موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-11 ساعت 07:20)شید نوشته: سلام دوستان من یکبار دیگه سوالمو میپرسم لطفا ج بدید من منتظر نامه دومم هستم و مدرک لیسانسم موقت هست دارم میرم دنبالش اصلشو بگیرم ولی میگن معلوم نیست حاصر شه کسی مشابه من بوده یا هست لطفا بگید سفارت ایراد میگیره.؟؟؟؟؟
دوست عزیز
شما فقط مدرک دیپلمتو بدی کافیه نیازی حتماً به لیسانس نیست.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز، من يك سوال داشتم:
نامه اول قبولي من متنش تغيير كرده و در مورد پر كردن فرم ds-260 مطلبي نوشته، ميخواستم بدونم آيا كسي مثل من اين اتفاق برايش افتاده و ما بايد اين فرم را پر كنيم يا فقط مخصوص برندگان لاتاري ٢٠١٥ هستش؟
ممنون ميشم اگه من را راهنمايي كنيد!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!!
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-11 ساعت 13:24)amir_max1985 نوشته: (2014-05-11 ساعت 13:06)کیارش ب. نوشته: (2014-05-11 ساعت 13:02)amir_max1985 نوشته: سلام دوستان عزيز، من يك سوال داشتم:
نامه اول قبولي من متنش تغيير كرده و در مورد پر كردن فرم ds-260 مطلبي نوشته، ميخواستم بدونم آيا كسي مثل من اين اتفاق برايش افتاده و ما بايد اين فرم را پر كنيم يا فقط مخصوص برندگان لاتاري ٢٠١٥ هستش؟
ممنون ميشم اگه من را راهنمايي كنيد!
سلام
فرم DS-260 کلا مال NON Immigration ویزاست و ربطی به لاتاری نداره!!!
نه دوست عزيز، اين فرم مربوط به Immigration ويزا هست و پر كردن اين فرم براي برندگان ٢٠١٥ الزامي است، من ميخواستم بدونم اونهايي كه هنوز مصاحبه نرفتن هم بايد اين فرم را پر كنند يا نه؟
سلام
نه دوست خوبم فقط مربوط به برنده های 2015 هستش و باید تا چند روز دیگه نامه مصاحبه تون جایگزین نامه برنده شدنتون بشه دقیقا این اتفاقی بود که برای ما افتاده در برج پیش .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم فردا رهسپاریم
ما را از دعای خیرتان بی نصیب نذارید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر کسی در گذشته برای مصاحبه ویزای توریستی (غیر مهاجرتی) با همراه برای ترجمه کردن حرف های آفیسر رفته باشه میتونه این بر هم با خودش همراه ببره و زبان مصاحبه رو انگلیسی انتخاب کنه یا آنکه اصلن نمیتونه همراه برای مصاحبه ببره و باید که فارسی رو انتخاب کنه؟
اگر که هر دوش ممکن باشه کدومش بهتر است؟
شاد باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-11 ساعت 07:46)khapaleh نوشته: (2014-05-11 ساعت 07:20)شید نوشته: سلام دوستان من یکبار دیگه سوالمو میپرسم لطفا ج بدید من منتظر نامه دومم هستم و مدرک لیسانسم موقت هست دارم میرم دنبالش اصلشو بگیرم ولی میگن معلوم نیست حاصر شه کسی مشابه من بوده یا هست لطفا بگید سفارت ایراد میگیره.؟؟؟؟؟
دوست عزیز
شما فقط مدرک دیپلمتو بدی کافیه نیازی حتماً به لیسانس نیست.
يعنى كسى كه ليسانس داره مدرك ديپلمش رو ببره كافيه؟؟؟
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
روز پدر را به همه پدران مهاجرسرا تبریک می گم
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-12 ساعت 14:55)ah1004 نوشته: دوستان اگر کسی در گذشته برای مصاحبه ویزای توریستی (غیر مهاجرتی) با همراه برای ترجمه کردن حرف های آفیسر رفته باشه میتونه این بر هم با خودش همراه ببره و زبان مصاحبه رو انگلیسی انتخاب کنه یا آنکه اصلن نمیتونه همراه برای مصاحبه ببره و باید که فارسی رو انتخاب کنه؟
اگر که هر دوش ممکن باشه کدومش بهتر است؟
شاد باشید
سلام
خیر کسی همراه نمیتونه برا مصاحبه با خودش ببره و صرفا خودش باید پاسخگو به سوالات آفیسر باشه و اگر نمیتونید انگلیسی صحبت کنید باید مصاحبه فارسی رو انتخاب کنید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
تا میبینم یک پست جدید توی این تاپیک داریم میپرم میام ببینیم شاید نامه دوم یکی اومده ولی خبری نیست..... آخه چک کردن نامه دوم سخته، کلی دنگ و فنگ داره بولتن ویزا خیلی راحت بود مسئولین رسیدگی کنن لطفا.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من متاسانه تا همین امروز هیچ ایمیلی از KCC دریافت نکردم
نمی دونم چی کار کنم!
متنی هم که باید برای KCC ارسال کنم ندارم
حالا احتیاج به کمک شما دارم که کلا اینجا دارین به همه کنک می کنین.
در ضمن می خوام بدونم فرصتم از دست رفته؟