کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-14 ساعت 14:38)rainolf نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:12)gema نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 13:31)rainolf نوشته:  میدونم برای غر زدن کمی زوده و خیلی از بچه ها بیشتر از اینا منتظر بودن و این انتظار اصلا قابل مقایسه با انتظار برای کلیرنس نیست ولی پس چرا نامه دوم رو نمیزنن تکلیفمون معلوم شه..... خل شدیم از این همه انتظار..........

الان آقای محبت میان دعواتون میکنن ها!Tongue ماها داریم یکی از بزرگ ترین تجربه های زندگیمون رو پشت سر میذاریم..تازه اولشه!!یه جورایی داریم زندگیمون رو از اول میسازیم!مجبوریم خیلی صبور باشیم Smile

1- چرا دعوا؟؟؟؟ اصلا دلم میخواد غر بزنم.... چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟ Big Grin
2- من از نوامبر 2010 توی این فروم عضوم و 3 سال با بچه های دیگه این استرس و انتظار رو تجربه کرده بودم ولی بازم سخته....
3- من 3 ساله منتظر مصاحبه کبکم و خوب میدونم انتظار برای تغییر زندگی یعنی چی؟؟؟؟؟
4- بالاخره ما حق آب و گل داریم توی این فروم و تا حالا 3 یا 4 سری از بچه ها رو با اشکها و لبخندهای خاص هر دوره راهی کردیم برن پس دلم میخواد بگم: چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟
کی میخواد دعوام کنه؟؟؟؟؟؟؟ Cool
من خیلی دوستانه اون پست رو نوشتم و هدفم هم آرامش دادن به شما بود. توقع همچین جوابی از شما رو نداشتم. به هر حال موفق باشید دوست من.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: mohsenmb ، rainolf ، محبت ، lighter ، shekari
سلام دوستان عزیز
سایت سیس امروز کیس ما را شناخت. لطفا بچه های سفارت ابوظبی چک کنند ببیند شناخته می شوند خوش باشید عزیزانWink
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: poem ، Tabassomshojaat ، azadeh2014 ، Syassan ، محبت
(2014-05-14 ساعت 16:42)meisam14 نوشته:  سلام دوستان عزیز
سایت سیس امروز کیس ما را شناخت. لطفا بچه های سفارت ابوظبی چک کنند ببیند شناخته می شوند خوش باشید عزیزانWink

سلام،
ممنون كه گفتيد، من را هم شناخت.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، poem ، mohsenmb ، gema ، meisam14 ، Syassan ، محبت
ما نیز شناخته شدیم در سیس.

۱۵ جون ابوظبی ... امیدوارم بد از ۱ سال و اندی انتظار همه بچه‌ها ویزاشونو بگیرن تا خستگی‌ این ۱ سال جبران بشه.
لطفا ج بدید من دارم میمیرم.
پسرم موقع ثبت نام زیر 21بود بعد از گذشت یکسآلو نیم الان بالای 21هست و یکی میگه شامل ویزا نمیشه که حتی با دختر خانمی صحبت کروم که مادرشون برنده بودن و یه ایشون ویزا نرادن با اینحال که ایشونم وقت ثبت نلم زیر 21بودن و از طرفی امروز با آقای مومنی معروف همسر ملیکا. خنم صحبت کردم گفتن ما کلی کیس اینجوری داشتیم و ویزا گرفتن خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که حقیقتا به پسرم ویزا میدن یا نه
تشکر کنندگان: محبت ، lighter
(2014-05-14 ساعت 19:33)شید نوشته:  لطفا ج بدید من دارم میمیرم.
پسرم موقع ثبت نام زیر 21بود بعد از گذشت یکسآلو نیم الان بالای 21هست و یکی میگه شامل ویزا نمیشه که حتی با دختر خانمی صحبت کروم که مادرشون برنده بودن و یه ایشون ویزا نرادن با اینحال که ایشونم وقت ثبت نلم زیر 21بودن و از طرفی امروز با آقای مومنی معروف همسر ملیکا. خنم صحبت کردم گفتن ما کلی کیس اینجوری داشتیم و ویزا گرفتن خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که حقیقتا به پسرم ویزا میدن یا نه

دوست عزیزم نگران نباشید. ایشون در زمان ثبت نام زیر 21سال بودند پس ویزا بهشون تعلق میگیره.نمونه ی همین کیس 5ina عزیز هستن که دیروز به مصاحبه رفتن و خودشون و مادرشون ویزا گرفتن و پدرشون کلیرنس خوردن. آقای 5ina هم زمان ثبت نام زیر 21سال بودن ولی زمان مصاحبه 21سال و(اگه اشتباه نکنم3ماه)بودند.نگران نباشید و همه چیز رو به خدا بسپارید همه چیز خوب پیش میره.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: manamilad ، محبت ، lighter ، shekari
(2014-05-14 ساعت 16:31)gema نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:38)rainolf نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:12)gema نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 13:31)rainolf نوشته:  میدونم برای غر زدن کمی زوده و خیلی از بچه ها بیشتر از اینا منتظر بودن و این انتظار اصلا قابل مقایسه با انتظار برای کلیرنس نیست ولی پس چرا نامه دوم رو نمیزنن تکلیفمون معلوم شه..... خل شدیم از این همه انتظار..........

الان آقای محبت میان دعواتون میکنن ها!Tongue ماها داریم یکی از بزرگ ترین تجربه های زندگیمون رو پشت سر میذاریم..تازه اولشه!!یه جورایی داریم زندگیمون رو از اول میسازیم!مجبوریم خیلی صبور باشیم Smile

1- چرا دعوا؟؟؟؟ اصلا دلم میخواد غر بزنم.... چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟ Big Grin
2- من از نوامبر 2010 توی این فروم عضوم و 3 سال با بچه های دیگه این استرس و انتظار رو تجربه کرده بودم ولی بازم سخته....
3- من 3 ساله منتظر مصاحبه کبکم و خوب میدونم انتظار برای تغییر زندگی یعنی چی؟؟؟؟؟
4- بالاخره ما حق آب و گل داریم توی این فروم و تا حالا 3 یا 4 سری از بچه ها رو با اشکها و لبخندهای خاص هر دوره راهی کردیم برن پس دلم میخواد بگم: چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟
من خیلی دوستانه اون پست رو نوشتم و هدفم هم آرامش دادن به شما بود. توقع همچین جوابی از شما رو نداشتم. به هر حال موفق باشید دوست من.
ای بابا خواهر گلم من که کلی صورتک خندون گذاشتم که سوء تفاهم نشه.... خدائیش قصدم نارحتیتون نبود ولی اگه اینطور شد واقعا متاسفم و عذر خواهی میکنم.....
تشکر کنندگان: gema ، manamilad ، Syassan ، محبت ، lighter ، shekari ، m_me789
(2014-05-14 ساعت 20:30)rainolf نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:38)rainolf نوشته:  1- چرا دعوا؟؟؟؟ اصلا دلم میخواد غر بزنم.... چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟ Big Grin
ای بابا خواهر گلم من که کلی صورتک خندون گذاشتم که سوء تفاهم نشه.... خدائیش قصدم نارحتیتون نبود ولی اگه اینطور شد واقعا متاسفم و عذر خواهی میکنم.....
پس من بد خوندمش. منم معذرت میخوام ازتون. یکم آدم حساسی هستم,به خاطر همین بد برداشت کردم. بازم عذر میخوام. امیدوارم این نامه های دوم زودتر بیاد که از اضطراب راحت شیم Smile
تشکر کنندگان: rainolf ، مامان خانم ، manamilad ، exxedus ، Syassan ، mohsenmb ، محبت ، lighter ، m_me789
سلام بچه ها.بلاخره سایت CEAS ما رو شناخت و مشکلی در تعداد افراد نداشتم.قابل توجه متقاضیان مصاحبه در سفارت ابوظبی.
شماره کیس: 2014AS66XX تاریخ رویت قبولی: MAY,5,2013 تاریخ ارسال مدارک: JUNE,9,2013 کنسولگری: ANK--> ABU تعداد نفرات: 4 تاریخ رویت نامه دوم: APRIL,16,2014 تاریخ مصاحبه: 4Th week of JUNE

تشکر کنندگان: gema ، azadeh2014 ، مامان خانم ، محبت
سایت سیس کیس ما رو هم شناخت...اولین اپدیت انجام شد
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، gema ، محبت
(2014-05-13 ساعت 19:59)5ina نوشته:  دوستان عزیزم من‌و‌مادرم‌امروز ویزامون رو‌گرفتیم و پدرم بعلت سربازی کلییرنس خوردن.
با آرزوی موفقیت برای همتون دوستان عزیزم. +++++++

سینا جان واقعاً خوشحال شدم. تبرییییییییک.امیدوارم پدر نازنینتون هم زودتر کلیر بشن Big Grin
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: gema ، محبت
(2014-05-14 ساعت 22:52)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان;روی ترجمه مدارک باید کیس نامبر مون بنویسیم؟ تشکر

سلام، نه نیازی به این کار نیست Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، gema ، Reza20002 ، محبت
(2014-05-14 ساعت 22:52)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان;روی ترجمه مدارک باید کیس نامبر مون بنویسیم؟ تشکر
سلام
آزاده جان برای کسانی که میخوان برای آنکارا پست کنن بله باید بنویسن تا یه بار اینور و اونور نشه و برای شما که ابوظبی هستی و ایروانیها خیر نیازی نیست چون همون لحظه که از شما مدارک رو میگیرن میذارن تو پرونده تونSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema ، azadeh2014 ، shahrzad001 ، shekari ، ebi1988 ، mohsenmb
(2014-05-14 ساعت 20:29)gema نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 19:33)شید نوشته:  لطفا ج بدید من دارم میمیرم.

دوست عزیزم نگران نباشید. ایشون در زمان ثبت نام زیر 21سال بودند پس ویزا بهشون تعلق میگیره.نمونه ی همین کیس 5ina عزیز هستن که دیروز به مصاحبه رفتن و خودشون و مادرشون ویزا گرفتن و پدرشون کلیرنس خوردن. آقای 5ina هم زمان ثبت نام زیر 21سال بودن ولی زمان مصاحبه 21سال و(اگه اشتباه نکنم3ماه)بودند.نگران نباشید و همه چیز رو به خدا بسپارید همه چیز خوب پیش میره.
سلام
اولا خوشحالم که به خاطر مورد به این کوچیکی نمردیدWink
دوما من به خاطر همین سینای عزیز با کی سی سی گفتم تماس گرفتن و جواب این بوده که مطابق قانون میبایست سن فرزند در زمان ثبت نام زیر 21 سال تمام بوده باشه و همین دقدقه رو ایشونم داشت که به لطف خدا دیروز یکضرب گرفت حالا امیدوارم که به آرامش رسیده باشید.
حالا خود سینا هم این پست رو که ببینه تایید میکنه تا 6دونگ دلت قرص و محکم شهSmile

تشکر کنندگان: gema ، Syassan ، meisam14 ، lighter ، shahrzad001 ، ebi1988 ، mohsenmb
(2014-05-14 ساعت 20:42)gema نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 20:30)rainolf نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:38)rainolf نوشته:  1- چرا دعوا؟؟؟؟ اصلا دلم میخواد غر بزنم.... چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟چرا نامه نیومد؟ Big Grin
پس من بد خوندمش. منم معذرت میخوام ازتون. یکم آدم حساسی هستم,به خاطر همین بد برداشت کردم. بازم عذر میخوام. امیدوارم این نامه های دوم زودتر بیاد که از اضطراب راحت شیم Smile
سلام
ما ندیده کلی با هم تو این تاپیکها رفاقت کردیم و شوخی کردیم و در کنا گرفتن و دادن اطلاعات روحیه گرفتیم و این چیزی بود که مهم بود ما امید رو تو دلامون زنده نگهداشتیم و با یک اسم رفاقت کردیم ، رفاقتی پر معنا و به نوبه خودش جالب و بهتر اینکه حریمها و احترامها همواره حفظ شدن و خواهر و برادر گلم دلخوش و راضی باشید از این مکاتبات و حقیقتا لذت بخشه این احترامها و عذر خواهیها بابت حتی شوخیهامون من به نوبه خودم از همه تون سپاسگزارم Smileحتی از غر غرو هاBig Grin

تشکر کنندگان: meisam14 ، rainolf ، lighter ، shekari ، ebi1988 ، pari pariaaa ، mohsenmb ، gema ، Reza20002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان