کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
من الان زنگ زدم كي سي سي. گفت تا دو سه روز ديگه نامه هاي دوم جايگزين ميشود.
گفت به ترتيب ارسال مدارك كيس نامبر ها، نامه دوم جايگزين مي شود.
پرسيدم از محل مصاحبه ام، چك كرد و گفت آنكارا هستم. متأسفانه پاريس را قبول نكردند.
چند بار تأكيد كرد كه مرتب ايميلم را چك كنم.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
[quote='Tabassomshojaat' pid='479608' dateline='1397585273']
پرسيدم از محل مصاحبه ام، چك كرد و گفت آنكارا هستم. متأسفانه پاريس را قبول نكردند.
چند بار تأكيد كرد كه مرتب ايميلم را چك كنم

سلام ببخشید یه سوال داشتم؟شما پاریس زندگی‌ می‌کنید؟که قبول نکردن؟

تشکر کنندگان: firouz mah ، noobnoobi
من ماه قبل کارنت شدم و تقریبا ده روز بعد از کارنتی نامه دومم اومد. ایمیلی که دریافت می کنید فقط اطلاع می ده که برید صفحه برنده شدنتون را چک کنید نامه دوم جایگزین شده.
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
سلام. این اولین پست من توی مهاجر سراست. منم این روزا منتظر نامه دوم هستم. از این به بعد شما رو کنارم دارم. امیدوارم کمکم کنید.

ای بابا، دوستان همچین کم لطف هستند گویا... اینجا رو با اتاق چت اشتباه گرفتن. یه نگاه به حدود ۴-۵ صفحه بندازین، پر از مطالب تکراری و بدون محتوای ارزشمند. بجای اینکه این چیزهارو بنویسید، کمی زمان بذارید مطالب قبلی رو مطالعه کنید. اینجوری وقت همه واسه خوندن این مطالب و گشتن واسه یه موضوع بدرد بخور تلف میشه که هیچ این وسط ممکنه یه چیزی هم باشه تو این شلوغی چشممون نبینه...
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: gema ، m_yek ، کیارش ب. ، محبت ، arashmanteghi ، 5ina ، masoud z ، firouz mah ، noobnoobi ، taleghani
(2014-04-15 ساعت 23:33)hamid_nazanin نوشته:  [quote='Tabassomshojaat' pid='479608' dateline='1397585273']

خير، چون پرونده اونجا داشتم درخواستم براي اون سفارت بود. به همين دليل قبول نكردند.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: noobnoobi
من از کارنتیهای ماه پیشم نامه دومم اومده ولی هنوز سایت سیس منو نمیشناسه به نظرتون این قضیه عادیه کسی بوده تا حالا مثل من؟ یا مشکلی وجود داره؟ درضمن سفارتم ابوظبیه
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
(2014-04-15 ساعت 20:01)avayebahar نوشته:  سلام. بالاخره سایت باز شد و من از نامه اول کپی گرفتم.ممنون از دوستانی که کامنت می گذاشتند و خبررسانی می کردند. امیدوارن نامه دوم زود بیاید. فکر کنم من از اولین ها باشم انشالله. و امیدوارم تنها نباشم و چند تاییتون باهام باشید تا قوت قلبی باشه برام.
انشااله عزيزم
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
سلام دوستان.
ميشه لطفا بگيد، جريان نامه اول و نامه دوم چيه؟!!!
منم اين ماه كارنت شدم البته براي June. با confirmation number م رفتم توي همون سايتي dvlottery كه برنده شدن رو چك مي كرديم، ولي همون نامه‌ي اوليه كه گفته شما انتخاب شديد رو نشون داد و چيز ديگه اي نبود.
ميشه يكي لطفا كنه و عكس نامه‌ي اول و دوم رو بذاره؟!!!
ممنون ميشم.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
(2014-04-15 ساعت 23:33)hamid_nazanin نوشته:  [quote='Tabassomshojaat' pid='479608' dateline='1397585273']

سلام
اینجوری باشه که پس من که کیسم **68 و مدارک و دیر ارسال کردم (تقریبا تو آگوست) حالا حالا ها نباید منتظر نامه دوم باشم Wink
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، noobnoobi
(2014-04-16 ساعت 14:11)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان.
ميشه لطفا بگيد، جريان نامه اول و نامه دوم چيه؟!!!
منم اين ماه كارنت شدم البته براي June. با confirmation number م رفتم توي همون سايتي dvlottery كه برنده شدن رو چك مي كرديم، ولي همون نامه‌ي اوليه كه گفته شما انتخاب شديد رو نشون داد و چيز ديگه اي نبود.
ميشه يكي لطفا كنه و عكس نامه‌ي اول و دوم رو بذاره؟!!!
ممنون ميشم.
سلام:نامه اول که همون قبولی در لاتاریست.نامه دوم مدتی بعد از کارنت شدنتان با نامه قبولی جایگزین میشه (که بهش میگن نامه دوم) که در اون زمان دقیق و مکان مصاحبه و افراد مورد صاحبه مشخص شده که از روز کارنت شدن ببعد باید هرروز چک کنید تا نامه دوم را ببینید و ازش پرینت بگیرید
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: bahram2014 ، محبت ، noobnoobi
(2014-04-16 ساعت 13:25)firouz mah نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 20:01)avayebahar نوشته:  سلام. بالاخره سایت باز شد و من از نامه اول کپی گرفتم.ممنون از دوستانی که کامنت می گذاشتند و خبررسانی می کردند. امیدوارن نامه دوم زود بیاید. فکر کنم من از اولین ها باشم انشالله. و امیدوارم تنها نباشم و چند تاییتون باهام باشید تا قوت قلبی باشه برام.
انشااله عزيزم

دوست عزيز با عرض پوزش ، كپى از نامه اول چرا ؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان:
سلام
نامه دوم من آمد
نمی دانید چقدر عالی است آزاده جون و آقای محبت و بقیه دوستان گل مهاجر سرایی زودتر بگو یید شما چکار کردید؟
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
نامه دوم ما هم ساعت 1:00 بامداد اومد ولی سفارت رو بدون درخواست ما از آنکارا به ابوظبی تغییر دادند.
دوستان عزیز

نامه من اومد و همون سفارت که می‌خواستم بود با امید موفقیت برای همه دوستان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان