موضوعها: 0
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 12:41)Lucy.GH نوشته: (2014-03-11 ساعت 02:54)spring4940 نوشته: سلام دوستان
من از اعضای جدید هستم که متاسفانه دیر مدارکمو برای kcc ارسال کردم. شما میدونین با وجود کیس نامبر 10xx وقتی فرمهای اولم را ماه پیش ارسال کردم و زمان کارنت شدنم هم گذشته کی ممکنه وقت سفارت بدهند؟ آیا کسی مشابه شرایط من را در سالهای قبل دیده؟
متاسفانه من چند بار سوالمو تکرار کردم اما نمیدونم به چه دلیل سوالم حذف شده؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنین!!!
سلام، من هم مثل شما دیر مدارکم فرستادم، تازه این هفته به دستشون رسیده. شرایط تقریبا برابری با شما دارم. کیس نامبر من هم ۳۸xx هستش. امیدوارم که زودتر جوابش بیاد.
سلام
بله سالهای قبل چنین شرایطی بوده از زمان رسیدن مدارک حدود دو ماه بعدش مصاحبه داشته اند نگران نباشید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-08 ساعت 17:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-08 ساعت 17:26 توسط azadeh2014.)
به به خوش آمد میگم به همه عزیزان تازه کارنت شده.. خداروشکر که خوشحالین و امیدوارم بقیه مراحل هم با شادی پیش بره...خیلی کیف میده دور هم .
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 15:39)aghaghia نوشته: (2014-05-08 ساعت 12:24)مامان خانم نوشته: سلام
ما قبل از مصاحبه فرمی مبنی بر سفر های خارجی داریم؟چون یکی از بچه ها می گفت قبل از مصاحبه ایمیلی مبنی بردرخواست تاریخ. دقیق سفر هایش دریافت کرده
ممنونم
سلام مامان خانم عزیز،
خیر فرم خاصی نداره، فقط ممکنه ازتون بخوان و در اونصورت کافیه روی یک صفحه آ4 لیست مسافرت هاتون و زمانش رو لیست کنید، همین...
سلام اقاقیای عزیز
واقعا ممنون از این همه توجه وپاسخ های دقیقتان امیدوارم خبر ویزا گرفتن شما را به زودی بشنویم واقعا یکی از بهترین دوستان این سایت هستی واقعا جا دارد حالا که کم کم به اخر راه نزدیک می شویم از این همه تلاشی که کردی سپاسگزاری کنم
به امید این که یک روز تمام دوستان این سایت همدیگر را در ان سوی اب ها ملاقات کنیم
موفق پیروز وسر بلند باشی
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی .....
منم به نوبه خودم ورود خودم و دوستان تازه کارنت شده به این تاپیک رو تبریک میگم.
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان منتظر مصاحبه،اگر لطف کنید به سوالام با شماره جواب بدین ممنونم
۱- - الان داشتم منتظر سرای ۲۰۱۴ را میدیدم که مشخص بود آنکارا از دبی و ایروان عقبتره از نظر آخرین رقم کیس نامبر مضاحبه شده و تعداد کارنت شده های کل به نظرتون چرا؟
۲-من از برندگان ۲۰۱۵ هستم خیلی بررسی کردم بین کیسهای ۲۰۱۵ دیدم محل مصاحبشون برای اکثریتشون محل مصاحبه آنکارا اعلام شده، چرا؟
۳-اگر سفارت بخواد محل مصاحبه را تغییر بده ، چگونه و چه موقع به ما اطلاع میده؟
۴- اگر خودمان بخواهیم محل مصاحبه را عوض کنیم کی و چگونه؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 23:04)aria802 نوشته: سلام بر دوستان منتظر مصاحبه،اگر لطف کنید به سوالام با شماره جواب بدین ممنونم
۱- - الان داشتم منتظر سرای ۲۰۱۴ را میدیدم که مشخص بود آنکارا از دبی و ایروان عقبتره از نظر آخرین رقم کیس نامبر مضاحبه شده و تعداد کارنت شده های کل به نظرتون چرا؟
۲-من از برندگان ۲۰۱۵ هستم خیلی بررسی کردم بین کیسهای ۲۰۱۵ دیدم محل مصاحبشون برای اکثریتشون محل مصاحبه آنکارا اعلام شده، چرا؟
۳-اگر سفارت بخواد محل مصاحبه را تغییر بده ، چگونه و چه موقع به ما اطلاع میده؟
۴- اگر خودمان بخواهیم محل مصاحبه را عوض کنیم کی و چگونه؟
سلام
1- در این مورد نمیشه گفت سفارتی عقب تره یا جلوتر چون بک گراند چک که تمام بشه کیسها کلیر شده و آماده دریافت ویزا میشن و یهو دیدی آنکارا به سرعت کلی شماره اعلام کرد پس لحظه ایه و ممکنه هر لحظه یه سفارت پیش قراول باشه.
2- تمام کیسها در نامه اول که برنده میشن و مربوط به ایران هستن سفارتشون آنکارا میخوره.
3- بعد از کارنت شدن و جایگزین شدن نامه دوم یا دعوتنامه شما هم تاریخ دقیق و ساعتش رو مشخص میکنن و هم سفارت انتخابیشون رو.
4- در فرمهایی که الان پر میکنید سفارت انتخابی خودتون رو میزنید و دیگه دست شما نیست که کجا رو انتخاب کنن اما اکثرا سفارت انتخابی خود بچه ها بوده ولی این قطعی نیست و دست خودشونه.
موفق باشی دوست 2015 ای
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کارنتی ماه قبل: لطفا اگر نامه دومتان را گرفتین اعلام کنین که آمار انتظار دیدن نامه دوم بدست بیاد.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 23:29)Reza20002 نوشته: دوستان کارنتی ماه قبل: لطفا اگر نامه دومتان را گرفتین اعلام کنین که آمار انتظار دیدن نامه دوم بدست بیاد.
سلام
آقا رضای عزیز همه کارنتیهای ماه قبل در یک بازه زمانی 5 تا 8 روزه نامه دومشون رو گرفتن و قبل از یک هفته زیاد دنبالش نباش
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-09 ساعت 13:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-09 ساعت 13:58 توسط exxedus.)
دوستان عزيز .
چه كار كنم؟
اگه آدرسي تو آمريكا نداشته باشي و بعد از چند پيام خصوصي با دوستان مهاجر سرايي بازم در رو همون پاشنه بچرخه ، ارسال برگه اطلاعات تماس و فرم 230 واقد آدرس در آمريكا به سفارت آنكارا مشكلي ايجاد ميكنه ؟
يه آدرس ميخوام واسه دريافت گرين كارت و سوشال در سياتل كه تو فرما بنويسم .كلا مگه دادن آدرس عواقب و مشكلاتي به همراه داره كه اينقد همه(فك و فاميل و آشنا) محافظه كارن ؟!
2014AS77XX/آنکارا => ابوظبي/مصاحبه:23جولاي/آپ:{23-25-27-29جولاي}{ 11-28 آگست}
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یکبار دیگه سوالمو میپرسم لطفا ج بدید من منتظر نامه دومم هستم و مدرک لیسانسم موقت هست دارم میرم دنبالش اصلشو بگیرم ولی میگن معلوم نیست حاصر شه کسی مشابه من بوده یا هست لطفا بگید سفارت ایراد میگیره.؟؟؟؟؟