کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-28 ساعت 15:40)ramaya نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 15:00)NarCssuS نوشته:  بچه ها یه سوال، تو فرم DS-230، دوتا کادر بودن، ۱۰ و ۱۱ که آدرس خواسته بودن.... یادتونه؟
ما این ۲تا کادرو پر نکردیم، الان که می خوایم بریم مصاحبه، باید تو فرمای جدید این ۲تا کادرو پر کنیم؟
اگه آدرس خونه ی یکی از اقوام ساکن آمریکارو توشون بنویسیم، اشکالی داره؟ آخه هنوز معلوم نیستش که خونه ای که قراره توش زندگی کنیم، آدرس دقیقش کجاست.... راهنمایی می کنید پلیز؟
مرسی

هیچ اشکالی نداره میتونید فرمها رو دوباره پرکنید با آدرس در کادر 10و11 ومجددا امضا کنید و بدید به آفیسر یا اینکه همونجا آدرس را بدین توی فرمهای اولیه اتون مینویسندیا میدن خودتون بنویسید....تازه نهایتا هم تا زمانی که ویزا بیاد و دارید میرید توی فرودگاه آمریکا هم میتونید آدرستونو تغییر بدین هیچ نگران نباشید

مرسی، پس یعنی حتما این ۲ کادر باید پر بشن؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: محبت
بچه ها سیس همین الان کیس ما رو شناخت.
خواستم خبر بدم
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Sara_lphmkf ، علی آقای گل ، محبت ، meisam14 ، Lemony
(2014-04-28 ساعت 15:47)mortezash نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 12:50)phsadeghi نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 12:29)mortezash نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 09:51)SARA13949 نوشته:  سلام دوستان
بین 1-3 june برای سفارت ابوظبی کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
ما هستیم. دو نفریم. هفته اول June بین 1-3 هستیم. هتل ابوظبی گرفتیم.

درود سارا و مرتضی

میشه بدونم کدوم هتل رزرو کردید و برنامه هواپیمایی و رفتن تا ابوظبی را چطور هماهنگ کردید؟

من تصمیم دارم صبح با ماهان برم دبی و با اتوبوس تا ظهر برسم ابوظبی امیدوارم بعدازظهرش به مدیکال برسم
نظرت در این برنامه چیست؟

درود بر شما
ما هم با ماهان میریم دوبی، از اونجا هم با اتوبوس میریم ابوظبی. برای مدیکالم روز بعدش صبح میریم. جواب مدیکال اونجا هم 24 ساعته آماده میشه.
هتل Cristal Salam اتاق گرفتیم. مدیکال اگه بعد از ساعت هفت عصر برسی، برای روز بعد کاراتو انجام میدن.
امیدوارم همدیگرو ببینیم و هممون یکضرب بگیریم.
من ۵ جون مصاحبه دارم و هنوز هیچ کاری در خصوص اقامتم توی این چند روز انجام ندادم.شایدد با تور برم چون چک میخورم احتمال صد در صد
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: محبت ، meisam14
جماعت پاشین بیاین بگین که سیس کیس هاتونو شناخته یا نه؟
اینجوری که من دیدم ایروانی هارو شناخته، دورو بر شماره ما که کلی خانواده ایرانی واسه ایروان هست. میخوام بدونم آنکارا و ابوظبی هم آپ شدن یا نههههههه؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، mehdi.topol ، محبت ، meisam14
اوه اوه، الانه كه اقاقيا جون بياد همتون رو دعوا كنه، منظورم به دوستاني هست كه اينجارو با تايپيك ديگه اشتباه گرفتن و براي سفرشون برنامه ريزي مي كنن و يا مي خوان فرماشون رو اصلاح كنن، خودتون بهتره قبل از اينكه اقاقيا بياد پست ها رو پاك كنيد، از ما گفتن بود
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: مامان خانم ، Syassan ، محبت ، meisam14
(2014-04-28 ساعت 23:39)S.gh نوشته:  جماعت پاشین بیاین بگین که سیس کیس هاتونو شناخته یا نه؟
اینجوری که من دیدم ایروانی هارو شناخته، دورو بر شماره ما که کلی خانواده ایرانی واسه ایروان هست. میخوام بدونم آنکارا و ابوظبی هم آپ شدن یا نههههههه؟

سلام،
برایم جالب است که بفهمم که چگونه می توان از این سایت کیس های ایرانی اطراف رو پیدا کرد. میشه یک ذره بیشتر توضیح بدهید؟
ممنون و مرسی
تشکر کنندگان:
(2014-04-29 ساعت 01:50)ah1004 نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 23:39)S.gh نوشته:  جماعت پاشین بیاین بگین که سیس کیس هاتونو شناخته یا نه؟

سلام،
برایم جالب است که بفهمم که چگونه می توان از این سایت کیس های ایرانی اطراف رو پیدا کرد. میشه یک ذره بیشتر توضیح بدهید؟
ممنون و مرسی

واقعیتش نمیشه ایرانیها را مشخص کرد، اما چون ارمنستان جزو قاره اروپا هستش پس شماره کیس های برنده ارمنی 2014ASXXXX نخواهند بود. پس به احتمال بالای 90 درصد آسیایی هایی که در ایروان مصاحبه میشند ایرانیها هستند
(2014-04-28 ساعت 16:11)NarCssuS نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 15:40)ramaya نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 15:00)NarCssuS نوشته:  بچه ها یه سوال، تو فرم DS-230، دوتا کادر بودن، ۱۰ و ۱۱ که آدرس خواسته بودن.... یادتونه؟
ما این ۲تا کادرو پر نکردیم، الان که می خوایم بریم مصاحبه، باید تو فرمای جدید این ۲تا کادرو پر کنیم؟
اگه آدرس خونه ی یکی از اقوام ساکن آمریکارو توشون بنویسیم، اشکالی داره؟ آخه هنوز معلوم نیستش که خونه ای که قراره توش زندگی کنیم، آدرس دقیقش کجاست.... راهنمایی می کنید پلیز؟
مرسی

هیچ اشکالی نداره میتونید فرمها رو دوباره پرکنید با آدرس در کادر 10و11 ومجددا امضا کنید و بدید به آفیسر یا اینکه همونجا آدرس را بدین توی فرمهای اولیه اتون مینویسندیا میدن خودتون بنویسید....تازه نهایتا هم تا زمانی که ویزا بیاد و دارید میرید توی فرودگاه آمریکا هم میتونید آدرستونو تغییر بدین هیچ نگران نباشید

مرسی، پس یعنی حتما این ۲ کادر باید پر بشن؟
یله حتما باید پر بشن. حداکثر قبل از سفرتون اماده کنید.
اگه فامیلاتون تمایل نداشتن که کمک کنن از ایمیگر انجل (بالای صفحه) استفاده کنید.
کیس من رو شناخت
تشکر کنندگان: محبت ، rainolf ، azadeh2014
(2014-04-29 ساعت 03:00)mehdi.topol نوشته:  
کیس من رو شناخت
سلام
ما همچنان ناشناسیم البته ما ترکیه هستیم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، azadeh2014 ، meisam14
سلام دوستان
این غیر طبیعی نیست من که هفته اول می مصاحبه دارم هنوز کیسم رو سیس نمیشناسه ...
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: reasonable
(2014-04-29 ساعت 08:54)کیارش ب. نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 01:59)S.gh نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 01:50)ah1004 نوشته:  

سلام،
ممنون و مرسی

واقعیتش نمیشه ایرانیها را مشخص کرد، اما چون ارمنستان جزو قاره اروپا هستش پس شماره کیس های برنده ارمنی 2014ASXXXX نخواهند بود. پس به احتمال بالای 90 درصد آسیایی هایی که در ایروان مصاحبه میشند ایرانیها هستند

از کی تا حالا ارمنستان جزو قاره اروپا شده!!!
سلام
از این زمان:

EUROPE
ALBANIA 3,289 GERMANY 1,696 NORTHERN IRELAND 37
ANDORRA 2 GREECE 230 NORWAY 63
ARMENIA 2,221 HUNGARY 363 POLAND 1,552
AUSTRIA 150 ICELAND 49 PORTUGAL 124
AZERBAIJAN 494 IRELAND 175 Macau 12
BELARUS 1,873 ITALY 787 ROMANIA 1,245
BELGIUM 120 KAZAKHSTAN 784 RUSSIA 4,544
........

و در اینجا کاملش رو ببین:
http://travel.state.gov/content/visas/en...-2013.html
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، exxedus ، USA2014 ، Sara_lphmkf
سلام
دوستان سایت سیس کیس ما رو هم شناخت و به تعداد اعضای کیس .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: azadeh2014 ، shayesteh ، مامان خانم ، meisam14 ، shahrzad001 ، Sara_lphmkf ، sinamn ، Lemony
(2014-04-29 ساعت 11:15)محبت نوشته:  سلام
دوستان سایت سیس کیس ما رو هم شناخت و به تعداد اعضای کیس .
سلام کیس ما رو هم شناخته قسمت بالای صفحه زده ready‌، تعداد نفرات همونیه که تو جدول پایین صفحه در ادامه کیس نامبر شماره خورده ؟ مثلا01 و 02؟
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: rainolf ، azadeh2014 ، مامان خانم ، محبت ، Sara_lphmkf
ما همچنان ناشناس مانده ایم ... ابوظبی هستیمBig Grin
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: مامان خانم ، meisam14 ، محبت ، Sara_lphmkf ، nazanin fatemi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان