کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
هورااااااا نامه دوم ما هم اومد،سفارت تغيير كرده،از آنكارا به ابوذبى
كيس نامبر: 7xxx
(2014-04-17 ساعت 01:43)amin.n نوشته:  نامه دوم ما هم ساعت 1:00 بامداد اومد ولی سفارت رو بدون درخواست ما از آنکارا به ابوظبی تغییر دادند.
سلام
تبریک می گویم ظاهرا ما پیشتازیم من هم در ساعت 12 نامه دومم را گرفتم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: amin.n ، aghaghia ، Sara_lphmkf ، محبت ، mpas89 ، taleghani ، Tabassomshojaat ، nazanin fatemi ، noobnoobi ، gema ، ebi1988
(2014-04-17 ساعت 01:49)avayebahar نوشته:  سلام. نامه دوم من اومد.ابوظبی هستم. ..............
دوستان کسی هست همسفر بشیم؟
سلام
معمولا تاریخ دقبق مصاحبه را در سایت نمی زنند نمی دانم چرا اما شما هم پاک کن
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: avayebahar ، aghaghia ، meisam14 ، Sara_lphmkf ، محبت ، azadeh2014 ، noobnoobi ، ebi1988
نامهٔ دوم من هم اومد.

همانطور که درخواست شده بود: ابوظبی

۱۵ جون.

با آرزوی موفقیت برای همهٔ برو بچه‌های ایرانی‌ Rolleyes
نامه دوم ما هم اومد. تقریبا اواسط جون. محل مصاحبمونم عوض شد. راستی این سفرنامه های بچه ها تو کدوم قسمته؟ وقتشه اطلاعات کسب کنیم :-)
تشکر کنندگان: aghaghia ، meisam14 ، ramaya ، Sara_lphmkf ، محبت ، azadeh2014 ، taleghani ، Tabassomshojaat ، noobnoobi ، aaraam ، gema ، ebi1988
سلام دوستان گلم. نامه دوم من هم اومد. هفته دوم june با آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: aghaghia ، USA2014 ، Syassan ، ramaya ، Sara_lphmkf ، محبت ، azadeh2014 ، noobnoobi ، gema ، ebi1988
(2014-04-17 ساعت 03:23)USA2014 نوشته:  نامه دوم ما هم اومد. تقریبا اواسط جون. محل مصاحبمونم عوض شد. راستی این سفرنامه های بچه ها تو کدوم قسمته؟ وقتشه اطلاعات کسب کنیم :-)

سفرنامه ها در انجمن خصوصی 2014 هستند.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: USA2014 ، Syassan ، ramaya ، Sara_lphmkf ، محبت ، Tabassomshojaat ، nazanin fatemi ، noobnoobi ، aaraam ، gema ، ebi1988
کی‌ لطفا به من کمک کنه ؟``
من سفارت ناپل هستم و الان که دارم چک می‌کنم میگه باید فرم دیس ۲۶۰ رو پر کنی‌ من اصلا نمیدونم الان باید چی‌ کار کنم به سفارت میل بزنم ؟کسی‌ چیزی می‌دونه

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، noobnoobi
سلام دوستان عزیز . نامه دوم ما اومد. هفته سوم june ایروان . با آرزوی موفقیت برای همه شما.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، demented ، محبت ، azadeh2014 ، Tabassomshojaat ، nazanin fatemi ، noobnoobi ، aaraam ، gema
سلام دوستان عزیز، نامه دوم ما هم اومد، هفته دوم june
خودشون سفارتمونم از آنکارا به ایروان تغییر دادن. با آرزوی موفقیت برای همگی
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، demented ، محبت ، azadeh2014 ، Tabassomshojaat ، noobnoobi ، aaraam ، gema
سلام دوستان
خیلی خیلی خیلی خوشحالم. نامه دوم ما هم اومد. دیشب بین ساعت 12 تا 1 اول یه ایمیل از سفارت اومد كه سایت رو چك كنید یه 10 دقیقه بعدشم نامه اومد. دقیقا همون تاریخی كه از خدا خواسته بودیم، هفته اول جون- ابوظبی. نمیدونم این همه لطف خدا و كی سی سی رو چه طور جبران كنم؟ برا كی سی سی میخوام هر وقت رفتیم آ م ر ی ك ا یه جعبه شیرینی ببریمBig Grin . حالا موندم واسه خدا چیكار كنم؟Rolleyes
خدایا مرسیییییییییییییی
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: محبت ، meisam14 ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، Tabassomshojaat ، noobnoobi ، gema ، ebi1988
بچه ها، كیا هفته اول جون - ابوظبی هستن؟ لطفا پیام بدید كه اگر ممكنه با هم هماهنگ باشیم
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: meisam14 ، Sara_lphmkf ، Tabassomshojaat ، noobnoobi ، ebi1988
سلام دوستان
نام دوم ما هم اومد. خودشون سفارت رو از آنکارا به ابوظبی تغییر دادند. هفته اول جون باید اونجا باشیم.
کیس: **68 - - مصاحبه:Abu Dhabi- تعداد افراد کیس :2 نفر- خودم و بانوی گرامی --ارسال فرمها: با ایمیل - مصاحبه:هفته اول جون -آپدیت:2،3،4، و 9 جون،8 جولای و 8 آگوست-شغل:خصوصی-سربازی:ارتش --AP:بله -- ویزا:؟؟؟؟؟ --مقصد: ایالت واشنگتن- ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟ - گرین کارت: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، mahan L ، Tabassomshojaat ، noobnoobi ، poem ، gema
سلام
لطفا ادرس دقیق دکتر کریستین و سفارت امریکا در ارمنستان را بنویسید.
با تشکر

تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، noobnoobi
دوستان نامه دوم من هم اومد سفارت رو طبق درهواست من تغيير دادند
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، taleghani ، محبت ، Tabassomshojaat ، noobnoobi ، gema ، shayesteh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان