کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-31 ساعت 13:38)ara.y نوشته:  سلام
وفتی در سایت csc ثبت نام کردیم باید وقت بگریم؟
برای لاتاری خیر نیازی نیست!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان:
دوستان سلام ، آیا تا حالا کسی تونسته از دکتر شوکلا برای جولای وقت ملاقات بگیره ؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-31 ساعت 20:08)fardin123 نوشته:  دوستان سلام ، آیا تا حالا کسی تونسته از دکتر شوکلا برای جولای وقت ملاقات بگیره ؟
چطور مگه؟ شما از ان ام سی وقت میگیری نه از شوکلا
اگر هم وقت نگرفتی بری کارتو راه میندازن اصلا وقت گرفتن نمیخواد
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز، فردا مسافر زميني هست براي ارمنستان، همسفر شيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما براي كاري بايد بريم و اونجارو هم به خوبي ميشناسيم، خلاصه در خدمتيم!!!!!!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: محبت ، gema
سلام به همگی دوستان عزیز
من تاریخ مصاحبم حدوداً کمی کمتر از دو ماهه دیگه است، یکی از مدارک مصاحبه گواهی تمکن مالی است. پولی که موقت دستم میاد یه هفته دیگه است، اشکالی داره گواهی تمکن مالی به فاصله 50 روزه تا مصاحبه گرفته بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: bahram2014 ، محبت
سلام به دوستان گرامی
من یک هفته دیگه مصاحبه دارم.مدارکمو هم 12 روز پیش فرستادم. یک بار هم بعد ارسال مدارک آپدیت شدم ولیییییی هنوز هیچ ایمیلی از سفارت آنکارا دریافت نکردم. طییعی هست یا باید ایمیل بیاد؟؟؟؟
مرسییییی
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: محبت
(2014-06-01 ساعت 13:23)p.arsa نوشته:  سلام به دوستان گرامی
من یک هفته دیگه مصاحبه دارم.مدارکمو هم 12 روز پیش فرستادم. یک بار هم بعد ارسال مدارک آپدیت شدم ولیییییی هنوز هیچ ایمیلی از سفارت آنکارا دریافت نکردم. طییعی هست یا باید ایمیل بیاد؟؟؟؟
مرسییییی
سلام
بله دوست خوبم طبیعیه کاملا و قرار نیست ایمیلی براتون بیاد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: p.arsa
(2014-06-01 ساعت 12:34)EmJay نوشته:  سلام به همگی دوستان عزیز
من تاریخ مصاحبم حدوداً کمی کمتر از دو ماهه دیگه است، یکی از مدارک مصاحبه گواهی تمکن مالی است. پولی که موقت دستم میاد یه هفته دیگه است، اشکالی داره گواهی تمکن مالی به فاصله 50 روزه تا مصاحبه گرفته بشه؟
سلام
مشکلی نیست دوست خوبم همون موقع که میتونی بگیرش.

تشکر کنندگان:
(2014-06-01 ساعت 13:23)p.arsa نوشته:  سلام به دوستان گرامی
مرسییییی
همینکه اپدیت شدید کافیه برای مصاحبه ولی ایمیل تونو هر روز چک کنید.
تشکر کنندگان: p.arsa
دوستان
من می خواستم از طریق وبسایت سفارت ابوظبی ایمیلی به آنها بفرستم و سوالی بکنم.
اولا در فیلدی که باید کیس نامبر را پر کرد تمام اعداد جا نمی گیرد (اگر آن 4 صفر وسط را بگذاریم)
دوم اینکه وقتی تاریخ مصاحبه را از تقویم روی سایت می گذاشتم آن تاریخ را شناسایی نمی کرد . مدام این پیغام برنگ قرمز می آمد: (Invalid Interview Date!!)
کسی ایده ای دارد که چرا؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: m007 ، zepehr ، reasonable
(2014-05-31 ساعت 22:52)moqadam نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 20:08)fardin123 نوشته:  دوستان سلام ، آیا تا حالا کسی تونسته از دکتر شوکلا برای جولای وقت ملاقات بگیره ؟

می خواستم ببینم توی ماه رمضان روزها و ساعت کاریشان کی هست ؟ شما آدرس ایمیلی از ان ام سی دارید !
تشکر کنندگان: zepehr
(2014-06-01 ساعت 17:22)محبت نوشته:  
سلام

سلام ببخشید میشه بگی از چه منبعی پیدا کردید که راحت میگید مشکلی نیست .
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، EmJay
(2014-06-01 ساعت 20:49)Reza20002 نوشته:  دوستان
من می خواستم از طریق وبسایت سفارت ابوظبی ایمیلی به آنها بفرستم و سوالی بکنم.
اولا در فیلدی که باید کیس نامبر را پر کرد تمام اعداد جا نمی گیرد (اگر آن 4 صفر وسط را بگذاریم)
دوم اینکه وقتی تاریخ مصاحبه را از تقویم روی سایت می گذاشتم آن تاریخ را شناسایی نمی کرد . مدام این پیغام برنگ قرمز می آمد: (Invalid Interview Date!!)
کسی ایده ای دارد که چرا؟
شما هنوز مصاحبه نرفتین تو گزینه های پیش فرض بزنین که هنوز منتظر مصاحبه هستین تا مشکل حل شه
تشکر کنندگان: Reza20002
(2014-06-01 ساعت 22:12)fardin123 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 22:52)moqadam نوشته:  

می خواستم ببینم توی ماه رمضان روزها و ساعت کاریشان کی هست ؟ شما آدرس ایمیلی از ان ام سی دارید !
اونجا بیمارستانه و 24 ساعته بازه تو ماه رمضان هم تغییری نداره
تشکر کنندگان: محبت ، gema
(2014-06-01 ساعت 23:09)bahram2014 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 17:22)محبت نوشته:  
سلام

سلام ببخشید میشه بگی از چه منبعی پیدا کردید که راحت میگید مشکلی نیست .
سلام
عزیز دل بر اساس تجربه گذشتگان و مصاحبه رفته ها که حتی تا 3 ماه قبل از تاریخ مصاحبه رفتنشون تمکن مالی گرفتن و ویزاشون رو هم گرفتن
نمونه ش دوست خوبم mtcanada دو ماه قبل مصاحبه ش تمکن گرفت و یکماه پیش هم یکضربش رو گرفت و رفتن به همین راحتی میگم.
و در هیچ جای برنامه دستوری لاتاری تاریخی برای صدور تمکن مالی داده نشده و اگر داده شده خوشحال میشم منبعش رو ببینم.
چون خودمم تمکن مالیم هم برا قوامینه که گفتن بانک مسئله داریه و البته وسواس بیخودیه و هم مال 2 ماه قبل از تاریخ مصاحبه مه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان