanin fatemi نوشته:  [quote='SARA13949' pid='475578' dateline='1396955644']
سلام به دوستای گل مهاجرسرا.
من کیس شماره 73xx و میدونم که شمارم بالاست. می خواستم از پیش کسوتا بپرسم امکانش هست که حتی مصاحبه هم نشم؟
نگران نباش ...همه مصاحبه می شیمWink

شما كه الان كارنت شدين. تبريك تبريك
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: khder ، USA2014 ، محبت
سلام من هر چقدر میرم تو https://www.dvlottery.state.gov/
برای چک کردن نامه دوم این پیغام رو می ده
The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out
برای شما هم همینطوره؟
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
تشکر کنندگان:
خب خدایا شکرت بالاخره بعد از طولانی ترین روزها ی انتظاری که در تاپیک بولتن ویزا گذروندیم اومدیم اینجاSmile؛فکر کنم در این تاپیک کوتاهترین توقف خواهیم داشتBig Grin؛خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار.Rolleyes
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

(2014-04-09 ساعت 20:36)remarya نوشته:  سلام من هر چقدر میرم تو https://www.dvlottery.state.gov/
The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out
برای شما هم همینطوره؟
سلام دوست عزیز برای ما هم همین پیغام میده؛فکر کنم نامه ی دوم در راههBig Grin
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: محبت
(2014-04-09 ساعت 20:36)remarya نوشته:  سلام من هر چقدر میرم تو https://www.dvlottery.state.gov/
برای شما هم همینطوره؟

دوست عزیز الان خیلی زوده برای چک کردن نامه دوم!!! یک تا 2 هفته طول میکشه تا نامه دوم تون جایگزین بشه و این مورد هم تا اون موقع برطرف میشه... ماه قبل هفتم مارج کارنتی ها اعلام شد و از 17 ام ماه شروع کردن به فرستادن نامه های دوم، پس باید بازم صبر کنید Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، gema ، khder ، USA2014 ، محبت ، nazanin fatemi
سلام
ما کارنت شدیم پس چرا نامه دوم نمیاد! Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: ramaya ، amohammadi348 ، gema ، USA2014 ، محبت
(2014-04-09 ساعت 20:51)azadeh2014 نوشته:  
برای شما هم همینطوره؟
سلام دوستان ؛تبریک میگم به همگی کسانی که کارنت شدن.عجله نکنید حدودا 2هفته طول میکشه تا نامه دوم جایگزین بشه .آرامشتون را حفظ کنید و چند روز دیگه چک کردن رو شروع کنید 2هفته رو شاخشه......Calm down
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: aghaghia ، azadeh2014 ، gema ، محبت ، nazanin fatemi
(2014-04-09 ساعت 20:56)ramaya نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 20:51)azadeh2014 نوشته:  
برای شما هم همینطوره؟
سلام دوستان ؛تبریک میگم به همگی کسانی که کارنت شدن.عجله نکنید حدودا 2هفته طول میکشه تا نامه دوم جایگزین بشه .آرامشتون را حفظ کنید و چند روز دیگه چک کردن رو شروع کنید 2هفته رو شاخشه......Calm down
Smile
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت
[quote='کیارش ب.' pid='476489' dateline='1397060732']
سلام

تبریک میگم اما زوده قربون ؛دیگ زودپز که نیست میاد..... خودتو برای 2 هفته آماده کن که حرص نخوری Wink
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: ffrfar ، azadeh2014 ، کیارش ب. ، gema ، محبت
(2014-04-09 ساعت 20:55)کیارش ب. نوشته:  سلام

ما هم در خواست داریم مسئولین رسیدگی کننBig Grin
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: gema ، khder ، محبت
به به سلام،
از اون تاپیک بالاخره اومدیم بیرون.
آقو ما امروز کارنت شدیم جلدی پریدیم تو سیس هی کیس نامبر زدیم هی گفت چیزی برو ما نداره. ما هم اولش خوشحال شدیم ها ولی حالا باید منتظر این نامه ی دومی بمونیم و بعدش مصاحبه و کلیرنس و بعدش ... الآن له لهیم.

CoolTongue
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: ffrfar ، m.sabet ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، gema ، USA2014 ، محبت ، nazanin fatemi
(2014-04-09 ساعت 20:59)ramaya نوشته:  [quote='کیارش ب.' pid='476489' dateline='1397060732']
سلام

تبریک میگم اما زوده قربون ؛دیگ زودپز که نیست میاد..... خودتو برای 2 هفته آماده کن که حرص نخوری Wink

می دونم قربان محض مزاح گفتم Wink مرسی از دلداری Wink
تشکر کنندگان: ffrfar ، gema ، محبت
(2014-04-09 ساعت 21:24)amohammadi348 نوشته:  به به سلام،
از اون تاپیک بالاخره اومدیم بیرون.
آقو ما امروز کارنت شدیم جلدی پریدیم تو سیس هی کیس نامبر زدیم هی گفت چیزی برو ما نداره. ما هم اولش خوشحال شدیم ها ولی حالا باید منتظر این نامه ی دومی بمونیم و بعدش مصاحبه و کلیرنس و بعدش ... الآن له لهیم.

CoolTongue
با عرض تبریک فراوان به شما لطفا"از طریق کنترل پنلتون امضا بسازید....Big Grin ودر این مرحله هم صبور باشید دوست عزیز....Smile
تشکر کنندگان: aghaghia ، گلپری ، amohammadi348 ، Sara_lphmkf ، gema ، USA2014 ، محبت ، miladfr12
به به، مهمون داريم، بلاخره مامان خانوم جونم و آزاده جونم اومدن اينجا، تا محبت نيومده يكم نوشابه براي هم باز كنيم،
به غير از شوخي از ديدن همه دوستهاي خوبم كه كارنت شدن و اومدن اينجا خيلي خوشحالم، ضمنا اين تايپيك گذره با اينكه نامه دومم اومده هنوز از اينجا دل نكندم،
همگي هميشه شاد باشيد و پيروز
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: gema ، مامان خانم ، aghaghia ، azadeh2014 ، khder ، USA2014 ، محبت ، nazanin fatemi
سلام دوستان من هم امروز کارنت شدم و وارد این تاپیک شدم فقط نمیدونم چرا سایت باز نمی‌شه واسه چک کردن نامه میدونم الان زود هست ولی‌ نگرانم چرا باز نمی‌شه؟کسی‌ هست این مشکل رو داشته باشه

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، nazanin fatemi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان