کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-27 ساعت 23:23)mahan L نوشته:  [quote='ebi1988' pid='485938' dateline='1398624043']
سلام بر دوستان خوب مهاجرسرا
بچه ها هفته اول june ابوظبی کسی هست؟یا تنهای تنهام؟
[/Big Grinquote]

دوست من تنها نیستی ما هم هستیم

در خدمتیم دوست عزیز ،Smile باهم هماهنگ میکنیم
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز وهمسفرهای مهربان ماهم اوایل جون هستیم بامید ویزای یکضرب موفق باشید
تشکر کنندگان: ebi1988 ، poem ، ramaya ، meisam14
برای چک کردن آپدیت کیس هر سفارتی سایت داره ؟ یا فقط باید از سایت سیس پیگیری کرد
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: ebi1988
درود بر دوستان

من اخیرا با مشکلی روبرو شدم در مورد کارت پایان خدمت

همانطور که مطلع هستید باید کارت پایان خدمت را تعویض کنیم تا هوشمند بشه
من هم این اقدام را انجام دادم اما متاسفانه سرعت پاسخگویی نظام وظیفه خیلی پایین آمده و با تاخیر سه ماهه داره بررسی را انجام می دهد.
با توجه به مصاحبه در اواخر خرداد من فکر کنم کارت جدید بدستم نرسه و کارت قدیمیم هم تحویل آقایان دادم
به نظام وظیفه که مراجعه کردم جواب درست و درمانی نگرفتم می گن الان داریم برج 11 و 12 را بررسی می کنیم (منم تو فروردین اقدام کردم)

البته من برای خالی نبودن دستم کارت قدیمی را ترجمه و برابر اصل کرده ام ولی اصلش دستم نیست.

حالا دوستان تصور می کنید چه کاری انجام بدم بهتره و کجا ممکنه این برام مشکل ساز بشه
(2014-04-26 ساعت 17:22)adeleh.sadjadi نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 17:19)adeleh.sadjadi نوشته:  سلام.
دوستان من نامه ی دوم رو گرفتم که باعث شده شدیدا استرس بگیرم، چون در مورد کارایی که باید انجام بدیم هیچ اطلاعاتی ندارم.
یه لینک که کامل و تا حد ممکن خلاصه گفته باشه به من معرفی میکنید؟
ضمنا تاریخ مصاحبه ما 16 جون هست که میشه 26 خرداد. به نظرتون میرسم مدارکمو آماده کنم؟
درود بر شما و دوستان دیگر

اگه تیتروار بخوام بگم می شه موارد زیر اما هر کدام داستانهایی داره که تو تاپیک خودش می تونی دقیق بررسی کنی
1- واکسیناسیون
2- ترجمه مدارک
3- تنظیم مدارک مورد نیاز
4- ارسال ترجمه ها به نحوی که 2 هفته قبل ز مصاحبه به سفارت برسه(فقط برای آنکارا)
5-تدارکات سفر ازجمله پرواز, ویزا, اقامت و . . . .

من این موارد به ذهنم می رسه لطفا دوستان تکمیل نمایند
تشکر کنندگان: aghaghia ، adeleh.sadjadi ، Sara_lphmkf ، meisam14 ، ebi1988
سلام دوستان
بین 1-3 june برای سفارت ابوظبی کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: mortezash ، meisam14 ، ebi1988
(2014-04-27 ساعت 23:10)ebi1988 نوشته:  سلام بر دوستان خوب مهاجرسرا
بچه ها هفته اول ابوظبی کسی هست؟یا تنهای تنهام؟

سلام
من هم هفته اول june هستم
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
(2014-04-28 ساعت 09:51)SARA13949 نوشته:  سلام دوستان

سلام
ما هستیم. دو نفریم. هفته اول June بین 1-3 هستیم. هتل ابوظبی گرفتیم.
(2014-04-28 ساعت 12:29)mortezash نوشته:  

سلام

درود سارا و مرتضی

میشه بدونم کدوم هتل رزرو کردید و برنامه هواپیمایی و رفتن تا ابوظبی را چطور هماهنگ کردید؟

من تصمیم دارم صبح با ماهان برم دبی و با اتوبوس تا ظهر برسم ابوظبی امیدوارم بعدازظهرش به مدیکال برسم
نظرت در این برنامه چیست؟
تشکر کنندگان: mortezash ، ebi1988
(2014-04-28 ساعت 08:48)phsadeghi نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 17:22)adeleh.sadjadi نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 17:19)adeleh.sadjadi نوشته:  سلام.
دوستان من نامه ی دوم رو گرفتم که باعث شده شدیدا استرس بگیرم، چون در مورد کارایی که باید انجام بدیم هیچ اطلاعاتی ندارم.
یه لینک که کامل و تا حد ممکن خلاصه گفته باشه به من معرفی میکنید؟
ضمنا تاریخ مصاحبه ما 16 جون هست که میشه 26 خرداد. به نظرتون میرسم مدارکمو آماده کنم؟
درود بر شما و دوستان دیگر

اگه تیتروار بخوام بگم می شه موارد زیر اما هر کدام داستانهایی داره که تو تاپیک خودش می تونی دقیق بررسی کنی
1- واکسیناسیون
2- ترجمه مدارک
3- تنظیم مدارک مورد نیاز
4- ارسال ترجمه ها به نحوی که 2 هفته قبل ز مصاحبه به سفارت برسه(فقط برای آنکارا)
5-تدارکات سفر ازجمله پرواز, ویزا, اقامت و . . . .

من این موارد به ذهنم می رسه لطفا دوستان تکمیل نمایند

http://www.mohajersara.com/thread-6438.html لاتاری از آغاز تا پایان بهترین راهنمای شما
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: محبت
دوستان من تمکن گرفتم اما مثلا تاریخ مصاحبه 20 May هست و تاریخ نامه بانک 19 Apr یعنی ۱ روز بیشتر از زمانی که سفارت مدنظرش هست. البته این اتفاقی بوده و من توجه نکردم. به نظرتون مشکل داره؟ تغییر بدم یکی دیگه بگیرم؟ البته تغییرش خیلی برام سخته.
(2014-04-28 ساعت 12:50)phsadeghi نوشته:  

سلام

درود سارا و مرتضی

سلام دوستان
من تو دبی میمونم اگر کسی هست که دبی باشه و بااین افرادی که میبرن ابوظبی بخواد بره خوشحال میشم پیغام بده که با یکیشون هماهنگ کنیم وچند نفره بریم
دوستانی هم که تو ابوظبی اقامت دارن. امیدوارم تو سفارت ببینمتون.
ضمنا امیدوارم با خبرهای خوب برگردیم

میشه بدونم کدوم هتل رزرو کردید و برنامه هواپیمایی و رفتن تا ابوظبی را چطور هماهنگ کردید؟

من تصمیم دارم صبح با ماهان برم دبی و با اتوبوس تا ظهر برسم ابوظبی امیدوارم بعدازظهرش به مدیکال برسم
نظرت در این برنامه چیست؟
تشکر کنندگان: mortezash
بچه ها یه سوال، تو فرم DS-230، دوتا کادر بودن، ۱۰ و ۱۱ که آدرس خواسته بودن.... یادتونه؟
ما این ۲تا کادرو پر نکردیم، الان که می خوایم بریم مصاحبه، باید تو فرمای جدید این ۲تا کادرو پر کنیم؟
اگه آدرس خونه ی یکی از اقوام ساکن آمریکارو توشون بنویسیم، اشکالی داره؟ آخه هنوز معلوم نیستش که خونه ای که قراره توش زندگی کنیم، آدرس دقیقش کجاست.... راهنمایی می کنید پلیز؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: meisam14
(2014-04-28 ساعت 15:00)NarCssuS نوشته:  بچه ها یه سوال، تو فرم DS-230، دوتا کادر بودن، ۱۰ و ۱۱ که آدرس خواسته بودن.... یادتونه؟
ما این ۲تا کادرو پر نکردیم، الان که می خوایم بریم مصاحبه، باید تو فرمای جدید این ۲تا کادرو پر کنیم؟
اگه آدرس خونه ی یکی از اقوام ساکن آمریکارو توشون بنویسیم، اشکالی داره؟ آخه هنوز معلوم نیستش که خونه ای که قراره توش زندگی کنیم، آدرس دقیقش کجاست.... راهنمایی می کنید پلیز؟
مرسی

هیچ اشکالی نداره میتونید فرمها رو دوباره پرکنید با آدرس در کادر 10و11 ومجددا امضا کنید و بدید به آفیسر یا اینکه همونجا آدرس را بدین توی فرمهای اولیه اتون مینویسندیا میدن خودتون بنویسید....تازه نهایتا هم تا زمانی که ویزا بیاد و دارید میرید توی فرودگاه امریکا هم میتونید آدرستونو تغییر بدین هیچ نگران نباشید
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: NarCssuS ، a.rahaa
(2014-04-28 ساعت 12:50)phsadeghi نوشته:  

سلام

درود سارا و مرتضی

نظرت در این برنامه چیست؟

درود بر شما
ما هم با ماهان میریم دوبی، از اونجا هم با اتوبوس میریم ابوظبی. برای مدیکالم روز بعدش صبح میریم. جواب مدیکال اونجا هم 24 ساعته آماده میشه.
هتل Cristal Salam اتاق گرفتیم. مدیکال اگه بعد از ساعت هفت عصر برسی، برای روز بعد کاراتو انجام میدن.
امیدوارم همدیگرو ببینیم و هممون یکضرب بگیریم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، meisam14 ، ebi1988 ، poem ، avayebahar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان