کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
موفق باشید دوستان
**2015AS22    
Issued 16-Sep-2015
Seattle
ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ: ﻫﺮﭼﯽ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ Rolleyes
تشکر کنندگان: bahram2014 ، ebi1988 ، m_me789 ، gema ، محبت
یه تبریک بزرگ واسه شما دوستان Smile
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: m_me789 ، Reza20002 ، gema ، محبت ، azadeh2014 ، shekari ، bahram2014
خب
نامه دوم ما هم جایگزین شد
آخر هفته سوم جولای... ابوظبی
کسی اون تاریخ هست؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: khder ، ebi1988 ، gema ، محبت ، azadeh2014 ، shekari ، exxedus
خب دیگه صبر منم لبریز شد!! rainolf جان الآن دیگه نوبت منه بگم: "چرا نامه ی دوم نیومد؟" Big Grin
من وقتیکه فرم هارو فرستادم به سفارت ایمیل نزدم که ببینم مدارکمو گرفتن یا نه و به اس ام اس DHLکه گفته بود مدارک رسیده اکتفا کردم (از بس دل گنده ام!!) یعنی ممکنه مدارکم نرسیده باشه؟؟؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: rainolf ، ebi1988 ، manamilad ، محبت
(2014-05-16 ساعت 12:40)gema نوشته:  خب دیگه صبر منم لبریز شد!! rainolf جان الآن دیگه نوبت منه بگم: "چرا نامه ی دوم نیومد؟" Big Grin
من وقتیکه فرم هارو فرستادم به سفارت ایمیل نزدم که ببینم مدارکمو گرفتن یا نه و به اس ام اس DHLکه گفته بود مدارک رسیده اکتفا کردم (از بس دل گنده ام!!) یعنی ممکنه مدارکم نرسیده باشه؟؟؟
نگران نباش دوست من اگر با دی اچ ال یا آرامکس فرستادین مطمئن باشید موردی پیش نمیاد من هم با آرامکس فرستادم و اصلا با کی سی سی چک نکردم اما نامه دومم اومد مال شما هم ظرف همین یکی دو روزه میاد ضمنا فکر کنم غر زدن هم بی تاثیر نباشه.... Cool
تشکر کنندگان: gema ، ebi1988 ، manamilad ، محبت ، shekari
(2014-05-16 ساعت 12:49)rainolf نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 12:40)gema نوشته:  خب دیگه صبر منم لبریز شد!! rainolf جان الآن دیگه نوبت منه بگم: "چرا نامه ی دوم نیومد؟" Big Grin
نگران نباش دوست من اگر با دی اچ ال یا آرامکس فرستادین مطمئن باشید موردی پیش نمیاد من هم با آرامکس فرستادم و اصلا با کی سی سی چک نکردم اما نامه دومم اومد مال شما هم ظرف همین یکی دو روزه میاد ضمنا فکر کنم غر زدن هم بی تاثیر نباشه.... Cool

سلام دوست من
اصلا خودت رو نگران نکن به زودی نامه شما هم جایگذین میشه،دوست من هم شرایط شما رو داشت و با DHL فرستاد هرکاری هم کرد نتونست تاییدیه از KCC بگیره و هر موقع ایمیل میداد یه جواب بی ربط بهش میدادن،این اواخر کلا دپرس شده بود که چون تاییدیه بهم ندادن احتمالا نامه من نمیاد. الان باهام تماس گرفت و خوشحال و خندون گفت نامه ما هم اومد.
Smile
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: gema ، محبت ، shekari
من کمی گیج شدم. جریان ثبت نام تو csc برا مصاحبه تو ترکیه چیه؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان:
(2014-05-16 ساعت 14:03)manamilad نوشته:  من کمی گیج شدم. جریان ثبت نام تو csc برا مصاحبه تو ترکیه چیه؟
سلام دوست من. CSCفقط برای کسانی هست که در آنکارا مصاحبه میشن. یه سایته که شما توش ثبت نام میکنی که ایشالا وقتی رفتین مصاحبه و قبول شدین بهتون میگه برید از کدوم دفتر پستی ویزاتونو بگیرید. اینم پستی که همه ی اطلاعات لازم رو بهتون میده: http://www.mohajersara.com/thread-6804.html
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، Reza20002 ، manamilad ، shekari
سلام دوستان نامه دوم من آمد. هفته آخر جولای (اول مرداد) Smile
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: gema ، azadeh2014 ، shekari ، exxedus ، EmJay
(2014-05-16 ساعت 11:43)Reza20002 نوشته:  خب
نامه دوم ما هم جایگزین شد
آخر هفته سوم جولای... ابوظبی
کسی اون تاریخ هست؟

نامه دوم ما هم اومد. هفته سوم جولای ابوظبی. در حالیکه درخواست ما آنکارا بود. کمی نگران شدم اصلا نمی دانم چه کار کنم و از کجا شروع کنم. ما برای آنکارا برنامه ریزی کرده بودیم. اینجا داستانش فرق می کنه؟
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: gema ، azadeh2014
دوستای عزیزم لطفا هرکی نامه دومش میاد محبت کنه و علاوه بر سفارت تعیین شده براشون, سفارت انتخابی خودش رو هم ذکر کنه. خیلی ممنون میشم.
تشکر کنندگان: shekari ، محبت ، ebi1988 ، chance2
سلام دوستان،شماره ی من**76 2014می باشد.من سفارت ایروان را انتخاب کردم ولی هنوز نامه ی دوم نیامده است،آیا کسی هست که شرایط مشابه من داشته باشد؟
تشکر کنندگان: mohsenmb ، محبت ، ebi1988 ، maryam.zahedi68 ، chance2
(2014-05-16 ساعت 16:38)hmahdavizadeh نوشته:  سلام دوستان،شماره ی من**76 2014می باشد.من سفارت ایروان را انتخاب کردم ولی هنوز نامه ی دوم نیامده است،آیا کسی هست که شرایط مشابه من داشته باشد؟
سلام دوست عزیزم. بله هست! نمونه اش خود بنده Smile مجبوریم بازم صبور باشیم, میاد ایشالا به زودی...
تشکر کنندگان: mohsenmb ، manamilad ، shekari ، محبت
ام دوستان نامه دوم من آمد. هفته آخر جولای Smile آنکارا یود درخواست ابوظبی دادم قبول کردن
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، mamandiana ، gema ، محبت
من هم هنوز نامه دومم نیومده نگرانم ...
کیس نامبر: ** 74
ارسال فرمها: 7 May
سفارت: آنکارا >>>>>>ایروان
تشکر کنندگان: gema ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان