کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-30 ساعت 20:32)پرویز تابنده نوشته:  دوست عزیز اقاقیا ی مهربان سابقه کارم 20 سال حسابداری و مدیرت مالی بوده و عضو هیئت مدیره شرکت بودم با درج در روزنامه. رسمی فکر میکنید مورد قبول باشد
ممنون از محبت شما

دوست عزیز به فکر کردن من نیست، این مرد همونطور که گفتم سایت رسمی داره و شما باید امتیاز رشته کاریتون رو از اونجا چک کنید که باید بالای 7 باشه، اینجا رو مطالعه کنید...

پ.ن. من چک کردم ظاهرا قابل قبوله چون امتیازش بین 7 و 8 هست ولی خب نظر آفیسر هم مهمه، پس دنبال گواهی اشتغال باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت
سلام
من مدارکم به سفارت رسید حالا باید منتظر ایمیل سفارت بمانم؟؟ منظورم این است که به همه ایمیل می زنند برای تایید وقت مصاحبه یا نه
ممنون
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-05-30 ساعت 19:24)maryferfere نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 22:31)Lucy.GH نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 21:23)pouya892 نوشته:  من هفته پیش به KCC ایمیل زدم جواب دادن که دارن برای ماه جولای برامون وقت مصاحبه میذارن پس احتمالا همون اواخر جولای میافته ولی همش اضطراب دارم حالا هر موقع که میخوان بذارن خدا کنه زودتر تاریخشو بگن آدم تکلیفش معلومشه .... اونوقت اگر که ما کیلیرنس بخوریم اونوقت برای ما هم همون سه چهار ماه طول میکشه چون اونجوری که دیگه هیچ فرصتی نمیمونه .... یا اینکه پرونده های مارو زودتر کیلیر میکنن؟؟؟؟؟؟

درد مشترک. من و همسرم کارمون شده فقط در مورد همین موضوع با هم حرف بزنیم. بطور عملی آدم دیوانه میشه، بیشتر از منتظر بودن. خوبه به شما گفتن آخر جولای به ما که تا حالا چند جور مختلف گفتن. من فردا دوباره بهشون میزنگم.

منم با شما درد مشترک دارم امان از بی توجهی آخه چی میشد ما یه کم زودتر میدیدیم که برنده شدیم ، نامه دوم برای منم هنوز نیومده SadSad

نگرانش نباشید ، علتشم اینه که فقط یه تعداد خیلی کمی مثل شما ها جا موندن و نهایتا مصاحبه شما می افته هفته اول اگوست ، الان خیلی از بچه ها هفته آخر جولای مصاحبشونه شاید یک هفته فرقشون با شما باشه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: Lucy.GH ، محبت
(2014-05-30 ساعت 21:30)مامان خانم نوشته:  سلام
من مدارکم به سفارت رسید حالا باید منتظر ایمیل سفارت بمانم؟؟ منظورم این است که به همه ایمیل می زنند برای تایید وقت مصاحبه یا نه
ممنون

سلام مامان خانم عزیز، خیر ایملی برای تایید مدارک شما نمیزنند ولی ممکن هست چند روز قبل از مصاحبه ایلی دریافت کنید که میگه فلان مدارک رو باید روز مصاحبه مراه داشته باشید، خودتون از سایت پست چک کنید ببینید چه کسی تحویل گرفته، معمولا آقایی به نام مهمت ترک تحویل میگیره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، مامان خانم ، Danial_4139 ، gema
(2014-05-28 ساعت 00:38)gema نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 23:14)mehdi.topol نوشته:  به زودی من هم از این گروه عروج میکنم و به گروه کلیرنس تجلس خواهم نمود
باشد همگی رستگار شویم به زودی زود

از کجا معلوم؟!شایدم یه ضرب به آمریکا عروج کردیدSmile
شما الان منو به رویا بردید و با احساسات من بازی کردید Smile)))))
تشکر کنندگان: masoud z ، gema
سلام
دوستان و مدیران محترم و فنی لطفا تحلیل کنید!!!!
یک هفته قبل مصاحبه آپدیت شدم. مدارکم هم 10 روز قبل رسیده دستشون.
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان:
(2014-05-30 ساعت 20:04)p.arsa نوشته:  سلام
دوستان یه سوال ـ توی سفرنامه ها متفاوت جواب داده شده ولی کدام بهتره خدا میدونه
اینکه وقتی افیسر میپرسه میخواید آمریکا برید چی کار کنید چی جواب بدیم؟ و اینکه اگه پرسید کسی را اونجا دارید چی بگیم؟
لطفا کمک کنیدSadBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان:
(2014-05-31 ساعت 10:58)p.arsa نوشته:  
اینکه وقتی افیسر میپرسه میخواید آمریکا برید چی کار کنید چی جواب بدیم؟ و اینکه اگه پرسید کسی را اونجا دارید چی بگیم؟
لطفا کمک کنیدSadBig Grin

بفرمایید که می خوام برم کار کنم پیشرفت کنم و زندگی بهتری داشته باشم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: p.arsa
سلام
برای ثبت نام csc باید کدوم سایت برم؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-31 ساعت 12:08)ara.y نوشته:  سلام
برای ثبت نام csc باید کدوم سایت برم؟

در رابطه با PTT توی این سایت یک شخصی هست به نام مستعار اگه اشتباه نکنم mdcanada ایشونو سرچ کنید توی امضاشون همه چیزای لازم هست و لینک دانلود آموزشی هم توی اون امضا هست.
امضای یادگاری
(2014-05-31 ساعت 11:44)rtt نوشته:  
لطفا کمک کنیدSadBig Grin

با سپاس از دوست گرامیBig Grin توضیحات کاملتری نیست؟؟؟
امضای یادگاری
سلام
وفتی در سایت csc ثبت نام کردیم باید وقت بگریم؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-31 ساعت 12:29)p.arsa نوشته:  
لطفا کمک کنیدSadBig Grin

به نظر من واقعیت بگید ولی خوب زیاد توضیح ندید. بگید فرصتهای بیشتری برام برای زندگی بهتر است. البته به سابقه کاری و رشته تحصیلی هم بیستگی داره. اینها خودشون بهتون ویزا میدن که برید زندگی کنید. پس باید خیلی طبیعی و نرمال هدف برای زندگی بهتر از انجایی که فرصتهای بیشتری و مناسبتری در پیش روی ادم هست. این نظر شخصی منه شاید هم زیاد به دردتون نخورده باشه.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: p.arsa ، gema
(2014-05-31 ساعت 13:41)Lucy.GH نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 12:29)p.arsa نوشته:  
لطفا کمک کنیدSadBig Grin

به نظر من واقعیت بگید ولی خوب زیاد توضیح ندید. بگید فرصتهای بیشتری برام برای زندگی بهتر است. البته به سابقه کاری و رشته تحصیلی هم بیستگی داره. اینها خودشون بهتون ویزا میدن که برید زندگی کنید. پس باید خیلی طبیعی و نرمال هدف برای زندگی بهتر از انجایی که فرصتهای بیشتری و مناسبتری در پیش روی ادم هست. این نظر شخصی منه شاید هم زیاد به دردتون نخورده باشه.
من عینا همینی که نوشتمو گفتم توضیحم ندادم افیسرم هیچی نگفت و مشکلی مبود
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: p.arsa ، محبت
سلام
دوستان توضیح کاملی در مورد این برگه هایی که بعد از مصاحبه میدن و رنگ های مختلفی داره میخواستم، ممنون میشم کمکم کنید.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان