کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-17 ساعت 20:36)remarya نوشته:  [
این پست رو بخونhttp://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid311890 همه چیز با همه آدرسهاش دستت میادSmile
سلام من چون با وجود چند بار مکاتبه با kcc هیچ وقت تایید دریافت مدارکم نیومد ( با ایمیل ارسال کردم) در جواب ایمیلام همواره می نوشتن که الان سرمون شلوغه ، تو سایت ceac هم که رفتم این پیغام رو دریافت کردم Your search did not return any data
و نامه دومم با وجود اینکه جزو کارنت شده های این ماه هستم هنوز نیومده ، الان این سوال برام پیش اومده که ceas از کی پرونده رو می شناسه و خیلی نگرانم نکنه اصلا مدارکم رو دریافت نکردن؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید چون من تاپیکی با عنوان ceas پیدا نکردم و یا اینکه چقدر نظر من درسته؟
[/quote]
سلام
دوست خوبم این قضیه رو بهتره تلفنی از KCCاستعلام کنی هم دریافت مدارکتون رو و هم عدم ارسال نامه دوم رو و هیچ اطلاعاتی در سایت سیس در خصوص دریافت مدارکتون و یا نامه دوم نیست پس بهترین راه تماس تلفنی هستش و اونها کاملا راهنمائیتون خواهند کرد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، ffrfar ، alitab ، ebi1988 ، remarya ، noobnoobi ، 5ina
دوستان کمک کنند:
یکی از دوستان بنده که برنده شده confirmation number رو گم کرده، متاسفانه نمیتونه محل و تا ریخ مصاحبش رو چک کنه چرا که نمیتونه بو اون صفحه ای که برنده شدنش رو اعلام کرده وارد شه! باید چیکار کنه؟!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-17 ساعت 21:16)khder نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 15:56)nazanin fatemi نوشته:  نتیجه این که....خیلی هم به دیر یا زود فرستادن مدارک برای کیس های بالا ربطی نداره .....چون من با این که مدارک رو دیر ارسال کردم ....ولی نامه دوم من به موقع اومد....البته این فقط یک نظره.....شاید هم صحت نداشته باشه

شاید این واسه ما که مصاحبمون دیره اینطوری باشه. چون به هر حال اونی که دیرم مدارکشو فرستاده یه چند ماهی از دریافتش گذشته دیگه
اولویت اول حتما باید شماره کیس باشه
با سلام
بطورکلی اولویت اصلی با کیس هایی که بررسی روی مدارکشون انجام شده ( تا زمان کارنت شدن) و کیسشون آماده ارسال به س ف ا ر ت مربوطه است .
این موضوع در مکاتبات KCC هم نوشته شده است.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: noobnoobi ، aghaghia ، azadeh2014 ، masoud z ، pari pariaaa ، محبت ، nazanin fatemi ، khder
(2014-04-18 ساعت 13:45)AB2014 نوشته:  دوستان کمک کنند:
یکی از دوستان بنده که برنده شده confirmation number رو گم کرده، متاسفانه نمیتونه محل و تا ریخ مصاحبش رو چک کنه چرا که نمیتونه بو اون صفحه ای که برنده شدنش رو اعلام کرده وارد شه! باید چیکار کنه؟!

سلام ایشون میتونه قسمت(if forget confirmation number ) رو کلیک کنه و در صفحه جدید بعد از وارد کردن مشخصات بیشتری مانند تاریخ کامل تولد و ادرس ایمیل از این روش نامه شو ببینه
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، noobnoobi ، azadeh2014 ، 5ina ، gema ، ffrfar ، ramaya
دوستان عزیز

من برای کانفرم وقت مصاحبه ایمیل به سفارت زدم و جواب دادن که ماه دیگه ایمیل بزنم تا مدارک از کی‌ سی‌‌‌ سی‌‌‌ به دستشون برسه می‌خواستم بدونم آیا من از الان وقت دکتر را بگیرم یا صبر کنم ؟

تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت
سلام.همسفر ارمنستان هفته اول جون پیغام خصوصی بدبد لطفا
تشکر کنندگان: masoud z ، noobnoobi ، محبت
سلام منم برای ماه ژوئن کارنت شدم ولی در حال حاضر هشت ماهه باردار هستم و در زمان مصاحبه بچه های من دو هفته هست که بدنیا خواهند آمد به نظر دوستان من زمان مصاحبه بدون بچه ها برم؟ یا اینکه تغییر زمان مصاحبه درخواست بدهم ؟ممنون میشم اگر مرا راهنمایی بفرمایید
تشکر کنندگان: noobnoobi ، pari pariaaa ، 5ina
(2014-04-18 ساعت 14:35)hamid_nazanin نوشته:  دوستان عزیز

من برای کانفرم وقت مصاحبه ایمیل به سفارت زدم و جواب دادن که ماه دیگه ایمیل بزنم تا مدارک از کی‌ سی‌‌‌ سی‌‌‌ به دستشون برسه می‌خواستم بدونم آیا من از الان وقت دکتر را بگیرم یا صبر کنم ؟

دوست عزیز، دقیقا نمیدونم روال کار در ایتالیا چطوره ولی شما برای یک هفته قبل از مصاحبه وقت دکتر بگیرین، موفق باشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، hamid_nazanin ، Sara_lphmkf ، masoud z ، pari pariaaa ، 5ina ، محبت
(2014-04-18 ساعت 15:44)maryam.rose11 نوشته:  سلام منم برای ماه ژوئن کارنت شدم ولی در حال حاضر هشت ماهه باردار هستم و در زمان مصاحبه بچه های من دو هفته هست که بدنیا خواهند آمد به نظر دوستان من زمان مصاحبه بدون بچه ها برم؟ یا اینکه تغییر زمان مصاحبه درخواست بدهم ؟ممنون میشم اگر مرا راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیز، سعی کنید مصاحبه رو یکم عقب بندازید، چون نمیتونید بچه ها رو نبرید مصاحبه، همه اعضای کیس حتی بچه 1 روزه هم باید در مصاحبه حضور داشته باشند، برای عقب انداختن زمان مصاحبه به تاپیک تغییر مکان و زمان مصاحبه مراجعه کنید وپست اول رو هم مطالعه کنید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Sara_lphmkf ، masoud z ، maryam.rose11 ، pari pariaaa ، 5ina ، gema ، محبت
با سلام و تشکر از همه دوستان مهاجر سرا
نامه دوم ما هم اومد
مصاحبه هفته اول JUN
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: masoud z ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، noobnoobi ، 5ina ، gema ، meisam14 ، محبت ، cello86 ، ffrfar ، ramaya
(2014-04-18 ساعت 15:48)aghaghia نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 15:44)maryam.rose11 نوشته:  سلام منم برای ماه ژوئن کارنت شدم ولی در حال حاضر هشت ماهه باردار هستم و در زمان مصاحبه بچه های من دو هفته هست که بدنیا خواهند آمد به نظر دوستان من زمان مصاحبه بدون بچه ها برم؟ یا اینکه تغییر زمان مصاحبه درخواست بدهم ؟ممنون میشم اگر مرا راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیز، سعی کنید مصاحبه رو یکم عقب بندازید، چون نمیتونید بچه ها رو نبرید مصاحبه، همه اعضای کیس حتی بچه 1 روزه هم باید در مصاحبه حضور داشته باشند، برای عقب انداختن زمان مصاحبه به تاپیک تغییر مکان و زمان مصاحبه مراجعه کنید وپست اول رو هم مطالعه کنید...

سلام مجدد با عرض پوزش ایمیل سفارت آمریکا در ابوظبی برای ارتباط چیست؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-18 ساعت 19:23)maryam.rose11 نوشته:  سلام مجدد با عرض پوزش ایمیل سفارت آمریکا در ابوظبی برای ارتباط چیست؟

سلام، در پست اول تاپیک سفر به امارات همه اطلاعات مربوط به سفارت موجوده...
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، 5ina ، Sara_lphmkf
(2014-04-17 ساعت 17:01)mahan L نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 15:50)nazanin fatemi نوشته:  [b]نامه دوم من هم اومد.......هفته اول جون ....سفارت ابوظبی...به امید ویزای یک ضرب برای همهWink
مبارکه نازنین جان. فکر میکنم با هم باشیمSmile
چه خوب.....من هم بهت تبریک می گم ...به امید ویزای یک ضرب
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، pari pariaaa ، Tabassomshojaat ، noobnoobi ، ramaya
بچه ها، از كارنتي هاي اين ماه، كسي رو ceac مي شناسه؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: noobnoobi ، meisam14 ، reasonable
سلام و تبریک به همه دوستان عزیز و آرزوی موفقیت برای دریافت ویزا... ما هم هفته چهارم ژوئن ایروان دعوت به مصاحبه شدیم خوشحال میشیم همسفر دوستان مهاجرسرایی باشیم .
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: meisam14 ، محبت ، Sara_lphmkf ، avayebahar ، ramaya ، noobnoobi ، azadeh2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان