کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
دوستان عزیزم می خواستم بپرسم از ایران نیازبه مدرک سو پیشینه برای مصاحبه نداریم میشه بهم بگید کجا نوشته؟
Cas num: 2014as00006000
تعداد:٢ نفر
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
تشکر کنندگان:
(2014-05-17 ساعت 06:26)pedox نوشته:  دوستان عزیزم می خواستم بپرسم از ایران نیازبه مدرک سو پیشینه برای مصاحبه نداریم میشه بهم بگید کجا نوشته؟
سلام
نه نیاز به سو پیشینه. از ایران نیست
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: gema ، محبت ، manamilad ، pedox
(2014-05-17 ساعت 01:14)ebi1988 نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 00:19)rainolf نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 00:11)ebi1988 نوشته:  بچه هایی که ابوظبی مصاحبه دارین، جریان این پر کردن فرم چیه؟ توی تاپیک سفر به امارات دیدم،خودم نمیتونم فرم رو باز کنم ،بعضی ها میگن فرم اسپانسر ،اگر میشه چکش کنید،یه فایل پی دی اف http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

نه دوست من یعنی واقعا وضع زبانتون انقدر خرابه؟؟؟؟ یک فرم سادست که مشخصات و شرح سفرهاتون رو میپرسه و کپی پاسپرتتون رو میخواد؛ بالاخره هرچیزی یک اولین باری داره دیگه.... شما هم روزه شک دار نگیر دانلود کن پر کن همراهت باشه اگر خواستن بده نخواستنم پاره کن بریز دور دیگه اینهمه ماجرا نداره که.... اگه روز مصاحبه مثلا بپرسن مشروب میخوری یا نه میگی آقا قبول نیست این جزء سوالا نبود من باید یرم مهاجرسرا بپرسم بیام؟؟؟؟؟؟
واقعا متعجبم! دوست من یه جوری نوشتید انگار دعوا داریم باهم ،اگر دسترسی داشتم به فرم که بدونم چیه سوال رو اینجا نمیپرسیدم، شما با کامپیوتر انلاین هستین من وسط بیابون با موبایل قدیمی سیمبین،اگر مشکلی دارید و از چیزی ناراحت یا عصبانی هستید جواب ندید و سوال من رو رد شید سوال من از شخص شما نبود که اینجوری جواب میدید،اگر فکر میکنید سوال جاش اینجا نیست اون حرف دیگست،که بازم اینجا مدیر هست.منم مثل همه سوال پرسیدم.
اگر توی سوال من خدایی ناکرده به شما بی احترامی شده من پوزش میخوام.!!!

فدای تو گل پسر. کی با تو دعوا داره. از جواب بچه ها ناراحت نشو عزیزم. شاید بعضا با یک حالت دیگه بخوونی ، یه احساس بهتری بهت دست بده. ولی علی الحال اگر فرم رو نتونستی پیدا کنی یه پیام خصوصی بده برات ایمیل کنم. اصلا هم توو این روز ها خودت رو ناراحت نکن اینجا هیچ کس غیر از کمک قصد دیگه ای نداره. روزت به خیر
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، shekari ، Reza20002 ، azadeh2014 ، chance2 ، محبت ، manamilad ، exxedus ، mamandiana ، zepehr ، MEHR52
سلام سلام
بالاخره نامه دوم ما هم جایگزین شد
مصاحبه هفته آخر جولای ابوظبی
ما زده بودیم آنکارا ولی خودشون به ابوظبی تغییر دادن.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، EmJay ، chance2 ، gema ، محبت ، exxedus
دوستان لطفا ایروانی ها اگه نامه دومشون جایگزین شد اطلاع بدن ......
case number: 74** embassy: Ankara>>>>Yerevan
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، exxedus
(2014-05-16 ساعت 16:46)gema نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 16:38)hmahdavizadeh نوشته:  سلام دوستان،شماره ی من**76 2014می باشد.من سفارت ایروان را انتخاب کردم ولی هنوز نامه ی دوم نیامده است،آیا کسی هست که شرایط مشابه من داشته باشد؟
سلام دوست عزیزم. بله هست! نمونه اش خود بنده Smile مجبوریم بازم صبور باشیم, میاد ایشالا به زودی...

منم شرایط شمارو دارم مثل اینکه تا حالا ایروان و اعلام نکردن ...
کیس نامبر: **74 .... سفارت: آنکارا >> ایروان .... ارسال مدارک: 7 Jun .... تعداد : 2 نفر .... نامه دوم : 20 May .... تاریخ مصاحبه: 30 June
تشکر کنندگان: gema
(2014-05-17 ساعت 10:45)newparmis نوشته:  سلام سلام
بالاخره نامه دوم ما هم جایگزین شد
مصاحبه هفته آخر جولای ابوظبی
ما زده بودیم آنکارا ولی خودشون به ابوظبی تغییر دادن.

موفق باشي
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: محبت
(2014-05-17 ساعت 06:26)pedox نوشته:  دوستان عزیزم می خواستم بپرسم از ایران نیازبه مدرک سو پیشینه برای مصاحبه نداریم میشه بهم بگید کجا نوشته؟

سلام دوست عزیزم. خیر نیازی نیست. توی مراحل آماده شدن برای مصاحبه(توی سایت سفارت)به وضوح قید شده که از پلیس ایران عدم سوءپیشینه نمیخوان. اگر در کشور دیگری به مدت 6ماه و یا بیشتر سکونت داشتید, باید از پلیس اون کشور عدم سوءپیشینه بگیرید. موفق و موید باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، exxedus ، pedox
سلام - دوستان با کیس نامبر های بالای 8000 لطفا اطلاع رسانی کنند که آیا نامه دوم توی سایت آپ شده یا نه؟
مال من با حدود 80XX هنوز آپ نشده! راستی شنبه ها برای مرکز کنسولی کنتاکی Working Day محسوب میشه؟ یعنی روند جایگزین شدن نامه دوم امروز هم پیگیری میشه؟
ممنون
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
تشکر کنندگان:
(2014-05-17 ساعت 12:31)mehrzad2013 نوشته:  سلام - دوستان با کیس نامبر های بالای 8000 لطفا اطلاع رسانی کنند که آیا نامه دوم توی سایت آپ شده یا نه؟
مال من با حدود 80XX هنوز آپ نشده! راستی شنبه ها برای مرکز کنسولی کنتاکی Business Day محسوب میشه؟ یعنی روند جایگزین شدن نامه دوم امروز هم پیگیری میشه؟
ممنون
سلام دوست عزیزم. اینجا هرکی نامه ی دومش میاد اطلاع میده. تا الآن که نامه ی دوم تعداد کمی اومده (پست های قبلی رو مطالعه بفرمایید) شنبه ها برای اونها تعطیلی محسوب میشه پس باید تا دوشنبه صبر کنیم. موفق باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، mehrzad2013 ، EmJay ، exxedus ، Reza20002 ، zepehr
سلام دوستان، من خیلی نگرانم، چرا نامه ما نمیاد، بچه های ماه پیش همه توی 2 روز نامه هاشون رو گرفتن ولی حالا ما تا دوشنبه شب باید صبر کنیم، دیگه یواش یواش دارم دیوانه میشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: chance2 ، shekari ، exxedus ، mamandiana ، zepehr
سلام دوستان,من یه مشکلی دارم.
ما آنکارا مصاحبه داریم.از عقدنامه ۲ تا ترجمه داریم.این ۲ تا رو باید بفرستیم و دوباره برای مصاحبمون هم ۲ تا ترجمه همراهمون ببریم؟یعنی ۴تا ترجمه باید بدیم؟
ما ۲ تا ترجمه شناسنامه از ۲۰۱۲ داشتیم و ۲ تا هم(نفری یکی)دادیم ترجمه کردن.اون ۲ تا ۲۰۱۲ هارو اگر بخواهیم بروز کنیم باید دوباره از نو کاراش انجام بشه.لازمه؟ [size=large]
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-05-17 ساعت 13:07)amir_max1985 نوشته:  سلام دوستان، من خیلی نگرانم، چرا نامه ما نمیاد، بچه های ماه پیش همه توی 2 روز نامه هاشون رو گرفتن ولی حالا ما تا دوشنبه شب باید صبر کنیم، دیگه یواش یواش دارم دیوانه میشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه دوست خوبم, بچه های ماه پیش هم زیر 7 روز نامه دوم نگرفتن. منم یکم نگرانم ولی واقعیت اینه که بعضی ها هم تا حالا 2هفته طول کشیده نامه ی دومشون بیاد...نگران نباش دوست عزیز, ایشالا نامه ی ما هم به زودی جایگزین میشه. الآن تا دوشنبه میتونیم به جای نگرانی به ذهنمون استراحت بدیم Smile نامه ی ماهم میاد ایشالا
تشکر کنندگان: amir_max1985 ، chance2 ، rainolf ، shekari ، Reza20002 ، zepehr ، mahan L ، exxedus
ما هم که نامه دوممون اومده فعلا تو کف قیمت بلیط و هتل موندیم والا.... برای 2 نفر 5 روز دوبی نزدیک 3 میلیون تازه نه هتل تاپ..... من حساب کرده بودم با 6.5 میلیون بریم و برگردیم ولی گویا یک 1.5 میلیونی باید بزاریم روش.....
تشکر کنندگان: exxedus ، gema ، zepehr ، MEHR52
(2014-05-17 ساعت 13:43)amohammadi348 نوشته:  سلام دوستان,من یه مشکلی دارم.
ما آنکارا مصاحبه داریم.از عقدنامه ۲ تا ترجمه داریم.این ۲ تا رو باید بفرستیم و دوباره برای مصاحبمون هم ۲ تا ترجمه همراهمون ببریم؟یعنی ۴تا ترجمه باید بدیم؟
ما ۲ تا ترجمه شناسنامه از ۲۰۱۲ داشتیم و ۲ تا هم(نفری یکی)دادیم ترجمه کردن.اون ۲ تا ۲۰۱۲ هارو اگر بخواهیم بروز کنیم باید دوباره از نو کاراش انجام بشه.لازمه؟ [size=large]
دوست عزیز همانهایی که میفرستید کفایت میکنه .لطفا لاتاری از آغاز تا پایان را دوباره بخونید و مدرک اضافه با خودتون نبرید .اگر در شناسنامه هاتون تغییری ایجاد نشده باشه همون ترجمه ها رو ببرید هموانجا که ترجمه کردین براتون نهایتا با 5000تومن جدیدشو میزنه .
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: ffrfar ، gema ، zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان