کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
سلام دوستان
نامه دومم اومد. من در ثبت نام اوليه لاتاري اسمم را اشتباهي يه حرف در انتها اضافه تايپ كرده بودم مثلا به جاي simin شده بود simini ولي در فرمهاي ارسالي درست تايپ كرده و فرستاده بودم. الان تو نامه دومم دوباره همون جوري اشتباهي نوشته. حالا چكار كنم؟ من اين نامه را برا مديكال يا هر جايي ببرم دوباره اسمم را اشتباهي از روي همين نامه مينويسند؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام به همه دوستان عزیزم
چرا برای کارنتی های این دوره سفارت آنکارا اینقدر کمه؟
ما (من و همسرم) هفته آخر June آنکارا مصاحبه داریم و این داستان که توی این تاپیک هم کم و بیش مشخصه تعداد کیس هایی که افتادن آنکارا خیلی کمه!!!
در ضمن اگر کسی از دوستان هست تاریخ مصاحبش مثل ما هست خوشحال می شم برای همفکری پیغام بده.
شاد باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت ، ramaya ، noobnoobi
(2014-04-19 ساعت 10:05)pink2 نوشته:  سلام دوستان
نامه دومم اومد. من در ثبت نام اوليه لاتاري اسمم را اشتباهي يه حرف در انتها اضافه تايپ كرده بودم مثلا به جاي simin شده بود simini ولي در فرمهاي ارسالي درست تايپ كرده و فرستاده بودم. الان تو نامه دومم دوباره همون جوري اشتباهي نوشته. حالا چكار كنم؟ من اين نامه را برا مديكال يا هر جايي ببرم دوباره اسمم را اشتباهي از روي همين نامه مينويسند؟

منم مشکل مشابه شما رو داشتم ، با سفارت که مکاتبه کردم گفتن روز مصاحبه یه سری از فرمهای صحیح رو با خودم ببرم همین
ضمنا تا جایی که من می دونم مشخصات مدیکال شما رو از روی پاسپورتتون می نویسن
تشکر کنندگان: محبت ، ramaya ، noobnoobi
(2014-04-17 ساعت 17:22)poem نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 17:01)mahan L نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 15:50)nazanin fatemi نوشته:  [b]نامه دوم من هم اومد.......هفته اول جون ....سفارت ابوظبی...به امید ویزای یک ضرب برای همهWink
مبارکه نازنین جان. فکر میکنم با هم باشیمSmile
دوستان نامه دوم ما هم اومد ، هفته اول جون ، ابوظبی Smile

چرا اين سري همه را ابوظبي اعلام كردن ؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ebi1988
سلام
دوستان خوبم من دیروز با دکتر کریستین مکاتبه کردم که آیا برای جون میشه از الان وقت مدیکال بگیرم و ایشون تایید کردن که میشه و مشکلی نداره پس از همین الان میتونید اقدام کنید ضمنا ایشون خواستن تاریخ تولد تمام افراد کیسم رو براشون بفرستم.Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: shahrzad001 ، NarCssuS ، nimaaa ، meisam14 ، Sara_lphmkf ، ramaya ، noobnoobi ، masoud z ، gema ، shayesteh
(2014-04-19 ساعت 14:27)محبت نوشته:  سلام
دوستان خوبم من دیروز با دکتر کریستین مکاتبه کردم که آیا برای جون میشه از الان وقت مدیکال بگیرم و ایشون تایید کردن که میشه و مشکلی نداره پس از همین الان میتونید اقدام کنید ضمنا ایشون خواستن تاریخ تولد تمام افراد کیسم رو براشون بفرستم.Smile
سلام
من هم امروز درخواستم رو دادم برای ماه جون. اما فقط تاریخ مصاحبه و روز مورد نظرم رو اعلام کردم به اضافه اینکه دو نفریم. آیا باید اطلاعات دیگه ای از جمله تاریخ تولد افراد کیس رو هم می فرستادم؟
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi
سلام بچه ها. تبريك مجدد به همه‌ي كارنتي‌هاي عزيز و به اميد موفقيت همه در مصاحبه و دريافت يكضرب.
نامه دوم ما هم اومد. هفته اول جون. سفارت ايروان.
سفارت ايروان دو تا دكتر داره، درسته؟ دكتر كريستين بهتره و خوش برخوردتر، درسته؟ ممنون ميشم زودتري بهم اطلاع بدين تا وقت معاينه بگيرم.
ما يه كيس دو نفره هستيم (زن و شوهر) از تهران. مايل هستيم با بچه‌هاي مهاجرسرائي عزيز همسفر بشيم و اينكه محل اقامت مشترك بگيريم اگر كه به صرفه در بياد برامون.
در صورت تمايل، ايميل بزنين لطفا.
موفق باشين.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، noobnoobi ، masoud z ، dana
(2014-04-19 ساعت 17:10)a.rahaa نوشته:  سلام بچه ها. تبريك مجدد به همه‌ي كارنتي‌هاي عزيز و به اميد موفقيت همه در مصاحبه و دريافت يكضرب.
سفارت ايروان دو تا دكتر داره، درسته؟ دكتر كريستين بهتره و خوش برخوردتر، درسته؟ ممنون ميشم زودتري بهم اطلاع بدين تا وقت معاينه بگيرم.
ما يه كيس دو نفره هستيم (زن و شوهر) از تهران. مايل هستيم با بچه‌هاي مهاجرسرائي عزيز همسفر بشيم و اينكه محل اقامت مشترك بگيريم اگر كه به صرفه در بياد برامون.
موفق باشين.

با توجه به سفرنامه ها و تجربیات دوستان ظاهرا دکتر کریستین همون جوره که شما گفتی اما به شخصه ندیدم کسی از دکتر انوش هم ناراضی بوده باشه
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، masoud z
(2014-04-19 ساعت 16:25)nimaaa نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 14:27)محبت نوشته:  سلام
سلام
من هم امروز درخواستم رو دادم برای ماه جون. اما فقط تاریخ مصاحبه و روز مورد نظرم رو اعلام کردم به اضافه اینکه دو نفریم. آیا باید اطلاعات دیگه ای از جمله تاریخ تولد افراد کیس رو هم می فرستادم؟
سلام
من چون بچه دارم و میبایست 4روز زودتر برم واسه مدیکال احتمالا ازم درخواست کرده اما بعید برای دو نفر بزرگسال بخواد و به هر حال اگر نیاز باشه خودش بهتون ایمیل میزنه ولی بهتره تو درخواست مشخصات افراد کیس ارسال بشه( نام و نام خانوادگی و همینطور تاریخ تولد)
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: noobnoobi ، Sara_lphmkf ، gema ، shayesteh ، nimaaa
(2014-04-17 ساعت 11:25)arashmanteghi نوشته:  نامه دوم من هم اومد. june 24 سفارت آنکارا. کسی همسفر نیست باهام؟
راستی درباره وقت پزشک گرفتن از کجا میشه اطلاعات کسب کرد؟

سلام.نامه دوم من هم امد.28 june.انکارا.خوشحال میشم با هم بیشتر اشنا بشیمnariman_ahanj@yahoo.comمیتونیم به هم کمک بیشتری کنیم
(2014-04-19 ساعت 10:17)amohammadi348 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیزم
ما (من و همسرم) هفته آخر June آنکارا مصاحبه داریم و این داستان که توی این تاپیک هم کم و بیش مشخصه تعداد کیس هایی که افتادن آنکارا خیلی کمه!!!
در ضمن اگر کسی از دوستان هست تاریخ مصاحبش مثل ما هست خوشحال می شم برای همفکری پیغام بده.
شاد باشید.

سلام.نامه دوم من هم امد.28 june.انکارا.خوشحال میشم با هم بیشتر اشنا بشیمnariman_ahanj@yahoo.comمیتونیم به هم کمک بیشتری کنیم
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، noobnoobi
(2014-04-19 ساعت 19:12)نریمان اهنج نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 10:17)amohammadi348 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیزم
شاد باشید.

سلام.
مرسی از پیغامتون. در اولین فرصت برای شما ایمیل میزنم. باعث خوشحالی ما هم هست.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-04-19 ساعت 21:22)massi63 نوشته:  براي منم اينو نوشته ...من بعد از لاتاری ازدواج کردم و مدارکمو مجدد واسه kcc فرستاذم ...الان باید چیکار کنم؟چرا اسمی از همسرم نیومده؟

دوست عزیز من جواب شما رو اینجــــــــا دادم، لطف کنید سوالتون رو در یک تاپیک بپرسید و بعد هم پیگیر جوابش در همون تاپیک باشید، نه این که در چند تاپیک سوالتون رو مطرح کنید و چک هم نکنید که آیا کسی جواب شما رو داده یا نه!!!! در ضمن شما 17 تا ارسال دارید لطف کنید امضا بذارید تا بهتر جواب بگیرید: کنترل پنل---> منوی سمت راست---> تغییر امضا...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Sara_lphmkf ، gema ، Saeedv13
(2014-04-18 ساعت 15:44)maryam.rose11 نوشته:  سلام منم برای ماه ژوئن کارنت شدم ولی در حال حاضر هشت ماهه باردار هستم و در زمان مصاحبه بچه های من دو هفته هست که بدنیا خواهند آمد به نظر دوستان من زمان مصاحبه بدون بچه ها برم؟ یا اینکه تغییر زمان مصاحبه درخواست بدهم ؟ممنون میشم اگر مرا راهنمایی بفرمایید

تولد بچه هاي گلت را پيشاپيش تبريك مي گم سخت هست ولي سخت نگير من جاي شما بودم اصلاً وقت مصاحبه را تغيير نمي دادم با هر شرايطي بود ميرفتم اي كاش با هم بوديم و كمكتون مي كردم مصاحبه ما هفته آخر مي مي باشد . موفق و پيروز باشيد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: محبت ، gema ، azadeh2014
(2014-04-19 ساعت 17:10)a.rahaa نوشته:  سلام بچه ها. تبريك مجدد به همه‌ي كارنتي‌هاي عزيز و به اميد موفقيت همه در مصاحبه و دريافت يكضرب.
موفق باشين.

با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز من از برندگان 2013 هستم و مصاحبه ام هم ایروان بود ومدیکالمون با دکتر انوش ایشون دکتری بسیار مهربان و خوش برخورد بودند پیشنهاد میکنم پیش دکتر انوش برید چون اکثرا از دکتر کریستین وقت میگیرن و سرشون خیلی شلوغه
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان