کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
من الان وارد سایت شدم هرچند نامه دوم جایگزین نشده اما مثل این که سایت درست شد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، gema ، noobnoobi ، lighter ، azadeh2014 ، Farnoodh ، poem ، meisam14 ، nimaaa ، ramaya ، 5ina ، محبت ، firouz mah
منم وارد شدم، ولی خبری از نامه دوم نبودSad
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: مامان خانم ، bahram2014 ، Sara_lphmkf ، محبت ، firouz mah
(2014-04-13 ساعت 20:07)maryam1973 نوشته:  سلام من كيس نامبر-- 73هستم ولى هنوز ايميل وقت مصاحبه برام نيومده از كجا بفهمم وقت مصاحبه ام كى هست چون فكر كنم تا كيس نامبر-- 74 وقت مصاحبه أعلام شده من چكار كنم دارم از نگرانى ميميرم

سلام مريم جان case num. من هم مثل شماست و بايد منتظر بمونيم تا ايميل بيا، فقط خواستم اگر موافق باشيد با هم در ارتباط باشيم، ميخواستم براي رفتن به سفارت و بقيه كارها تا زمان مصاحبه
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: massi63
(2014-04-14 ساعت 21:21)مامان خانم نوشته:  من الان وارد سایت شدم هرچند نامه دوم جایگزین نشده اما مثل این که سایت درست شد
دوست عزیز عجله نکنید و نگران نباشید دیر و زود داره سوخت و سوز نداره Wink
ضمن اینکه حتی اگرم یکم دیرتر بیاد در تاریخی که براتون برای مصاحبه تعیین شده هیچ تفاوتی نمیکنه.پس بهتره روحیه خودتون را تقویت کنید و با انرژی کارهای نیمه تمامتون را به اتمام برسونید و برای مصاحبه آماده شوید .
به امید موفقیت تمامی دوستان Smile
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: مامان خانم ، poem ، ramaya ، azadeh2014 ، amohammadi348 ، محبت
(2014-04-15 ساعت 07:55)SARA13949 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 20:07)maryam1973 نوشته:  سلام من كيس نامبر-- 73هستم ولى هنوز ايميل وقت مصاحبه برام نيومده از كجا بفهمم وقت مصاحبه ام كى هست چون فكر كنم تا كيس نامبر-- 74 وقت مصاحبه أعلام شده من چكار كنم دارم از نگرانى ميميرم

سلام مريم جان case num. من هم مثل شماست و بايد منتظر بمونيم تا ايميل بيا، فقط خواستم اگر موافق باشيد با هم در ارتباط باشيم، ميخواستم براي رفتن به سفارت و بقيه كارها تا زمان مصاحبه
سلام
کی گفته باید منتظر ایمیل باشید باید سایت را چک کنید تا نامه دوم که در سایت dv lottery جایگزین نامه قبولیتان میشود دریافت کنید که در آن وقت مصاحبه ذکر شده البته خوشبختانه نامه دوم هیچ کدامتان هنوز نیومده اگر میخواهید با هم در ارتباط باشیداز پیام خصوصی استفاده کنید نه از این قسمت
موفق باشید
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، meisam14 ، gema ، محبت
(2014-04-15 ساعت 08:10)کیارش ب. نوشته:  بچه ها نامه دوم ما اومد...
تبریک میگم فکر کنم جزو اولین ها باشید این دوره در ضمن با تغییر سفارتتون موافقت شد؟ چون ما هم همین شرایط رو داریم...
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: ramaya ، Tabassomshojaat ، محبت
(2014-04-15 ساعت 08:14)shayesteh نوشته:  
تبریک میگم فکر کنم جزو اولین ها باشید این دوره در ضمن با تغییر سفارتتون موافقت شد؟ چون ما هم همین شرایط رو داریم...
تبریک میگویم نامه دوم ما همچنان نیامده
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت

نیومده دروغ 13 بود Wink Tongue ولی هر وقت اومد بهت می گم که موافقت شد یا نه.
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت
(2014-04-15 ساعت 08:15)مامان خانم نوشته:  

ببخشید به شما استرس وارد کردم Wink نامه مون هنوز نیومده دروغ 13 بود Big Grin
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان: محبت
(2014-04-15 ساعت 08:56)کیارش ب. نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 08:15)مامان خانم نوشته:  

ببخشید به شما استرس وارد کردم Wink نامه مون هنوز نیومده دروغ 13 بود Big Grin
h
اشكال نداره میبخشیمت. یه تیكه از آ م ر ی ك ا برای شماBig Grin
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، کیارش ب. ، محبت
(2014-04-14 ساعت 21:21)مامان خانم نوشته:  من الان وارد سایت شدم هرچند نامه دوم جایگزین نشده اما مثل این که سایت درست شد

سلام دوست عزيز . منم نامه دوم رو دريافت نكردم . فك مي كردم علت قطع شدن سايت بدليل گذاشتن نامه دوم باشه كه ... Sad
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
(2014-04-15 ساعت 13:46)firouz mah نوشته:  سلام دوستان گلم . سوال من رو هم ممنون ميشم جواب بدين . سند ماشين رو هم علاوه بر تمكن بديم ترجمه كنن منفعتي داره ؟؟؟ و اگر بانك ملت حساب باز كرديم چند روز پولمونو بذاريم بمونه ؟
دوست عزيز سوالتان را در تاپيك مدارك و ... مطرح كنيد اين تاپيك منتظرات مصاحبه است. اونجا سريعتر جواب ميگيريد
(2014-04-15 ساعت 13:46)firouz mah نوشته:  سلام دوستان گلم . سوال من رو هم ممنون ميشم جواب بدين . سند ماشين رو هم علاوه بر تمكن بديم ترجمه كنن منفعتي داره ؟؟؟ و اگر بانك ملت حساب باز كرديم چند روز پولمونو بذاريم بمونه ؟

س دوست من. سلام دوسن من. والا ظاهرا امسال سند خونه رو هم زیاد قبول ندارند چه برسه به ماشین. . برا تمکن مالی یه روزم کافیه چون مانده موجودی روز ملاکه

تشکر کنندگان: ramaya ، محبت
(2014-04-15 ساعت 12:44)firouz mah نوشته:  

سلام دوست عزيز . منم نامه دوم رو دريافت نكردم . فك مي كردم علت قطع شدن سايت بدليل گذاشتن نامه دوم باشه كه ... Sad
نگران نباشید دوستان نامه دوم ما کارنتی های این ماه هم به زودی میاد ، میدونم انتظار سخته اما خوبیش اینه که الان میدونیم کارنت شدیم و این یعنی یه قدم رو به جلو. خوشبختانه این یکی انتظار به اندازه قبلی طولانی نیست Smile
به امید ویزا برای همه ی بچه های منتظر.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: ffrfar ، aghaghia ، azadeh2014 ، cello86 ، lighter ، محبت ، mortezash ، amohammadi348 ، firouz mah
سلام. بالاخره سایت باز شد و من از نامه اول کپی گرفتم.ممنون از دوستانی که کامنت می گذاشتند و خبررسانی می کردند. امیدوارن نامه دوم زود بیاید. فکر کنم من از اولین ها باشم انشالله. و امیدوارم تنها نباشم و چند تاییتون باهام باشید تا قوت قلبی باشه برام.
تشکر کنندگان: aghaghia ، hamid_nazanin ، محبت ، cello86 ، ramaya ، 5ina ، Sara_lphmkf ، firouz mah ، noobnoobi ، taleghani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان