کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
از طرف سفارت دو هفته قبل مصاحبه ایمیل فرستاده میشه؟
مصاحبه ما ارمنستان هستش و کمتر از دو هفته مونده به مصاحبه اما ایمیلی نیومده!
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 17:41)hosseinmm نوشته:  از طرف سفارت دو هفته قبل مصاحبه ایمیل فرستاده میشه؟

تو سایت مگه نامه ی دومتون که توش زمان و مکان مصاحبه مشخص شده، جایگزین نشده؟ اگه تو سایت دیدنش، همونه... ایمیل نمی خواد دیگه
Wink
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: meisam14 ، aghaghia ، محبت ، shayesteh ، علی آقای گل
(2014-04-26 ساعت 16:36)rk20000 نوشته:  سلام دوستان من یه سوالی دارم اینکه اگر مدارک بجای ۱۵ روز ۱۳روزه برسه مشکلی برامون پیش میاد ممنون میشم اگه سوالم پاسخ بدید

عزیزان اگر بتونید کمکم کنید لطف بزرگی کردید
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 19:05)rk20000 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 16:36)rk20000 نوشته:  سلام دوستان من یه سوالی دارم اینکه اگر مدارک بجای ۱۵ روز ۱۳روزه برسه مشکلی برامون پیش میاد ممنون میشم اگه سوالم پاسخ بدید

هيچ ايرادى نداره من مورداى ده روزه هم ديدم
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، shayesteh ، علی آقای گل ، Lemony ، gema
(2014-04-26 ساعت 17:19)adeleh.sadjadi نوشته:  سلام.
دوستان من نامه ی دوم رو گرفتم که باعث شده شدیدا استرس بگیرم، چون در مورد کارایی که باید انجام بدیم هیچ اطلاعاتی ندارم.
یه لینک که کامل و تا حد ممکن خلاصه گفته باشه به من معرفی میکنید؟
ضمنا تاریخ مصاحبه ما 16 جون هست که میشه 26 خرداد. به نظرتون میرسم مدارکمو آماده کنم؟

این پســـــت رو مطالعه کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: meisam14 ، Sara_lphmkf ، علی آقای گل ، khder ، ebi1988 ، a.rahaa
(2014-04-26 ساعت 17:22)adeleh.sadjadi نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 17:19)adeleh.sadjadi نوشته:  سلام.
دوستان من نامه ی دوم رو گرفتم که باعث شده شدیدا استرس بگیرم، چون در مورد کارایی که باید انجام بدیم هیچ اطلاعاتی ندارم.
یه لینک که کامل و تا حد ممکن خلاصه گفته باشه به من معرفی میکنید؟
ضمنا تاریخ مصاحبه ما 16 جون هست که میشه 26 خرداد. به نظرتون میرسم مدارکمو آماده کنم؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز .اگر شماره کیس شما حدود 6400 هست و دقیقا زیر 6500 می باشد احتمالا باید در ماه می مصاحبه بشوید و نه جون به همین منظور خواهشاً نامه دوم را با دقت مطالعه کنید اما اگر در ماه جون مصاحبه دارید هنوز دیر نشده فقط در نظر داشته باشید باید ترجمه و کپی مدارک شما 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت آنکارا برسه.برای همین بهترین تاپیک برای شما سفرنامه بچه ها در سفارت آنکارا می باشه که هم صفحاتش کم هست و هم دید کلی به شما می دهد. این تاپیک را می توانید در قسمت انجمن خصوصی 2014 مشاهده کنید موفق و پیروز باشد.
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، علی آقای گل
سلام
دوستان من می خواستم بدانم الان چراسایت CEAC کیس نامبر من را نمی شناسد اما با یک اختلاف کیس نامبر قبل از من را READY می زند می بخشید اما این سایت برای من یک عالمه معما شده ممنون از پاسخ هایتان
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: khder ، reasonable ، Sara_lphmkf ، ebi1988 ، nasim
(2014-04-27 ساعت 16:02)مامان خانم نوشته:  سلام
دوستان من می خواستم بدانم الان چراسایت CEAC کیس نامبر من را نمی شناسد اما با یک اختلاف کیس نامبر قبل از من را READY می زند می بخشید اما این سایت برای من یک عالمه معما شده ممنون از پاسخ هایتان
مامان خانم عزیز نگران نباشید...احتمالا اون کیس غیر ایرانی هست چون تا دیروز که من چک کردم برای کیس ما هم خبری نبود.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: مامان خانم ، reasonable ، Sara_lphmkf ، ebi1988 ، shayesteh
سلام
معمولا کی CEAC کیس نامبر را میشناسه؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: reasonable
سلام دوستان
من دو هفته دیگه تو آنکارا مصاحبه دارم اما هنوز ایمیلی از طرف سفارت نگرفتم
با وجود اینکه مدارکم رو دو هفته پیش یعنی تقریبا" 1 ماه پیش از مصاحبه فرستادم حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان: ebi1988
سلام بر دوستان خوب مهاجرسرا
بچه ها هفته اول ابوظبی کسی هست؟یا تنهای تنهام؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 20:38)kian kian نوشته:  سلام دوستان
با وجود اینکه مدارکم رو دو هفته پیش یعنی تقریبا" 1 ماه پیش از مصاحبه فرستادم حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

نیازی به دریافت ایمیل نیست.سایت ceas کیس شما رو می شناسه؟ باید الان قاعدتا ready باشه وضعیت کیستون.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان:
[quote='ebi1988' pid='485938' dateline='1398624043']
سلام بر دوستان خوب مهاجرسرا
بچه ها هفته اول ابوظبی کسی هست؟یا تنهای تنهام؟
[/Big Grinquote]

دوست من تنها نیستی ما هم هستیم
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-04-27 ساعت 16:02)مامان خانم نوشته:  سلام

این مشکل و قبل از شماها هم داشتن مال من و هم با اینکه کارنت شده بودم نمی شناخت یه چند روز مونده بود به مصاحبه رییدی زد .این سایت گاهی اسکل می شه Big Grin
شما ایمیلتونو چک کنین و نامه دومتون

(2014-04-27 ساعت 20:38)kian kian نوشته:  سلام دوستان
ممنون

دوست عزیز مهم نامه دوم شماست که باید جایگزین شده باشه اونو چک کنین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 19:05)rk20000 نوشته:  

نه دوست عزیز نگران نباشیدSmile

(2014-04-26 ساعت 17:41)hosseinmm نوشته:  از طرف سفارت دو هفته قبل مصاحبه ایمیل فرستاده میشه؟

مهم جایگزینی نامه دومتون هست اونو باید پرینتشو همراه داشته باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان