کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-17 ساعت 15:17)p.arsa نوشته:  سلام دوستان
من اولین باره کلمه سیس رو می شنوم. جریانش چیه! نگران شدم! لطفا کامل توضیح بدید.
سلام
دوست خوبم اصلا نگرانی نداره این سایت سایتی هستش که روند طی شدن پرونده ها رو نشون میده همین و نه ثبت نامی داره برای شما و نه هیچ نگرانی Smile فکر کن یه سایت آماریه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کسی‌ هست که سفارت ناپل مصاحبه داشته باشه؟؟
بعد از اینکه نامه ۲ رو دریافت کردیم باید با سفارت برای تاریخ مصاحبه مکاتبه کنیم یا نه؟ لطفا راهنمایی کنین

تشکر کنندگان: ebi1988 ، noobnoobi ، meisam14 ، reasonable
(2014-04-17 ساعت 16:41)hamid_nazanin نوشته:  کسی‌ هست که سفارت ناپل مصاحبه داشته باشه؟؟
بعد از اینکه نامه ۲ رو دریافت کردیم باید با سفارت برای تاریخ مصاحبه مکاتبه کنیم یا نه؟ لطفا راهنمایی کنین
با سلام؛دراین قسمت دوستانی که در جاهای دیگر مصاحبه داشتند تجربیاتشون هست شاید برای شما راهگشا باشه.موفق باشید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: ebi1988 ، hamid_nazanin ، محبت ، noobnoobi ، masoud z ، Sara_lphmkf ، meisam14 ، khder ، 5ina
(2014-04-17 ساعت 15:50)nazanin fatemi نوشته:  [b]نامه دوم من هم اومد.......هفته اول جون ....سفارت ابوظبی...به امید ویزای یک ضرب برای همهWink
مبارکه نازنین جان. فکر میکنم با هم باشیمSmile
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Tabassomshojaat ، محبت ، noobnoobi ، Sara_lphmkf ، 5ina
(2014-04-17 ساعت 17:01)mahan L نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 15:50)nazanin fatemi نوشته:  [b]نامه دوم من هم اومد.......هفته اول جون ....سفارت ابوظبی...به امید ویزای یک ضرب برای همهWink
مبارکه نازنین جان. فکر میکنم با هم باشیمSmile
دوستان نامه دوم ما هم اومد ، هفته اول جون ، ابوظبی Smile
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Tabassomshojaat ، noobnoobi ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، gema ، 5ina ، nazanin fatemi
سلام بچه ها خبری ازتون نیست بیاید بگید کجا و کی میرید مصاحبه؟
نامه دوم من هم اومد هفته اول june :-) ابوظبی(آنکارا بود که عوضش کردم). کارم هم که دولتی و فکر کنم 100 درصد FBI check رو خوردم :-)
باورم نمیشه یک سال گذشت :-)
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، محبت ، noobnoobi ، masoud z ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، meisam14 ، khder ، alitab ، gema ، 5ina
(2014-04-17 ساعت 16:09)محبت نوشته:  
سلام
دوست خوبم اصلا نگرانی نداره این سایت سایتی هستش که روند طی شدن پرونده ها رو نشون میده همین و نه ثبت نامی داره برای شما و نه هیچ نگرانی Smile فکر کن یه سایت آماریه
خیالم راحت شد:دی
حالا آدرس سایتش چیه برادر؟
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، Sara_lphmkf ، Tabassomshojaat ، 5ina
(2014-04-17 ساعت 17:51)p.arsa نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 16:09)محبت نوشته:  
سلام
خیالم راحت شد:دی
حالا آدرس سایتش چیه برادر؟
سلام
این پست رو بخونhttp://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid311890 همه چیز با همه آدرسهاش دستت میادSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: noobnoobi ، masoud z ، ebi1988 ، Sara_lphmkf ، gema ، reasonable ، 5ina
بچه ها این توی نامه دومم بود ، میشه بگید چیه؟
Beneficiaries: None
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: meisam14
(2014-04-17 ساعت 19:04)ebi1988 نوشته:  بچه ها این توی نامه دومم بود ، میشه بگید چیه؟
Beneficiaries: None

