کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
سلام
نامه دوم من هم اومد دوستان. هفته سوم جولاي ،ابوظبي . انتخاب من آنكارا بود. دير گفتم واسه اينكه ديروز رفته بودم تهران واسه شركت در همايش.850 كيلومتر بدو بدو رفتم و برگشتم . مثل اينكه اكثر بچه ها افتادن هفته سوم جولاي ، ابوظبي. حالا كه تعداد بالاست يه ميني بوس دربست بگيريم همه باهم بريم.
2014AS77XX/آنکارا => ابوظبي/مصاحبه:23جولاي/آپ:{23-25-27-29جولاي}{ 11-28 آگست}
تشکر کنندگان: gema ، azadeh2014 ، mamandiana ، shadi79 ، mahan L ، zepehr ، manamilad
(2014-05-17 ساعت 16:11)rainolf نوشته:  ما هم که نامه دوممون اومده فعلا تو کف قیمت بلیط و هتل موندیم والا.... برای 2 نفر 5 روز دوبی نزدیک 3 میلیون تازه نه هتل تاپ..... من حساب کرده بودم با 6.5 میلیون بریم و برگردیم ولی گویا یک 1.5 میلیونی باید بزاریم روش.....

آقا رضای عزیز
بنظرم بهتر است برای اینکه با خرج کردن پول راحت کنار بیای مخارجت رو به ریال و تومان حساب نکنی.Smile
اگه راحتی به درهم وگرنه از همین حالا به دلار حساب کن.
بالخره این پس اندازات باید به یه دردی بخورند دیگه!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: zepehr ، rainolf ، gema ، aghaghia ، MEHR52
(2014-05-17 ساعت 15:06)gema نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 13:07)amir_max1985 نوشته:  سلام دوستان، من خیلی نگرانم، چرا نامه ما نمیاد، بچه های ماه پیش همه توی 2 روز نامه هاشون رو گرفتن ولی حالا ما تا دوشنبه شب باید صبر کنیم، دیگه یواش یواش دارم دیوانه میشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه دوست خوبم, بچه های ماه پیش هم زیر 7 روز نامه دوم نگرفتن. منم یکم نگرانم ولی واقعیت اینه که بعضی ها هم تا حالا 2هفته طول کشیده نامه ی دومشون بیاد...نگران نباش دوست عزیز, ایشالا نامه ی ما هم به زودی جایگزین میشه. الآن تا دوشنبه میتونیم به جای نگرانی به ذهنمون استراحت بدیم Smile نامه ی ماهم میاد ایشالا

سلام ما هم جمعه کارنت شدیم 78xx و منتظر زمان مصاحبه در هفته سوم july هستیم به امید خدا
تشکر کنندگان: gema ، mamandiana ، zepehr ، aghaghia ، exxedus
(2014-05-17 ساعت 18:12)exxedus نوشته:  سلام
نامه دوم من هم اومد دوستان. هفته سوم جولاي ،ابوظبي . انتخاب من آنكارا بود. دير گفتم واسه اينكه ديروز رفته بودم تهران واسه شركت در همايش.850 كيلومتر بدو بدو رفتم و برگشتم . مثل اينكه اكثر بچه ها افتادن هفته سوم جولاي ، ابوظبي. حالا كه تعداد بالاست يه ميني بوس دربست بگيريم همه باهم بريم.

من موافقم Smile
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: zepehr ، aghaghia
(2014-05-16 ساعت 02:07)m_me789 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 01:10)rainolf نوشته:  واسه ما ایمیل نیومد ولی نامه جایگزین شده.... هفته سوم جولای ابوظبی.... خودشون بدون درخواست ما مکان مصاحبه رو عوض کردن....

احتمالا با هم مصاحبه داریم. من هم هفته سوم هستم.

سلام دوستان ما هم وضعیت شما رو داریم
تشکر کنندگان: zepehr ، aghaghia
نامه دوم من هم بالاخره......................هنوز نیومدهTongue
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: shadi79 ، aghaghia ، exxedus
(2014-05-17 ساعت 20:38)zepehr نوشته:  نامه دوم من هم بالاخره......................هنوز نیومدهTongue
بالاخره اونم میاد دیروزود داره سوخت وسوز نداره
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: aghaghia ، EmJay ، zepehr
برادر من هم انتخابش آنکارا بود ولی انداختنش ابوظبی. ابوظبی رفتنش یک کم سخت تر و پر هزینه تره. دوستان یه سوال داشتم مدارک اسپانسر چی هست؟
تشکر کنندگان: exxedus ، meisam14 ، zepehr
(2014-05-17 ساعت 21:51)azri نوشته:  برادر من هم انتخابش آنکارا بود ولی انداختنش ابوظبی. ابوظبی رفتنش یک کم سخت تر و پر هزینه تره. دوستان یه سوال داشتم مدارک اسپانسر چی هست؟
دوست من به این پست مراجعه کنید:
http://www.mohajersara.com/thread-6460-p...#pid329829
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: ebi1988 ، aghaghia ، محبت ، exxedus ، azri ، zepehr
سلام دوستان
نامه دوم ما هم به سلامتي 15 MAY جايگزين شد و مصاحبه ما هم انكارا هفته سوم شده به اميد خدا منتظر آن روز هستيم
اميدوارم خدا به همه كمك كند
تشکر کنندگان: gema ، ebi1988 ، aghaghia ، محبت ، exxedus ، meisam14 ، azadeh2014 ، javidk ، MEHR52 ، Syassan ، zepehr
امروز که شنبه بود فردا هم یکشنبه تعطیلند دوشنبه نامه هاتون میاد
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: meisam14 ، EmJay ، محبت ، pouya892 ، zepehr
دوستان کسی نمونه دعوت نامه رو نداره؟ راستی تاریخ ها رو به صورت هفته ای می زنه؟ یا که تاریخ روز دقیق اعلام میشه؟
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان:
(2014-05-18 ساعت 07:39)EmJay نوشته:  دوستان کسی نمونه دعوت نامه رو نداره؟ راستی تاریخ ها رو به صورت هفته ای می زنه؟ یا که تاریخ روز دقیق اعلام میشه؟
دوست عزيز تاريخ و ساعت دقيق مصاحبه در نامه دوم ذكر ميشه...بعلاوه اسامي افراد حاضر در كيس...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: محبت ، ramaya ، gema ، zepehr
(2014-05-17 ساعت 21:51)azri نوشته:  برادر من هم انتخابش آنکارا بود ولی انداختنش ابوظبی. ابوظبی رفتنش یک کم سخت تر و پر هزینه تره. دوستان یه سوال داشتم مدارک اسپانسر چی هست؟

منم اول آنکارا بودم بعدش انداختنم ابوظبی اولش ناراحت شدم منم مثل شما فکر می کردم ابوظبی رفتن سخت و پر هزینس ولی الان خیلی خوشحالم که رفتم ابوظبی همه چیز خیلی راحتر از اونی که فکر می کردم بود و اصلا سخت نبود ابوظبی رفتن
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: mamandiana ، محبت ، gema ، Syassan ، zepehr
(2014-05-18 ساعت 09:10)rtt نوشته:  

منم اول آنکارا بودم بعدش انداختنم ابوظبی اولش ناراحت شدم منم مثل شما فکر می کردم ابوظبی رفتن سخت و پر هزینس ولی الان خیلی خوشحالم که رفتم ابوظبی همه چیز خیلی راحتر از اونی که فکر می کردم بود و اصلا سخت نبود ابوظبی رفتن

منم ابوظبي رفتم. و ديدم سخت و پر هزينس. چون بايد بري دبي و بعد دوباره از دبي بري به ابوظبي. ساعت 4 صبح بيدار شدن، علاوه بر استرس دير رسيدن. مجبور شدم مبلغ 150 درهم هم فقط براي رفت و برگشت به ابوظبي بدم.اگه ميشد مستقيم به ابوظبي رفت و همونجا مديكال رو انجام داد و از هونجا هم به ايران برگشت خوب مي شد.
تشکر کنندگان: محبت ، gema ، ebi1988 ، zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان