موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي، يك سوال برام پيش اومده، مي دونم اينجا جاش نيست ولي جاي ديگه اي رو پيدا نكردم براي پرسيدن، يك ايميل برام از كي سي سي اومده، ولي من نمي دونم منظورشون چيه و چرا براي من اومده، مي خوام ببينم اين ايميل رو هم شما دريافت كرديد يا نه،
ضمنا من اصلا توي dv2015 شركت نكردم
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.
You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-06 ساعت 18:54)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همگي، يك سوال برام پيش اومده، مي دونم اينجا جاش نيست ولي جاي ديگه اي رو پيدا نكردم براي پرسيدن، يك ايميل برام از كي سي سي اومده، ولي من نمي دونم منظورشون چيه و چرا براي من اومده، مي خوام ببينم اين ايميل رو هم شما دريافت كرديد يا نه،
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.
You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
سلام دوست عزیز؛شاید برای کسی ثیت نام کردید و آدرس ایمیل خودتون دادید؟
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
[/quote]
سلام دوست عزیز؛شاید برای کسی ثیت نام کردید و آدرس ایمیل خودتون دادید؟
[/quote]
نه آزاده جونم، براي كسي ثبت نام نكردم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-06 ساعت 21:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-06 ساعت 21:19 توسط meisam14.)
(2014-05-06 ساعت 18:54)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همگي، يك سوال برام پيش اومده، مي دونم اينجا جاش نيست ولي جاي ديگه اي رو پيدا نكردم براي پرسيدن، يك ايميل برام از كي سي سي اومده، ولي من نمي دونم منظورشون چيه و چرا براي من اومده، مي خوام ببينم اين ايميل رو هم شما دريافت كرديد يا نه،
سارا خانم انگار شما تنها نیستید برای دوستمان ozbkar هم اومده! پست زیر را نگاه کن
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid492447
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-06 ساعت 21:18)meisam14 نوشته: (2014-05-06 ساعت 18:54)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همگي، يك سوال برام پيش اومده، مي دونم اينجا جاش نيست ولي جاي ديگه اي رو پيدا نكردم براي پرسيدن، يك ايميل برام از كي سي سي اومده، ولي من نمي دونم منظورشون چيه و چرا براي من اومده، مي خوام ببينم اين ايميل رو هم شما دريافت كرديد يا نه،
سارا خانم انگار شما تنها نیستید برای دوستمان ozbkar هم اومده! پست زیر را نگاه کن
با سلام به دوستان
من هم در اول می برای یکی از اقوام سایت رو چک می کردم و نامه قبولی یه بنده خدایی از عربستان باز شد . احتمالاً این ایمیل ها هم عوارض جانبی این قات زدن بوده.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-06 ساعت 22:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-06 ساعت 22:12 توسط محبت.)
(2014-05-06 ساعت 21:18)meisam14 نوشته: (2014-05-06 ساعت 18:54)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همگي، يك سوال برام پيش اومده، مي دونم اينجا جاش نيست ولي جاي ديگه اي رو پيدا نكردم براي پرسيدن، يك ايميل برام از كي سي سي اومده، ولي من نمي دونم منظورشون چيه و چرا براي من اومده، مي خوام ببينم اين ايميل رو هم شما دريافت كرديد يا نه،
سلام
برای منم اومده .!!!!!!! اما من برای خواهر و برادرم ثبت نام کرده بودم اما اسمی از ایمیل خودم نبوده هیچ کجاش!!!!
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-06 ساعت 22:53)aria802 نوشته: سلام من از برنده های ۲۰۱۵ ام یک میشه بگید چرا اکثر شما سفارتتون را از آنکارا به ایروان تغییر دادین؟منم انگارا هستم باکیس نامبر **۵۳ خانواده سه نفره. به نظرتون سفارتمون را تغییر بدیم کجا بهتره؟ راستی اگه زبان مصاحبه را انگلیسی انتخاب کنم ممکنه یک ضرب ویزا بدن؟ جاب آفر داشته باشم چی؟
سلام
خیلی از دوستان را خود kccسفارتشان را تغییر داده پس اگر شما انکارا را انتخاب کنید هیچ تضمینی نیست که 100درصد در انجا مصاحبه می شوید اما در مورد ایروان خرج ارزان تر یکی از دلایل انتخاب دوستان است مصاحبه انگلیسی هم هیچ مزیتی نیست
اگر سربازی رفته اید یا کار دولتی دارید در 90 درصد موارد کلیرنس می خورید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از یکسال انتظار پنج روز دیگه میریم ایروان تا ببینیم خدا چی میخواد
وای خدایا چقدر استرس دارم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-07 ساعت 00:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-07 ساعت 00:53 توسط masoud z.)
(2014-05-07 ساعت 00:41)m_nikparvaz نوشته: بعد از یکسال انتظار پنج روز دیگه میریم ایروان تا ببینیم خدا چی میخواد
دوست عزیز شما حتما موفق خواهی شد جای نگرانی و استرس نیست به یه ضرب یا دو ضرب یا هر چند ضرب بودن ویزا هم اهمیت نده .فقط سعی کن با ارامش و تمرگز کامل کاراتو پیش ببری
اندیشه ات جایی رود وانگه ترا انجا برد
وز اندیشه بگذر چون قضا پیشانه شو پیشانه شو
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
می خواستم بپرسم برای مدارک کارت ملی و هم میخان؟؟
چون من تو سفرنامه ها می خونم انگار اصلا از هیچکی کارت ملی نخواستن!!
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-07 ساعت 00:41)m_nikparvaz نوشته: بعد از یکسال انتظار پنج روز دیگه میریم ایروان تا ببینیم خدا چی میخواد
دوست عزیز خدا پشت و پناهتون ... انشالله بهترین ها برای شما و خانواده محترمتون در پیش خواهد بود
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-07 ساعت 17:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-07 ساعت 17:36 توسط gema.)
(2014-05-07 ساعت 12:00)کیارش ب. نوشته: سلام به دوستان
می خواستم بپرسم برای مدارک کارت ملی و هم میخان؟؟
چون من تو سفرنامه ها می خونم انگار اصلا از هیچکی کارت ملی نخواستن!!
سلام دوست عزیز. این سوال باید توی تاپیک مدارک مطرح میشد. والا سر این کارت ملی یه مدت بساطی بود اینجا! بعضی ها میگن ببرید, بعضی ها میگن نبرید. بنده به شخصه معتقدم کارت ملی مدرک معتبری برای سفارت نیست و توی راهنمایی که خود سایت سفارت برای مدارک زده به وضوح اعلام کرده که شناسنامه مد نظرشونه و هیچ حرفی از کارت ملی نزده. من که با خودم نمیبرم ولی شما اگه حساسیت دارید ببرید که خیالتون راحت باشه. موفق باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-07 ساعت 17:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-07 ساعت 17:59 توسط azadeh2014.)
دوستان ما همچنان برای سیس ناشناس هستیم،از دوستان ابوظبی کسی هست که سیس کیسشونو شناخته باشه؟
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-07 ساعت 18:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-07 ساعت 18:38 توسط poem.)
(2014-05-07 ساعت 17:58)azadeh2014 نوشته: دوستان ما همچنان برای سیس ناشناس هستیم،از دوستان ابوظبی کسی هست که سیس کیسشونو شناخته باشه؟
نگران نباشید دوست عزیز
ما باید الان خودمونو برای مصاحبه آماده کنیم و به اتفاقای خوب فکر کنیم .
سیس ملاک نیست و مطمئن باشید به هرچی فکر کنید همون اتفاق میفته.
موفق باشید.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-07 ساعت 17:58)azadeh2014 نوشته: دوستان ما همچنان برای سیس ناشناس هستیم،از دوستان ابوظبی کسی هست که سیس کیسشونو شناخته باشه؟
منم نميشناسه?
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