یعنی کیستون ذی نفع نداره و شما یک نفر مجرد هستید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، khder ، noobnoobi ، alitab ، gema ، ebi1988 ، 5ina
سلام دوستان

یک سٔوالی داشتم من در سایت سفارت(ناپل) طبق چیزی که گفته بودن ثبت‌نام اونلاین کردم و بعد یه نامه کانفرمیشن برای تاریخ و روز مصاحبه ایمیل شد برام می‌خواستم بپرسم به جز گرفتن وقت برای دکتر کار دیگه لازم نیست انجام بدم ؟

با تشکر

تشکر کنندگان: noobnoobi
[
این پست رو بخونhttp://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid311890 همه چیز با همه آدرسهاش دستت میادSmile
[/quote]
سلام من چون با وجود چند بار مکاتبه با kcc هیچ وقت تایید دریافت مدارکم نیومد ( با ایمیل ارسال کردم) در جواب ایمیلام همواره می نوشتن که الان سرمون شلوغه ، تو سایت ceac هم که رفتم این پیغام رو دریافت کردم Your search did not return any data
و نامه دومم با وجود اینکه جزو کارنت شده های این ماه هستم هنوز نیومده ، الان این سوال برام پیش اومده که ceas از کی پرونده رو می شناسه و خیلی نگرانم نکنه اصلا مدارکم رو دریافت نکردن؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید چون من تاپیکی با عنوان ceas پیدا نکردم و یا اینکه چقدر نظر من درسته؟
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
تشکر کنندگان: noobnoobi ، reasonable
(2014-04-17 ساعت 15:56)nazanin fatemi نوشته:  نتیجه این که....خیلی هم به دیر یا زود فرستادن مدارک برای کیس های بالا ربطی نداره .....چون من با این که مدارک رو دیر ارسال کردم ....ولی نامه دوم من به موقع اومد....البته این فقط یک نظره.....شاید هم صحت نداشته باشه

شاید این واسه ما که مصاحبمون دیره اینطوری باشه. چون به هر حال اونی که دیرم مدارکشو فرستاده یه چند ماهی از دریافتش گذشته دیگه
اولویت اول حتما باید شماره کیس باشه
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Sara_lphmkf ، محبت ، 5ina
(2014-04-16 ساعت 23:54)Hassan2014 نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 13:25)firouz mah نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 20:01)avayebahar نوشته:  سلام. بالاخره سایت باز شد و من از نامه اول کپی گرفتم.ممنون از دوستانی که کامنت می گذاشتند و خبررسانی می کردند. امیدوارن نامه دوم زود بیاید. فکر کنم من از اولین ها باشم انشالله. و امیدوارم تنها نباشم و چند تاییتون باهام باشید تا قوت قلبی باشه برام.
انشااله عزيزم

دوست عزيز با عرض پوزش ، كپى از نامه اول چرا ؟

برا روز مصاحبه باید پرینت برگه قبولی و هم نامه دوم ( تاریخ مصاحبه) را داشته باشید
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، noobnoobi ، محبت ، 5ina ، ffrfar
(2014-04-13 ساعت 17:09)bahram2014 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 17:01)taleghani نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 15:19)armin_swimmer90 نوشته:  دوستان تو سایت DV مشخصات و شماره Confirmation رو میزنم پیغام میده که
The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out
چرا ؟من فردا مصاحبه دارم
من پر از استرسم
دقیقا من هم همین مشکل را دارم .و ار هیچ جایی باز نمی شه Sad
خوب راهش اینه که زنگ بزنید KCC نمیدونم شما چجوری میخواهید مهاجرت کنید

نه اصلا نیازی به زنگ نبود.. ویزام رو هم یکضرب گرفتمو الانم مهاجرت کردم..آره ما اینجوری اومدیم آمریکا Tongue
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب

تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت ، shahrzad001 ، meisam14 ، Sara_lphmkf ، ebi1988 ، pari pariaaa ، 5ina ، gema ، ffrfar ، aaraam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان