2014-05-03 ساعت 00:19
بالاخره سایت معروف کیس نامبر من هم شناخت
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
امضای یادگاری
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
|
2014-05-03 ساعت 00:19
بالاخره سایت معروف کیس نامبر من هم شناخت
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، meisam14 ، philter ، Maryrhm
2014-05-03 ساعت 09:29
(2014-05-02 ساعت 23:24)candle نوشته:(2014-05-02 ساعت 00:17)alireza7 نوشته: بالاخره نامه دوم ما هم اومد. دوستان، من از جمعه 16 می دوبی هستم 19 می میرم ابوظبی برای مصاحبه. قبل و بعد از مصاحبه در خدمتتونم. 2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
2014-05-03 ساعت 11:38
(2014-05-02 ساعت 16:41)meisam14 نوشته:نقل قول:ببینم چطور میشه امار ایرانی ها را از توی این امار جدا کرد آقا سپاس فراوان... به این میگن اطلاعات مفید و به درد بخور... میشه بپرسم آپدیت این لینک رو از کجا میشه گرفت؟
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف
آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر تشکر کنندگان: meisam14
2014-05-03 ساعت 11:44
تشکر کنندگان: meisam14 ، poem ، Tabassomshojaat
2014-05-03 ساعت 16:38
(2014-05-03 ساعت 11:44)Syassan نوشته:(2014-05-02 ساعت 23:44)Tabassomshojaat نوشته:(2014-05-02 ساعت 17:49)مامان خانم نوشته: سلام دوست عزيز، نگران نباش، دير و زود داره، بعضي از دوستان يكي دو هفته قبل از مصاحبه بوده كه سايت سيس شماره كيس رو شناخته،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، 5ina ، aghaghia ، محبت ، gema
2014-05-03 ساعت 17:09
سلام ببخشید در باره سایت سیس یکم توضیح بدین متشکرم
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
2014-05-03 ساعت 19:13
(2014-05-03 ساعت 17:09)گلپری نوشته: سلام ببخشید در باره سایت سیس یکم توضیح بدین متشکرم دوست عزيز در صفحه ٤٤ همين تايپيك اقاقياي عزيز جواب اين سوال رو داده،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-05-03 ساعت 17:09)گلپری نوشته: سلام ببخشید در باره سایت سیس یکم توضیح بدین متشکرمسلام و اما توضیحی در خصوص سایتCEAC این سایت : مرکز کنسولی تقاضای الکترونیک | مرکز تقاضای کنسولی الکترونیک یا اصلا هرطوری که خودتون دوست داشتید معنیش کنید. "Consular Electronic Application Center" رو که مخفف CEAC و شما قادرخواهید بود در این سایت وضعیت پرونده خود را پیگیری و دنبال نمایید. و توضیحات کامل و نحوه استفاده از اون در این پست عمو سعید هست: سایت سیس از زبان عمو سعید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. تشکر کنندگان: مامان خانم ، meisam14 ، gema ، khder ، shekari
سلام بچه ها. اميدوارم هر چه زودتر تكليف همه مشخص شه و بدست بيارين اونچه رو كه دنبالش هستين.
برام يه سوالي پيش اومده كه نميدونم چرا توي يكسال گذشته اصلا بهش فكر نكرده بودم. ممنون ميشم راهنمائيم كنين مثل هميشه: من توي صفحهي دوم شناسنامه ام توضيحات داره كه توي اون تاريخ تولد اوليه م رو باطل و تاريخ تولد جديدم (شناسنامه ام رو پدرم بزرگتر گرفته بوده و بعدا بنا به دلايلي، اصلاحش كرد البته بازم تاريخ تولد اصليم نيست و حدود يك ماه بيشتر كوچيك شده!!! (عجب پيچيده شد نه؟!!)) رو ثبت كرده. به نظرتون براي اين چيكار كنم؟ امروز كه توي سايت خود USCIS ميخوندم نوشته هرگونه تغيير توي شناسنامه بايد همراه با يك مدرك معتبر ارائه بشه!!!!؟!! من شناسنامه ام براي يكي از روستاهاي دورافتاده است در جنوب ايران كه به كلي هم الان از بين رفته و پدرم هم در قيد حيات نيستن! بايد چيكار كنم، نميدونم؟!!! لطفا اگه كسي تجربه مشابه داشته بگه كه من توي فرصت باقيمانده تا مصاحبه برم دنبال مدرك و سند!!! ممنون از راهنمائي تون.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر سفارت: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ رویت: 5 می 2013 تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013 کارنت: 14 آپریل 2014 مصاحبه: 3 جون وضعیت: ادمین پروسس آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست (2014-05-04 ساعت 17:43)a.rahaa نوشته: سلام بچه ها. اميدوارم هر چه زودتر تكليف همه مشخص شه و بدست بيارين اونچه رو كه دنبالش هستين. دوست عزیز شناسنامه هایی که توشون تغییر رخ میده معمولا یه صفحه توضیحات به آخرش اضافه میکنند که باید ترجمه بشه و قاعدتا شناسنامه شما هم باید این صفحه رو داشته باشه! اگر نداره برین ثبت احوال و بخواین این صفحه توضیح رو به شما بدن و یا اگر راهکار دیگه ای میدونن بهتون اعلام کنن... CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348 لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید. مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-05-04 ساعت 18:22)aghaghia نوشته:در ادامه فرمایشات دوست و مدیر عزیزم اقاقیا من هم مثل شما تاریخ تولدم رو تغییر دادن. و به قول فرمایشات اقاقیا در صفحه توضیحات ذکر شده بود و ترجمه اش به همراه مهر دادگستری و امور خارجه بود و موقع مصاحبه هیچ مشکلی از این بابت نداشتم. اینو گفتم واسه اینکه بگم ایرادی نداره و استرس نداشته باشی. راه حلم که اقاقیا بهتون گفت من دیگه حرفی ندارم(2014-05-04 ساعت 17:43)a.rahaa نوشته: سلام بچه ها. اميدوارم هر چه زودتر تكليف همه مشخص شه و بدست بيارين اونچه رو كه دنبالش هستين.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
2014-05-04 ساعت 21:51
امکان انتخاب دفتر PTT در شهر دیگه ای جز انکارا هست؟
در تاپیک مشابه سال قبل خوندم چند نفری اداره پست استانبول رو انتخاب کرده بودند که البته جز گزینه های پیشنهادی CSC هست و دوستان دیگه بهشون پیشنهاد داده بودند که روزه شک دار نگیرند PTT رو بهمون انکارا تغییر بدند و متاسفانه نفهمیدم که تغییر دادند یا همون استانبول رفتند؟و اینکه اگه عوض نکردند همه چیز بروفق مراد بوده؟ اگه من PTT در آنتالیا انتخاب کنم چه مشکلات احتمالی پیش میاد؟ راهنمایی کنید لطفا
شماره کیس: ##2014AS65 / تعداد نفرات: ۲ نفر
مصاحبه: آنکارا، هفته دوم جون / وضعیت: AP تعداد آپدیت: 3 بار قبل از مصاحبه، ۶ بار بعد از مصاحبه
2014-05-05 ساعت 01:32
با سلام
دوستان رو مصاحبه بنده تو یکی از روزهای تعطیلی سفارت افتاده ایا با این وجود احتمال مصاحبه تو اون روز هست تشکر کنندگان: mohsenmb
2014-05-05 ساعت 13:31
(2014-05-05 ساعت 01:32)رضا صالحی نوشته: با سلامسلام یه مکاتبه با سفارت داشته باش
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. (2014-05-04 ساعت 18:38)mohsenmb نوشته:ممنون از شما دوستان عزیزو واقعا طی کردن مراحل لاتاری، بدون راهنمائی و همراهیهای خوب بچه های خوب مهاچرسرا، خیلی سخته.(2014-05-04 ساعت 18:22)aghaghia نوشته:در ادامه فرمایشات دوست و مدیر عزیزم اقاقیا من هم مثل شما تاریخ تولدم رو تغییر دادن. و به قول فرمایشات اقاقیا در صفحه توضیحات ذکر شده بود و ترجمه اش به همراه مهر دادگستری و امور خارجه بود و موقع مصاحبه هیچ مشکلی از این بابت نداشتم. اینو گفتم واسه اینکه بگم ایرادی نداره و استرس نداشته باشی. راه حلم که اقاقیا بهتون گفت من دیگه حرفی ندارم(2014-05-04 ساعت 17:43)a.rahaa نوشته: سلام بچه ها. اميدوارم هر چه زودتر تكليف همه مشخص شه و بدست بيارين اونچه رو كه دنبالش هستين. من شناسنامه ام اون صفحه توضیحات رو داره. پس یعنی دیگه مشکلی نیست؟!!! من توی خود سایت اصلی خوندم که برای هرگونه تغییر در شناسنامه، باید مدارک اون تغییر هم موجود باشه! نمیدونم شاید هم من اشتباه متوجه شدم! به هر حال ممنون از راهنمائی تون.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر سفارت: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ رویت: 5 می 2013 تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013 کارنت: 14 آپریل 2014 مصاحبه: 3 جون وضعیت: ادمین پروسس آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست |