کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-16 ساعت 16:49)م.ق نوشته:  ام دوستان نامه دوم من آمد. هفته آخر جولای Smile آنکارا یود درخواست ابوظبی دادم قبول کردن

سلام دوست عزیز میشه بفرمایید چه علتی داشت که از آنکارا به ابوظبی تغییر دادین؟ ممنون
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان:
اومدم ببینم نامه ی دومم جایگزین شده یا نه, صفحه رو باز کردم دیدم زده: has not been selected!!
بعد از یک سال انتظار!هیچی دیگه الآنم بیمارستانم بخشICU!
خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه! Smile
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: mohsenmb ، محبت
(2014-05-16 ساعت 18:13)gema نوشته:  اومدم ببینم نامه ی دومم جایگزین شده یا نه, صفحه رو باز کردم دیدم زده: has not been selected!!
این شوخی بود؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: gema ، manamilad ، محبت
(2014-05-16 ساعت 18:16)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 18:13)gema نوشته:  اومدم ببینم نامه ی دومم جایگزین شده یا نه, صفحه رو باز کردم دیدم زده: has not been selected!!
این شوخی بود؟؟؟؟؟؟؟

نه به خدا جدی میگم! (البته خط اولشو!) صفحه رو بسته ام و دوباره باز کردم درست شد. ولی قلبم یه لحظه وایساد!! مسئولین رسیدگی کنن لطفا! Smile
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، maryam.zahedi68 ، tapartoor600
(2014-05-16 ساعت 18:20)gema نوشته:  
این شوخی بود؟؟؟؟؟؟؟

نه به خدا جدی میگم! (البته خط اولشو!) صفحه رو بسته ام و دوباره باز کردم درست شد. ولی قلبم یه لحظه وایساد!! مسئولین رسیدگی کنن لطفا! Smile

برای من هم همین اتفاق افتاد یک هفته پیش
تشکر کنندگان: manamilad ، gema ، محبت
(2014-05-16 ساعت 14:12)gema نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 14:03)manamilad نوشته:  من کمی گیج شدم. جریان ثبت نام تو csc برا مصاحبه تو ترکیه چیه؟
سلام دوست من. CSCفقط برای کسانی هست که در آنکارا مصاحبه میشن. یه سایته که شما توش ثبت نام میکنی که ایشالا وقتی رفتین مصاحبه و قبول شدین بهتون میگه برید از کدوم دفتر پستی ویزاتونو بگیرید. اینم پستی که همه ی اطلاعات لازم رو بهتون میده: http://www.mohajersara.com/thread-6804.html

از جوابتون ممنونم.نامه دوم من امروز صبح اومد و محل مصاحبم آنکارا اعلام شده. خودم فرمهامو خیلی با عجله پر کردم و بدون منظور!!!!!!!! محل مصاحبه رو زدم آنکارا اما واقعاً ترجیح می دادم مصاحبم جای دیگه ای میوفتاد! Sad
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: gema ، azadeh2014 ، محبت ، ebi1988
(2014-05-16 ساعت 17:19)azadeh2014 نوشته:  نگران نباشید دوستان ظاهرآ فعلا نامه دوم دوستانی اومده که در ابوظبی مصاحبه دارند برای ایروان و آنکارا هم میاد به زودی

نه مصاحبه من آنکاراست و امروز صبح نامم اومد!
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: gema ، mohsenmb ، azadeh2014 ، محبت ، EmJay
(2014-05-16 ساعت 17:31)mamandiana نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 16:49)م.ق نوشته:  ام دوستان نامه دوم من آمد. هفته آخر جولای Smile آنکارا یود درخواست ابوظبی دادم قبول کردن

سلام دوست عزیز میشه بفرمایید چه علتی داشت که از آنکارا به ابوظبی تغییر دادین؟ ممنون

به دلیل اینکه من به امارات آشنا هستم
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: mamandiana ، mamandiana ، محبت
(2014-05-16 ساعت 18:45)m0ein نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 18:20)gema نوشته:  
این شوخی بود؟؟؟؟؟؟؟

برای من هم همین اتفاق افتاد یک هفته پیش
سلام
نگران نباشید اکثر دوستان این مورد رو تجربه کردن برای خود منم یه دو سه باری این اتفاق افتاده ظاهرا زمانیکه سایت شلوغه فقط همین صفحه رو باز میکنه تا از شر کاربرا راحت بشه.
اما نگران نباشید چون کی سی سی با نظر سفارتها و هماهنگی با اونها برنامه ها رو تنظیم میکنه و هر سفارت که جواب بده اونها هم وقت مصاحبه ها رو رله میکنن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ebi1988 ، meisam14 ، pari1392 ، gema ، manamilad ، exxedus
(2014-05-16 ساعت 15:54)mamandiana نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 11:43)Reza20002 نوشته:  خب
نامه دوم ما هم جایگزین شد
آخر هفته سوم جولای... ابوظبی
کسی اون تاریخ هست؟

نامه دوم ما هم اومد. هفته سوم جولای ابوظبی. در حالیکه درخواست ما آنکارا بود. کمی نگران شدم اصلا نمی دانم چه کار کنم و از کجا شروع کنم. ما برای آنکارا برنامه ریزی کرده بودیم. اینجا داستانش فرق می کنه؟

فرقی نمی کنه. می ریم اونجا ویزا می گیریم و برمی گردیم (اگر خدا بخواهد)
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: meisam14 ، EmJay ، محبت ، niki88 ، mamandiana ، mamandiana ، zepehr
بچه هایی که ابوظبی مصاحبه دارین، جریان این پر کردن فرم چیه؟ توی تاپیک سفر به امارات دیدم،خودم نمیتونم فرم رو باز کنم ،بعضی ها میگن فرم اسپانسر ،اگر میشه چکش کنید،یه فایل پی دی اف http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان:
(2014-05-17 ساعت 00:11)ebi1988 نوشته:  بچه هایی که ابوظبی مصاحبه دارین، جریان این پر کردن فرم چیه؟ توی تاپیک سفر به امارات دیدم،خودم نمیتونم فرم رو باز کنم ،بعضی ها میگن فرم اسپانسر ،اگر میشه چکش کنید،یه فایل پی دی اف http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

نه دوست من یعنی واقعا وضع زبانتون انقدر خرابه؟؟؟؟ یک فرم سادست که مشخصات و شرح سفرهاتون رو میپرسه و کپی پاسپرتتون رو میخواد؛ بالاخره هرچیزی یک اولین باری داره دیگه.... شما هم روزه شک دار نگیر دانلود کن پر کن همراهت باشه اگر خواستن بده نخواستنم پاره کن بریز دور دیگه اینهمه ماجرا نداره که.... اگه روز مصاحبه مثلا بپرسن مشروب میخوری یا نه میگی آقا قبول نیست این جزء سوالا نبود من باید یرم مهاجرسرا بپرسم بیام؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: ramaya ، shekari ، zepehr
دوست عزیز.
این هموون اطلاعاتی است که دوستانی که مصاحبه رفتن، آفیسر ازشوون سوال کرد و اطلاعات رو داخل کامپیوتر تایپ کرد. محض احتیاط شما این فرم رو پر کنید و همراه خود داشته باشید. ضرر نداره. فقط 18 سال به بالا
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-05-17 ساعت 00:19)rainolf نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 00:11)ebi1988 نوشته:  بچه هایی که ابوظبی مصاحبه دارین، جریان این پر کردن فرم چیه؟ توی تاپیک سفر به امارات دیدم،خودم نمیتونم فرم رو باز کنم ،بعضی ها میگن فرم اسپانسر ،اگر میشه چکش کنید،یه فایل پی دی اف http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

نه دوست من یعنی واقعا وضع زبانتون انقدر خرابه؟؟؟؟ یک فرم سادست که مشخصات و شرح سفرهاتون رو میپرسه و کپی پاسپرتتون رو میخواد؛ بالاخره هرچیزی یک اولین باری داره دیگه.... شما هم روزه شک دار نگیر دانلود کن پر کن همراهت باشه اگر خواستن بده نخواستنم پاره کن بریز دور دیگه اینهمه ماجرا نداره که.... اگه روز مصاحبه مثلا بپرسن مشروب میخوری یا نه میگی آقا قبول نیست این جزء سوالا نبود من باید یرم مهاجرسرا بپرسم بیام؟؟؟؟؟؟
واقعا متعجبم! دوست من یه جوری نوشتید انگار دعوا داریم باهم ،اگر دسترسی داشتم به فرم که بدونم چیه سوال رو اینجا نمیپرسیدم، شما با کامپیوتر انلاین هستین من وسط بیابون با موبایل قدیمی سیمبین،اگر مشکلی دارید و از چیزی ناراحت یا عصبانی هستید جواب ندید و سوال من رو رد شید سوال من از شخص شما نبود که اینجوری جواب میدید،اگر فکر میکنید سوال جاش اینجا نیست اون حرف دیگست،که بازم اینجا مدیر هست.منم مثل همه سوال پرسیدم.
اگر توی سوال من خدایی ناکرده به شما بی احترامی شده من پوزش میخوام.!!!
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: meisam14 ، manamilad ، mamandiana
سلام شرايط منم مثل شماسست
صبر صبر صبر تا ويزاى يك ضرب انشالا
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20