کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
دوستان تو سایت DV مشخصات و شماره Confirmation رو میزنم پیغام میده که
The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out
چرا ؟من فردا مصاحبه دارم
من پر از استرسم
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب

تشکر کنندگان:
با گوگل کروم هم وارد نمیشه. تنها خوبیش اینه که این مشکل مختص یک نفر نیست

(2014-04-13 ساعت 14:37)nazanin fatemi نوشته:  دوستان...به نظر شما با این که ما کارنت شدیم ولی هنوز نامه دوم نیامده....سایت CEAC ..کیس ما رو می شناسه یا نه....با تشکر

من که زدم نمیشناختSad
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2014-04-13 ساعت 16:01)shahrzad001 نوشته:  با گوگل کروم هم وارد نمیشه. تنها خوبیش اینه که این مشکل مختص یک نفر نیست

(2014-04-13 ساعت 14:37)nazanin fatemi نوشته:  دوستان...به نظر شما با این که ما کارنت شدیم ولی هنوز نامه دوم نیامده....سایت CEAC ..کیس ما رو می شناسه یا نه....با تشکر

من که زدم نمیشناختSad
از 10 تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه میشناسه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: gema ، محبت
(2014-04-13 ساعت 15:19)armin_swimmer90 نوشته:  دوستان تو سایت DV مشخصات و شماره Confirmation رو میزنم پیغام میده که
The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out
چرا ؟من فردا مصاحبه دارم
من پر از استرسم
دقیقا من هم همین مشکل را دارم .و ار هیچ جایی باز نمی شه Sad
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
(2014-04-13 ساعت 17:01)taleghani نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 15:19)armin_swimmer90 نوشته:  دوستان تو سایت DV مشخصات و شماره Confirmation رو میزنم پیغام میده که
چرا ؟من فردا مصاحبه دارم
من پر از استرسم
خوب راهش اینه که زنگ بزنید KCC نمیدونم شما چجوری میخواهید مهاجرت کنید
تشکر کنندگان:
دوستای گلم اگر کارنت شدیم و هنوز نامه ی اول تو سایت باشه جقدر باید صبر کنیم که بعدش اگه نامه ی دوم جایگزین نشد تماس بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان سایت با گردو شکن باز میشه. کانفرمیشن نامبر و فقط نام خانوادگیتون‌‌و تاریخ تولدتون رو درست بنویسید فکر‌کنم مشکلی پیش نیاد اگر هم واسه همه این شکلیه دیگه اصلا نگرانی نداره به زودی درست میشه . در ضمن نامه دوم ما هم ۱۱ ۱۲ روزه اومد. نگران نباشید. موفق باشید
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: gema ، azadeh2014 ، مامان خانم ، meisam14 ، Reza20002 ، lighter
سلام من كيس نامبر-- 73هستم ولى هنوز ايميل وقت مصاحبه برام نيومده از كجا بفهمم وقت مصاحبه ام كى هست چون فكر كنم تا كيس نامبر-- 74 وقت مصاحبه أعلام شده من چكار كنم دارم از نگرانى ميميرم
تشکر کنندگان: ramaya ، meisam14 ، shayesteh
(2014-04-13 ساعت 20:07)maryam1973 نوشته:  سلام من كيس نامبر-- 73هستم ولى هنوز ايميل وقت مصاحبه برام نيومده از كجا بفهمم وقت مصاحبه ام كى هست چون فكر كنم تا كيس نامبر-- 74 وقت مصاحبه أعلام شده من چكار كنم دارم از نگرانى ميميرم

سلام تبریک میگم....ولی اصلا نگران نباشید حداقل 10روز الی دوهفته طول میکشه که نامه دوم جایگزین بشه وفعلا که دوستان میگن که سایت دچار مشکل شده که بزودی درست میشه.صبور باشید
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: محبت
(2014-04-13 ساعت 16:05)alimomen نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 16:01)shahrzad001 نوشته:  با گوگل کروم هم وارد نمیشه. تنها خوبیش اینه که این مشکل مختص یک نفر نیست

من که زدم نمیشناختSad
از 10 تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه میشناسه
سلام دوستان.تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت میکنم.جالبه ما اصلا سایت CEAC را چک هم نکردیم و اصولا فکر میکردم تا موقعی که کسی کلیر بخورد
ضرورتی به بازدید سایت باشه.وخدا رو شکر هیچ مشکلی هم نبود.دوستان اگر نامه دومتون اومده و تاریخ -مکان-افراد داخل کیس همه مشخص هست جای نگرانی نیست فقط تا قبل از رفتن مدام ایمیلی که به سفارت دادین را چک کنید مباد براتون ایمیلی بیاد و ندیده باشید (حتی اسپمها رو) در غیر اینصورت خودتونو نگران نکنید باور کنید میگذره میرسید به همه آرزوهاتون و یادتون میره چطور گذشت
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: gema ، ffrfar ، azadeh2014 ، exxedus ، lighter ، محبت
(2014-04-13 ساعت 17:09)bahram2014 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 17:01)taleghani نوشته:  
چرا ؟من فردا مصاحبه دارم
من پر از استرسم
خوب راهش اینه که زنگ بزنید KCC نمیدونم شما چجوری میخواهید مهاجرت کنید
دوستان من الان تونستم وارد بشم .شما هم امتحان کنید .Wink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: ffrfar
باز نشدن سایت میتونه به آماده کردن سایت برای اعلام برنده های 2015 باشه Smile
تشکر کنندگان: ramaya ، 5ina ، lighter ، gema
دوستان کسی‌ هست که نامه دوم رو گرفته باشه؟به نظر شما باز نشدن صفحه زیاد طولانی نشده ?''

تشکر کنندگان:
(2014-04-14 ساعت 15:52)hamid_nazanin نوشته:  دوستان کسی‌ هست که نامه دوم رو گرفته باشه؟به نظر شما باز نشدن صفحه زیاد طولانی نشده ?''

به نظر من هم این قضیه یه ذره طولانی شده اما مطمئنم چیزی نیست و به زودی حل می شهSmile
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: hamid_nazanin ، poem
سلام به همه دوستان
مي گم شايد دليل باز نشدن سايت اين باشه كه هم دارن نامه هاي شما رو مي ذارند و هم اينكه نامه هاي برنده هاي ٢٠١٥ رو مي ذارند، البته اين يك احتمال به خاطر اينكه داريم كم كم به اعلام نتايج ٢٠١٥ نزديك مي شيم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: gema ، noobnoobi ، lighter ، مامان خانم ، ramaya ، 5ina ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان