کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-12 ساعت 14:25)USA2014 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 14:21)taleghani نوشته:  دوستان سلام
من ماه پیش کارنت شدم و نامه مصاحبه ام را نیز دریافت کردم ،ولی حالا که به صفحه DVLOTTERY مراجعه می کنم که از نامه مصاحبه ام را پیرینت بگیرم وارد نمی شه و از جاهای مختلف نیز امتحان کردم و زمانی که می خواد صفحه نامه را باز کنه خیلی طول می کشه و این پیغام را می دهد:
The system is unable to process your request. Please try again later.
Connection request timed outمی خواستم بدونم شما هم این مشکل را دارید.
باید چکار کنیم؟؟؟
دوست عزیز با مرورگر گوگل کروم به راحتی باز میکنه.

سلام
من الآن چک کردم و باز شد راحت. Temporary از کار میوفته ظاهرا چون دیشب باز نمی شد.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: shahrzad001
(2014-04-12 ساعت 15:33)SARA13949 نوشته:  سلام به همه
دوستان عزیز من امروز که VISA BULLETIN چک کردم به کیس نامبر من رسیده. ولی برام ایمیلی نیومده که تاریخ مصاحبه را بگه ضمنا سایت DVLOTTERY هم وقتی مشخصاتمو میزنم وارد نمیشه. حالا چه جوری باید تارخ مصاحبمو بفهمم
AS00007XXX

حدودا از 10روز پس از اعلام کارنتیها نامه دوم که شامل تاریخ ومحل مصاحبه است جایگزین نامه قبولیتون میشه پس باید حالا حالا ها صبر کنید Big Grin
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز من امروز که VISA BULLETIN چک کردم به کیس نامبر من رسیده. ولی برام ایمیلی نیومده که تاریخ مصاحبه را بگه ضمنا سایت DVLOTTERY هم وقتی مشخصاتمو میزنم وارد نمیشه. حالا چه جوری باید تارخ مصاحبمو بفهمم
AS00007XXX

سلام دوست گرامی، من هم این ماه کارنت شدم، با توجه به اطلاعاتی که از دوستان دیگر در این باره و در این تاپیک گرفتم نامه دوم معمولا 10-11 روز بعد از بولتن میاد. من امروز تونستم وارد سایت بشم و هنوز نامه اول بود.
درسته دیشب سایت واردمرحله بعد نمی شد ولی الآن ظاهرا این امکان هست.
موفق باشید.
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
تشکر کنندگان:
(2014-04-12 ساعت 15:43)amohammadi348 نوشته:  
AS00007XXX

سلام دوست گرامی، من هم این ماه کارنت شدم، با توجه به اطلاعاتی که از دوستان دیگر در این باره و در این تاپیک گرفتم نامه دوم معمولا 10-11 روز بعد از بولتن میاد. من امروز تونستم وارد سایت بشم و هنوز نامه اول بود.
موفق باشید.

ممنونم . پس فعلا باید صبر کنم.
ایا از اینکه خودم محل سفارت را تغیر دادم و با KCC مکاتبه نکردم در این مورد اطلاعی دارید
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان:
(2014-04-12 ساعت 15:52)SARA13949 نوشته:  
AS00007XXX

موفق باشید.

ایا از اینکه خودم محل سفارت را تغیر دادم و با KCC مکاتبه نکردم در این مورد اطلاعی دارید

نه متاسفانه. بهتره که به تاپیک تغییر زمان و یا محل مصاحبه مراجعه کنید.
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان.من بين٦٥٠٠تا٦٦٠٠است.واحتمالااولين سري درمصاحبه.دوست دارم بدانم جندنفرديكردراين محدوده هستند.شايدباهم باشيم درروزمصاحبه درابوظبي.وبتونيم باهم بريم.لطفاجواب بديد.
تشکر کنندگان:
- ضمنا برای من سفارت انکارا خورده بود که من زمان تکمیل فرم ها زدم ابوظبی. ولی دیگه با KCC مکاتبه نکردم در این مورد. حالا به مشکلی بر نمیخورم و ابوظبی OK میشه؟
AS00007XXX
دوست عزیز فکرکنم منظورتون از تغییر سفارت اینه که توی فرم های اولیه نوشتید که میخواهید برید ابوظبی برای مصاحبه,درسته؟چون نامه دوم شما هنوز نیومده که بفهمید سفارتتون کجاستSmile
شما صبر کنید تا نامه دومتون جایگزین شه(تا دو هفته ممکنه طول بکشه)بعد اگه دیدید با سفارتی که به شما تخصیص دادن مشکل دارید و" لازمه" که سفارتو یا زمان مصاحبه رو عوض کنید,به تاپیک تغییر زمان و مکان مصاحبه رجوع کنید.موفق باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: SARA13949
(2014-04-12 ساعت 16:03)avayebahar نوشته:  سلام بر دوستان.من بين٦٥٠٠تا٦٦٠٠است.واحتمالااولين سري درمصاحبه.دوست دارم بدانم جندنفرديكردراين محدوده هستند.شايدباهم باشيم درروزمصاحبه درابوظبي.وبتونيم باهم بريم.لطفاجواب بديد.
دوست خوبم شما کمی صبر کنید تا نامه دومتون جایگزین بشه و زمان و مکان مصاحبتون قطعی بشه,بعدش ایشالا همسفر پیدا میکنین Tongue
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: khder ، meisam14
(2014-04-12 ساعت 15:52)SARA13949 نوشته:  
AS00007XXX

موفق باشید.

سلام
من کارنتی ماه قبل هستم.
سفارت اولیه من آنکارا بود ولی من توی فرم ابوظبی زدم و هنگامیکه نامه دوم اومد ، ابوظبی بود.نگران نباش.
تشکر کنندگان: khder ، meisam14 ، shayesteh ، SARA13949
سلام
نترسید نیامدم بپرسم چرا سایت برای من نامه دوم را نشان نمی دهد امدم بگویم وای عجب این انتظار لعنتی ادم را بی منطق می کند خوب است که اقاقیا هزار بار گفته ده روز باید منتظر باشیم من به طور متوسط روزی سه بار داخل سایتم خلاصه هنوز دو روز نشده این طور عجیب شدم چون نگران تغییر سفارتم ونمی دانم احتمالش چقدر است از انکارا به سفارت دیگری منتقل شویم
خلاصه در اخر امیدوارم خدا به مدیران صبور مان که مجبورند این همه ادم کم طاقت را تحمل کنند ویزای یک ضرب عطا کند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: khder ، Lemony ، meisam14 ، aghaghia ، mehdi.topol ، Sara_lphmkf ، artam2 ، poem ، azadeh2014 ، Reza20002 ، gema ، cello86 ، 5ina ، behrang3001
(2014-04-12 ساعت 23:30)مامان خانم نوشته:  سلام
نترسید نیامدم بپرسم چرا سایت برای من نامه دوم را نشان نمی دهد امدم بگویم وای عجب این انتظار لعنتی ادم را بی منطق می کند خوب است که اقاقیا هزار بار گفته ده روز باید منتظر باشیم من به طور متوسط روزی سه بار داخل سایتم خلاصه هنوز دو روز نشده این طور عجیب شدم چون نگران تغییر سفارتم ونمی دانم احتمالش چقدر است از انکارا به سفارت دیگری منتقل شویم
خلاصه در اخر امیدوارم خدا به مدیران صبور مان که مجبورند این همه ادم کم طاقت را تحمل کنند ویزای یک ضرب عطا کند

آمین
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: meisam14 ، ffrfar
اندکی صبر سحر نزدیک است.....
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، 5ina
(2014-03-10 ساعت 22:22)aghaghia نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 21:54)Sara_lphmkf نوشته:  آرزو مي كنم نامه دوم اقاقياي عزيز زود تر از همه حتي خود من بياد تا يكم سر حال بشه، خسته نباشي ،

خیلییی ممنون عزیزم، امیدوارم که واسه همه همزمان بیاد که همه خوشحال بشن Smile

اقاقیای عزیز منم کیس نامبرم ***6 ولی نامه دوم نیامده چون تا 7400 برای ماه می در امده ، شاید من دارم جای اشتباه دنبالش میگردم می خواستم بدونم شما نامت امده و اینکه نامه دوم به کجا میاد . البته فکر کنم site مشکل داره
تشکر کنندگان:
(2014-04-12 ساعت 23:50)khder نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 23:30)مامان خانم نوشته:  سلام

آمین

خیالم راحت تر شد پس من تنها نیستم گه نمی تونه وارد site بشه . پس 10 - 11 روز باس تحمل کنیم
تشکر کنندگان:
دوستان...به نظر شما با این که ما کارنت شدیم ولی هنوز نامه دوم نیامده....سایت CEAC ..کیس ما رو می شناسه یا نه....با تشکر
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان