کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-14 ساعت 20:29)gema نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 19:33)شید نوشته:  لطفا ج بدید من دارم میمیرم.
پسرم موقع ثبت نام زیر 21بود بعد از گذشت یکسآلو نیم الان بالای 21هست و یکی میگه شامل ویزا نمیشه که حتی با دختر خانمی صحبت کروم که مادرشون برنده بودن و یه ایشون ویزا نرادن با اینحال که ایشونم وقت ثبت نلم زیر 21بودن و از طرفی امروز با آقای مومنی معروف همسر ملیکا. خنم صحبت کردم گفتن ما کلی کیس اینجوری داشتیم و ویزا گرفتن خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که حقیقتا به پسرم ویزا میدن یا نه

دوست عزیزم نگران نباشید. ایشون در زمان ثبت نام زیر 21سال بودند پس ویزا بهشون تعلق میگیره.نمونه ی همین کیس 5ina عزیز هستن که دیروز به مصاحبه رفتن و خودشون و مادرشون ویزا گرفتن و پدرشون کلیرنس خوردن. آقای 5ina هم زمان ثبت نام زیر 21سال بودن ولی زمان مصاحبه 21سال و(اگه اشتباه نکنم3ماه)بودند.نگران نباشید و همه چیز رو به خدا بسپارید همه چیز خوب پیش میره.
دوست عزیز من با سینا جان صحبت کردم و شرایط سنی کاملا متفاوت هست پسر من الان 21سال و5ماه دارن و از سینا جان بزرگتر هستن ولی زمان ثبت نام زیر 21بودن.لطفا بازم اگر دوستان کیس مشابه دیدن به من اطلاع بدین در ضمن امروز با kccصحبت کردم گفتن این مسله در مورد کیس های متفادت فرق میکنه و تصمیم نهایی با افسر هست و ما هیچ تضمینی به شما نمیدیم.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، pari pariaaa ، mohsenmb ، gema
(2014-05-14 ساعت 17:21)Tabassomshojaat نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 16:42)meisam14 نوشته:  سلام دوستان عزیز
سایت سیس امروز کیس ما را شناخت. لطفا بچه های سفارت ابوظبی چک کنند ببیند شناخته می شوند خوش باشید عزیزانWink

سلام،
ممنون كه گفتيد، من را هم شناخت.

و همچنین ما رو ;-)
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، meisam14 ، ebi1988 ، محبت ، gema
دوستان تازه کارنت شده سلام
لطفاً اگه نامه دومتون جایگزین شد و یا ایمیلی دریافت کردین یه خبری بدین، من امروز چک کردم خبری نبود
به امید انکه بهترین سرنوشت برای هممون رقم بخوره
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: ebi1988 ، محبت ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، exxedus
سلام بچه ها خواستم بگم که سایت سیس کیس من رو هم شناخت آپدیتش واسه 14 می بود یعنی دیروز. حدود یک ماه و اندی از کارنت شدنم میگذره، پس شمایی که تازه کارنت میشید هول نکنید نگران هم نشید که چرا سایت سیس کیستون رو نمیشناسه!
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: poem ، محبت ، pari pariaaa ، shekari ، azadeh2014 ، gema ، Reza20002
(2014-05-15 ساعت 10:56)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها خواستم بگم که سایت سیس کیس من رو هم شناخت آپدیتش واسه 14 می بود یعنی دیروز. حدود یک ماه و اندی از کارنت شدنم میگذره، پس شمایی که تازه کارنت میشید هول نکنید نگران هم نشید که چرا سایت سیس کیستون رو نمیشناسه!
و ما رو هم شناختSmile
همون تاریخ 14 می.
آقا ابراهیم همه کارامون داره با هم پیش میره. امیدوارم روز مصاحبه با هم یک ضرب بگیریمBig Grin
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، shekari ، mohsenmb ، poem ، azadeh2014 ، gema ، ebi1988
سلام
دوستان انکارا
برای ارسال مدارک 15 روز قبل،فرم 230 رو عکس بچسبونمو پارت 1 قسمت 35 رو امضا کنم؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان:
(2014-05-15 ساعت 14:23)p.arsa نوشته:  سلام
دوستان انکارا
سلام
کلا نیاز به ارسال این فرم ندارید و مگه شما قبلا برای کی سی سی این فرم رو ارسال نکردید خب همون تو سفارت آنکارا انتظار شما رو میکشه و اگر آپدیت شده روز مصاحبه همراهتون ببرید و خود آفیسر میده امضاش کنی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: shekari ، mohsenmb ، gema
(2014-05-15 ساعت 15:57)محبت نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 14:23)p.arsa نوشته:  سلام
دوستان انکارا
سلام
کلا نیاز به ارسال این فرم ندارید و مگه شما قبلا برای کی سی سی این فرم رو ارسال نکردید خب همون تو سفارت آنکارا انتظار شما رو میکشه و اگر آپدیت شده روز مصاحبه همراهتون ببرید و خود آفیسر میده امضاش کنی.

پس چرا تو مدارک مورد نیاز جهت ارسال ذکر شده ارسال شود؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان:
(2014-05-15 ساعت 14:04)mahan L نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 10:56)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها خواستم بگم که سایت سیس کیس من رو هم شناخت آپدیتش واسه 14 می بود یعنی دیروز. حدود یک ماه و اندی از کارنت شدنم میگذره، پس شمایی که تازه کارنت میشید هول نکنید نگران هم نشید که چرا سایت سیس کیستون رو نمیشناسه!
و ما رو هم شناختSmile
همون تاریخ 14 می.
آقا ابراهیم همه کارامون داره با هم پیش میره. امیدوارم روز مصاحبه با هم یک ضرب بگیریمBig Grin

سلام دوست من،منم امیدوارم که یکضرب بگیریم Smile راستش ما که تا الان خوش شانس بودیم امیدوارم که بقیش هم به خیر بیاد و بره.Rolleyes
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
تشکر کنندگان: mahan L
سلام من برنده 2015 هستم میشه بگید منظورتون از این که سیس شناختتون چیه؟ میشه توضیح بدید و ادرس سیس را بزارید
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-05-15 ساعت 21:48)aghamilad نوشته:  
سلام من برنده 2015 هستم میشه بگید منظورتون از این که سیس شناختتون چیه؟ میشه توضیح بدید و ادرس سیس را بزارید

سلام دوست من مبارک باشه قبولیتونSmile ایشالله که موفق باشی
سایت سیس یه سایتی که شما میرید اونجا وضعیت پروندتون رو حدود چند هفته قبل از رفتن به مصاحبه تا بعد مصاحبه و احیانا اگر کلیر بخوردید از اونجا چک میکنید،
این لینک رو که بهتون میدم یه نگاهی بندازید:
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890
دوست من اگر میشه برید توی کنترول پنل و امضاتون رو بسازید که بدونیم شرایط کیستون چیه!
تشکر کنندگان: gema ، pari pariaaa ، محبت
بچه ها نامه دوم ما اومد
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: H Pier ، rainolf ، aghaghia ، Reza20002 ، khder ، gema ، محبت ، azadeh2014 ، shekari ، exxedus ، EmJay
واسه ما ایمیل نیومد ولی نامه جایگزین شده.... هفته سوم جولای ابوظبی.... خودشون بدون درخواست ما مکان مصاحبه رو عوض کردن....
تشکر کنندگان: H Pier ، m_me789 ، aghaghia ، ebi1988 ، khder ، gema ، محبت ، azadeh2014 ، shekari ، exxedus
(2014-05-16 ساعت 01:10)rainolf نوشته:  واسه ما ایمیل نیومد ولی نامه جایگزین شده.... هفته سوم جولای ابوظبی.... خودشون بدون درخواست ما مکان مصاحبه رو عوض کردن....

احتمالا با هم مصاحبه داریم. من هم هفته سوم هستم.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، ebi1988 ، rainolf ، gema ، محبت ، azadeh2014 ، shekari ، niki88 ، EmJay
(2014-05-16 ساعت 02:07)m_me789 نوشته:  [quote='rainolf' pid='496623' dateline='1400186433']
واسه ما ایمیل نیومد ولی نامه جایگزین شده.... هفته سوم جولای ابوظبی.... خودشون بدون درخواست ما مکان مصاحبه رو عوض کردن....

احتمالا با هم مصاحبه داریم. من هم هفته سوم هستم.

چه جالب ما هم هفته سوم هستیم .
تشکر کنندگان: aghaghia ، m_me789 ، rainolf ، khder ، gema ، محبت ، azadeh2014 ، shekari ، exxedus

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان