کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-07 ساعت 20:00)Tabassomshojaat نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 17:58)azadeh2014 نوشته:  دوستان ما همچنان برای سیس ناشناس هستیمSad،از دوستان ابوظبی کسی هست که سیس کیسشونو شناخته باشه؟

منم نميشناسه?
سلام
میشه یه نفر من رو متوجه کنه که این شناختن و یا نشناختن سایت سیس قبل از مصاحبه چه حسن یا ضرری داره در صورتیکه نامه مصاحبه رو هم دریافت کرده باشید که دوستان انقدر نگران هستن Sad؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: masoud z ، meisam14 ، exxedus ، gema ، zepehr
(2014-05-07 ساعت 20:11)محبت نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 17:58)azadeh2014 نوشته:  دوستان ما همچنان برای سیس ناشناس هستیمSad،از دوستان ابوظبی کسی هست که سیس کیسشونو شناخته باشه؟

منم نميشناسه?
سلام
میشه یه نفر من رو متوجه کنه که این شناختن و یا نشناختن سایت سیس قبل از مصاحبه چه حسن یا ضرری داره در صورتیکه نامه مصاحبه رو هم دریافت کرده باشید که دوستان انقدر نگران هستن Sad؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
همینجوری محبت جانBig Grin خودمم نمیدونم چه وسواسی افتاده به جانمانTongue
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: محبت ، gema ، Syassan ، zepehr

منم نميشناسه?
سلام
سلام
هیچ ضرورتی ندارد اما خیلی لذت بخش است باور کنید ما از دیدن اسم خودمان کلی خوشحال شدیم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Syassan ، meisam14 ، محبت ، mohsenmb ، exxedus ، gema
سلام،
فكر مي كنم تمام شيطوناي تايپيك بولتن ويزا شماره كيس هاشون بين ٥٤٠٠ تا ٧٤٢٥ بود، چون بعد از كارنت شدنشون حتي گربه اونجا پر نمي زنه،
به دور از شوخي ، امشب هم مهمون داريم اينجا، براي همشون آرزوي موفقيت و ويزاي يك ضرب دارم
شب خوش
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: محبت ، آلیس-1980 ، mohsenmb ، مامان خانم ، gema ، poem ، Tabassomshojaat ، zepehr ، azadeh2014
(2014-05-07 ساعت 20:21)مامان خانم نوشته:  

منم نميشناسه?
سلام
سلام
هیچ ضرورتی ندارد اما خیلی لذت بخش است باور کنید ما از دیدن اسم خودمان کلی خوشحال شدیم
سلام
خب اگر صرفا لذت برده و مشعوف میگردید از دیدار نام منورتان در سایتهای اجنبی مانعی ندارد Smile بروید حالش را ببریدWink

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، مامان خانم ، mohsenmb ، meisam14 ، gema ، manamilad ، zepehr ، azadeh2014 ، shahrzad001
خب سلام دوستان
ما هم اومدیم اینجا منتظر مصاحبه بشیم
در پاسخ به اینکه بعضی دوستان فرمودن اون تاپیک بولتن ویزا سوت و کوره باید عرض کنم که بنده الان یک هفته هست که نمی تونم اونجا پیغام بگذارم و نمی تونم با ناظم هم تماس بگیرم ...
ممکنه این پست هم قبول نشه.
بالاخره اگر مشکل حل شد، که تبادل اطلاعات می کنیم و گرنه همچنان خواننده فرمایشات سایر دوستان خواهم بود.
البته ممکن است کسان دیگری هم مشکل مشابه ارسال پاسخ داشته باشند.
خب، حالا چکار کنیم؟؟؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: محبت ، exxedus ، gema ، Sara_lphmkf ، azadeh2014
سلام دوستان.... من اومدم آب و جارو کنم که بقیه بچه های july هم با آپدیت شدن بولتن دارن میان.....
تشکر کنندگان: exxedus ، gema ، محبت ، Sara_lphmkf ، poem ، zepehr ، shekari ، meisam14 ، azadeh2014
سلام گرم به دوستان عزیز علی الخصوص اقاقیا
من یه مشکلی که دارم اینه که ۳ هفته دیگه مصاحبه دارم ولی مدرک ارشدمو چون موقت هست و زیر مدرک نوشته ارزش ترجمه نداره دارلترجمه ترجمه نمیکنه...من چکار کنم مدرکم موقته و کاملا رسمی با هولوگرام دانشگاه..ولی ترجمه نمیکنن؟؟
تشکر کنندگان: zepehr ، meisam14
سلاااااااام!! بچه ها جمع تر بشینید که ما هم اومدیم اینجا! Big Grin
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، zepehr ، azadeh2014
(2014-05-08 ساعت 01:12)diam نوشته:  سلام گرم به دوستان عزیز علی الخصوص اقاقیا
من یه مشکلی که دارم اینه که ۳ هفته دیگه مصاحبه دارم ولی مدرک ارشدمو چون موقت هست و زیر مدرک نوشته ارزش ترجمه نداره دارلترجمه ترجمه نمیکنه...من چکار کنم مدرکم موقته و کاملا رسمی با هولوگرام دانشگاه..ولی ترجمه نمیکنن؟؟
سلام دوست خوبم. شما باید این سوالو توی تاپیک مدارک مطرح میکردین. ترجمه ی مدرک موقت اینجا غیر قانونیه و اونجا هم مدرک موقت نمیپذیرن(مطابق سفرنامه ی یکی از دوستان). شما مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیو لیسانستون رو ببرید کفایت میکنه.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: zepehr ، behdist
(2014-05-08 ساعت 00:54)Reza20002 نوشته:  خب سلام دوستان
در پاسخ به اینکه بعضی دوستان فرمودن اون تاپیک بولتن ویزا سوت و کوره باید عرض کنم که بنده الان یک هفته هست که نمی تونم اونجا پیغام بگذارم و نمی تونم با ناظم هم تماس بگیرم ...
بالاخره اگر مشکل حل شد، که تبادل اطلاعات می کنیم و گرنه همچنان خواننده فرمایشات سایر دوستان خواهم بود.
خب، حالا چکار کنیم؟؟؟
هیچی باید اینجا منتظر بمونیم, هر 5 دقیقه هم بیایم بنویسیم پس چرا نامه ی دوممون نیومده؟؟!؟! Big Grin ولی انصافا هیجان داره Smile
تشکر کنندگان: exxedus ، محبت ، Sara_lphmkf ، Reza20002 ، azadeh2014
(2014-05-08 ساعت 01:54)gema نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 00:54)Reza20002 نوشته:  خب سلام دوستان
خب، حالا چکار کنیم؟؟؟
هیچی باید اینجا منتظر بمونیم, هر 5 دقیقه هم بیایم بنویسیم پس چرا نامه ی دوممون نیومده؟؟!؟! Big Grin ولی انصافا هیجان داره Smile
سلام
اگه هر کی زودتر از 5 روز بیاد هی بگه وااااای خدااااا چرا نامه دومم نیومده و وای مامانم اینا مردم از استرس رتبه اگه داده باشم بهش ازش میگیرمش ها....والا مرد باید جذبه داشته باشه، خلاصه از این غش و ضعفا نداریمBig Grin

تشکر کنندگان: Syassan ، Sara_lphmkf ، erfan786 ، manamilad ، pari pariaaa ، zepehr ، meisam14 ، shekari ، m_nikparvaz ، azadeh2014 ، gema
سلام
ما قبل از مصاحبه فرمی مبنی بر سفر های خارجی داریم؟چون یکی از بچه ها می گفت قبل از مصاحبه ایمیلی مبنی بردرخواست تاریخ. دقیق سفر هایش دریافت کرده
ممنونم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، smpf ، gema ، meisam14
(2014-05-08 ساعت 12:24)مامان خانم نوشته:  سلام
ما قبل از مصاحبه فرمی مبنی بر سفر های خارجی داریم؟چون یکی از بچه ها می گفت قبل از مصاحبه ایمیلی مبنی بردرخواست تاریخ. دقیق سفر هایش دریافت کرده
ممنونم
سلام
چنین موردی استثناء ست مامان خانم من تا بحال بهش برخورد نکردم Smile و البته فرم اینچنینی نداریم مگر فرم 9 سوالی اونم بعد از مصاحبه و در شرایط خاص و البته به تشخیص آفیسر و البته در نتیجه بک گراند چک قبلی.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، Sara_lphmkf ، meisam14 ، smpf ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، gema ، manamilad
(2014-03-11 ساعت 02:54)spring4940 نوشته:  سلام دوستان

من از اعضای جدید هستم که متاسفانه دیر مدارکمو برای kcc ارسال کردم. شما میدونین با وجود کیس نامبر 10xx وقتی فرمهای اولم را ماه پیش ارسال کردم و زمان کارنت شدنم هم گذشته کی ممکنه وقت سفارت بدهند؟ آیا کسی مشابه شرایط من را در سالهای قبل دیده؟

متاسفانه من چند بار سوالمو تکرار کردم اما نمیدونم به چه دلیل سوالم حذف شده؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنین!!!

سلام، من هم مثل شما دیر مدارکم فرستادم، تازه این هفته به دستشون رسیده. شرایط تقریبا برابری با شما دارم. کیس نامبر من هم ۳۸xx هستش. امیدوارم که زودتر جوابش بیاد.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: meisam14 ، smpf ، pari pariaaa ، manamilad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان