کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
دوستان ۱ سوال مهم:

سفارت آنکارا قبلا توی سایت خودش یک فایل PDF برا دانلود گذاشته بود که چند صفحه اول راهنما بود اما دو صفحه آخر ۲ تا فرم بود. یکی فرم اطلاعات تماس که همه می دونیم باید تکمیل و ارسال بشه اما یکی دیگه یک فرمی شامل اطلاعات تحصیلی، سابقه کاری و سفرهای خارجی، کسی از این فرم اطلاعی داره؟ اینو هم باید پر کنیم بفرستیم؟

ممنون از راهنمایی تون
تشکر کنندگان: ebi1988 ، noobnoobi
(2014-04-10 ساعت 00:29)رامین اهوازی نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما هم کارنت شدیم بالاخره، خدا رو شکر
یه سوال: کسی میتونه دقیق بگه، ماها که امروز کارنت شدیم، مصاحبه مون تو چه بازه ی زمانی میافته؟

ضمن عرض تبریک، به احتنال قوی اواسط ماه jun بامید خدا دوست عزیز.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: ebi1988
بچه ها من هر كاري ميكنم سايت dv بالا مياد ولي نميشه داخل شد، شما هم همين مشكل را دارين؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: taleghani ، ebi1988 ، meisam14 ، shahrzad001 ، محبت ، noobnoobi
باسلام خدمت دوستان عزیزم
من نامه دومم اومده ..27 می مصاحبه داریم.منتها تو نامه مصاحبه اسم دوتا بجه ام اشتباه تایپ شده و با پاسشون یه حرف اختلاف داره...من باید دقیقا چکار کنم؟؟؟
باتشکر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، رضا صالحی ، noobnoobi
(2014-04-11 ساعت 18:20)diam نوشته:  باسلام خدمت دوستان عزیزم
من نامه دومم اومده ..27 می مصاحبه داریم.منتها تو نامه مصاحبه اسم دوتا بجه ام اشتباه تایپ شده و با پاسشون یه حرف اختلاف داره...من باید دقیقا چکار کنم؟؟؟
باتشکر

سلام دوست عزیز، اگر در فرم ها درست اسمشون رو نوشتین، یعنی مطابق با پاسپورتشون، مسئله ای نیست و روز مصاحبه حتما تذکر بدین که یه موقع اسمشون توی ویزا هم اشتباه نخوره و وقتی ویزا رو هم گرفتین باز چک کنید ببینید درست نوشتن یا نه!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ebi1988 ، آلیس-1980 ، diam ، noobnoobi ، Reza20002
دوستانی که در مورد بالا نیومدن سایت دی وی سوال می کنند، این مورد هر از گاهی اتفاق میفته و تا یکی 2 هفته دیگه و حتی زودتر مشکل برطرف میشه، ماه های قبل هم این اتفاق میفتاد و اصلا عجیب نیست! فقط یه توصیه دارم به دوستان که تا نامه دومشون رو دیدن پرینت نرم افزاری بگیرن ازش که نخوان باز به سایت مراجعه کنند و با باز نشدنش مواجه بشن، همینطور از نام قبولی تون هم کسانی که هنوز نامه دوم براشون جایگزین نشده یه پرینت نرم افزاری بگیرین اگر تا به حال این کارو نکردین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
عزیزان...به نظر دوستان ایا من که مدارکم رو دیر به kcc ارسال کردم ...دیر به مصاحبه دعوت می شم....یا اینکه مصاحبه بر اساس کیس نامبره....
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
(2014-04-11 ساعت 19:39)nazanin fatemi نوشته:  عزیزان...به نظر دوستان ایا من که مدارکم رو دیر به kcc ارسال کردم ...دیر به مصاحبه دعوت می شم....یا اینکه مصاحبه بر اساس کیس نامبره....
سلام دوست عزیز ...من فکر میکنم چون بیشتر از 4 ماه از ارسال مدارکتون میگذره شما هم به موقع نامه دوم دریافت خواهید کرد...موفق باشید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: gema ، poem ، مامان خانم ، nazanin fatemi ، noobnoobi ، aaraam
باتشکر

سلام و تبریک به شما و خانواده
دوست عزیز شما کجا واسه مصاحبه دعوت شدین
تشکر کنندگان:
(2014-04-12 ساعت 00:20)رضا صالحی نوشته:  
باتشکر

ممنون..ابوظبی اگه قسمت بشه
تشکر کنندگان: Reza20002
[q

(2014-04-12 ساعت 00:20)رضا صالحی نوشته:  
باتشکر

ممنون..ابوظبی اگه قسمت بشه
[/quote]

برای من هم همین مورد پیش اومده برای اسم پسرم و سفارتمون هم ایروان است
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
سلام و تبریک به همه کارنتی ها..من نامه دومم نیومده..یعنی وقتی صفحه رو چک می کنم و کانفرمیشن و فامیلی و کد رو میزنم باز دوباره برمی گرده همون صفحه اول چیکار کنم؟
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: shahrzad001
(2014-04-12 ساعت 12:34)cello86 نوشته:  سلام و تبریک به همه کارنتی ها..من نامه دومم نیومده..یعنی وقتی صفحه رو چک می کنم و کانفرمیشن و فامیلی و کد رو میزنم باز دوباره برمی گرده همون صفحه اول چیکار کنم؟
دوست عزیزم چندین بار توی همین تاپیک گفته شده که الان زوده برای اینکه نامه ی دومتون بیاد.صبور باشید Wink
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: cello86 ، aghaghia ، USA2014 ، poem ، noobnoobi ، Reza20002
(2014-04-11 ساعت 14:21)taleghani نوشته:  دوستان سلام
من ماه پیش کارنت شدم و نامه مصاحبه ام را نیز دریافت کردم ،ولی حالا که به صفحه DVLOTTERY مراجعه می کنم که از نامه مصاحبه ام را پیرینت بگیرم وارد نمی شه و از جاهای مختلف نیز امتحان کردم و زمانی که می خواد صفحه نامه را باز کنه خیلی طول می کشه و این پیغام را می دهد:
The system is unable to process your request. Please try again later.
Connection request timed outمی خواستم بدونم شما هم این مشکل را دارید.
باید چکار کنیم؟؟؟
دوست عزیز با مرورگر گوگل کروم به راحتی باز میکنه.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Reza20002
سلام به همه
دوستان عزیز من امروز که VISA BULLETIN چک کردم به کیس نامبر من رسیده. ولی برام ایمیلی نیومده که تاریخ مصاحبه را بگه ضمنا سایت DVLOTTERY هم وقتی مشخصاتمو میزنم وارد نمیشه. حالا چه جوری باید تارخ مصاحبمو بفهمم
- ضمنا برای من سفارت انکارا خورده بود که من زمان تکمیل فرم ها زدم ابوظبی. ولی دیگه با KCC مکاتبه نکردم در این مورد. حالا به مشکلی بر نمیخورم و ابوظبی OK میشه؟
AS00007XXX
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان