کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
سلام دوستان .آیا سابقه داشته کسی با کیس نامبر بالا مثلا 18000 بدلیل زود پست کردن مدارک اولیه در ماههای اول کارنت بشه؟ الان یکی گفت کسی با کیس 18000 بوده لاتاری 2014 همون 19 می ارسال کرده و جزو اولین کارنتی ها بوده؟؟؟!!!!!! شما که هر روز میاین تو این سایت و با تجربه اید این قضیه را تایید می کنین؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-27 ساعت 23:51)aria802 نوشته:  سلام دوستان .آیا سابقه داشته کسی با کیس نامبر بالا مثلا 18000 بدلیل زود پست کردن مدارک اولیه در ماههای اول کارنت بشه؟ الان یکی گفت کسی با کیس 18000 بوده لاتاری 2014 همون 19 می ارسال کرده و جزو اولین کارنتی ها بوده؟؟؟!!!!!! شما که هر روز میاین تو این سایت و با تجربه اید این قضیه را تایید می کنین؟؟

دوست خوبم این سوال شما باید توی تاپیک بولتن ویزا مطرح میشد.
خیر همچین چیزی امکان نداره.همه ی شماره ها به ترتیب کارنت میشن و ربطی به زمان ارسال مدارک نداره. البته اگه شخصی خیلی دیر (بعد از کارنت شدن کیس نامبرش) مدارکشو ارسال کنه مصاحبه اش کمی عقب میفته.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: aghaghia ، manamilad ، aria802 ، محبت ، Beowulf II ، Sara_lphmkf
(2014-05-27 ساعت 23:14)mehdi.topol نوشته:  به زودی من هم از این گروه عروج میکنم و به گروه کلیرنس تجلس خواهم نمود
باشد همگی رستگار شویم به زودی زود

از کجا معلوم؟!شایدم یه ضرب به آمریکا عروج کردیدSmile
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: manamilad ، poem ، Sam2014 ، محبت ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، mehdi.topol
(2014-05-27 ساعت 23:51)aria802 نوشته:  سلام دوستان .آیا سابقه داشته کسی با کیس نامبر بالا مثلا 18000 بدلیل زود پست کردن مدارک اولیه در ماههای اول کارنت بشه؟ الان یکی گفت کسی با کیس 18000 بوده لاتاری 2014 همون 19 می ارسال کرده و جزو اولین کارنتی ها بوده؟؟؟!!!!!! شما که هر روز میاین تو این سایت و با تجربه اید این قضیه را تایید می کنین؟؟

احتمالا طرف 1800 بوده نه 18000 .
شما کیست چنده مگه ؟ سهمیه ایرانی ؟
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: aria802 ، محبت
سلام دوستان،
من امروز یه ایمیل از کی سی سی دریافت کردم که کاملا واضح نبود. بهشون زنگ زدم و پرسیدم منظورت از این جمله چیه، بهم گفتن نمیدونم فقط میتونیم بگیم که همچنان داره پروسس میشه. کسی از دوستان نظری نداره. شاید ایمیل مشابه این دریافت کرده باشید. سوال من ازشون اون قسمت قرمز بود و هست. آیا منظورشون اینکه ما تو جولای میریم واسه مصاحبه یا توی جولای تازه ویزا نامبر میگیریم؟

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of July. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

کیس نامبر: 2014as3838
دو نفر
استکهلم
ارسال مدارک: می 2014
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان:
(2014-05-28 ساعت 19:42)Lucy.GH نوشته:  سلام دوستان،
من امروز یه ایمیل از کی سی سی دریافت کردم که کاملا واضح نبود. بهشون زنگ زدم و پرسیدم منظورت از این جمله چیه، بهم گفتن نمیدونم فقط میتونیم بگیم که همچنان داره پروسس میشه. کسی از دوستان نظری نداره. شاید ایمیل مشابه این دریافت کرده باشید. سوال من ازشون اون قسمت قرمز بود و هست. آیا منظورشون اینکه ما تو جولای میریم واسه مصاحبه یا توی جولای تازه ویزا نامبر میگیریم؟

Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of July. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

دو نفر
استکهلم
درود بر شما
این جمله میگه : مدارک شما دریافت شده ودر پروسه رسیدگی قرار گرفته . شما در July به بولتن ویزا مراجعه کنید ( در July کارنت می شید) بعدش هم نامه دعوت به مصاحبه که در آن تاریخ و محل مصاحبه مشخص می شود و الی آخر...
این یک متن تیپ هست و برای همه میاد . جای هیچ نگرانی نیست.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: Lucy.GH ، Lucy.GH ، محبت ، gema ، Sara_lphmkf
(2014-05-28 ساعت 20:25)Sam2014 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 19:42)Lucy.GH نوشته:  سلام دوستان،

دو نفر
استکهلم
درود بر شما
این جمله میگه : مدارک شما دریافت شده ودر پروسه رسیدگی قرار گرفته . شما در July به بولتن ویزا مراجعه کنید ( در July کارنت می شید) بعدش هم نامه دعوت به مصاحبه که در آن تاریخ و محل مصاحبه مشخص می شود و الی آخر...
این یک متن تیپ هست و برای همه میاد . جای هیچ نگرانی نیست.
ممنون بابت پاسخ. پس با این اوصاف، وقت مصاحبه ما میشه سپتامبر؟ وقت ندن که بهتره با این وضیعت.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان:
(2014-05-27 ساعت 19:40)Lucy.GH نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 19:07)pouya892 نوشته:  معمولا چقدر طول میکشه که نامه دوم جایگزین بشه؟؟؟؟ ما چون دیر متوجه شدیم که برنده شدیم مدارکمون رو که ایمیل کردم شمارمون کارنت شده بود ایمیل تاییدشم دریافت کردم...... چه انتظار بدیه شماره کیسمون 2014AS000060XX وتاریخ ارسال 2 می هست؟؟؟؟؟ Sad((

ما هم منتظریم. ما هم دیر فرستادیم. من همش فکر میکنم این بچه ها از پارسال تا حالا چی کشیدند. خداییش دمتون گرم.
کیسمون 2014AS38xx .

منم مثل شما ها دیر فرستادم 32xx هستم ایمیل تایدو گرفتم و منتظرم
تشکر کنندگان: pouya892
دوستان ۲۰۱۴ یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید... تو قسمت مدارک برای پست سفارت آنکارا نوشته که نامه قبولی میخواد... منظور از نامه قبولی چیه؟ مگه تو سایت قبولی رو نمیبینیم؟ و اینکه آیا برای ۲۰۱۵ هم به همین صورت هست؟
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان:
(2014-05-29 ساعت 20:10)آزاده_امین نوشته:  دوستان ۲۰۱۴ یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید... تو قسمت مدارک برای پست سفارت آنکارا نوشته که نامه قبولی میخواد... منظور از نامه قبولی چیه؟ مگه تو سایت قبولی رو نمیبینیم؟ و اینکه آیا برای ۲۰۱۵ هم به همین صورت هست؟

منظور پرینت گرفتن همون صفحه سایت هست که قبولیتون رو دیدن!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
سلام دوستان وزیران با تجربه لطفا بمن جواب بدین
1.من دیپلم را پیدا نکردم ولی مدرک دوره کامل حسابداری و سابقه کار 20 ساله دربخش
خصوصی ومعافی سربازی دارم تمکن مالی هم دارم سند خونه هم دارم فکر میکنید ویزا بمن میدهند
تشکر کنندگان:
(2014-05-27 ساعت 22:31)Lucy.GH نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 21:23)pouya892 نوشته:  من هفته پیش به KCC ایمیل زدم جواب دادن که دارن برای ماه جولای برامون وقت مصاحبه میذارن پس احتمالا همون اواخر جولای میافته ولی همش اضطراب دارم حالا هر موقع که میخوان بذارن خدا کنه زودتر تاریخشو بگن آدم تکلیفش معلومشه .... اونوقت اگر که ما کیلیرنس بخوریم اونوقت برای ما هم همون سه چهار ماه طول میکشه چون اونجوری که دیگه هیچ فرصتی نمیمونه .... یا اینکه پرونده های مارو زودتر کیلیر میکنن؟؟؟؟؟؟

درد مشترک. من و همسرم کارمون شده فقط در مورد همین موضوع با هم حرف بزنیم. بطور عملی آدم دیوانه میشه، بیشتر از منتظر بودن. خوبه به شما گفتن آخر جولای به ما که تا حالا چند جور مختلف گفتن. من فردا دوباره بهشون میزنگم.

منم با شما درد مشترک دارم امان از بی توجهی آخه چی میشد ما یه کم زودتر میدیدیم که برنده شدیم ، نامه دوم برای منم هنوز نیومده SadSad
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: Lucy.GH
(2014-05-30 ساعت 19:24)پرویز تابنده نوشته:  سلام دوستان وزیران با تجربه لطفا بمن جواب بدین
1.من دیپلم را پیدا نکردم ولی مدرک دوره کامل حسابداری و سابقه کار 20 ساله دربخش
خصوصی ومعافی سربازی دارم تمکن مالی هم دارم سند خونه هم دارم فکر میکنید ویزا بمن میدهند

سلام دوست عزیز، سعی کنید یک گواهی یا هر چیزی که ممکن هست رو از اموزش پرورش بگیرین و با خودتون ببرین، گرفتن ویزا با سابقه کار خیلی مشکل هست و هر سابقه کاری رو هم قبول نمیکنن، فقط رشته های خاصی مورد نظرشون هست که در تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان لینک سایت و شرایط مورد نظر شغل قرار داده شده، می تونید مطالعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: gema ، پرویز تابنده ، محبت
سلام
دوستان یه سوال ـ توی سفرنامه ها متفاوت جواب داده شده ولی کدام بهتره خدا میدونه
اینکه وقتی افیسر میپرسه میخواید امریکا برید چی کار کنید چی جواب بدیم؟ و اینکه اگه پرسید کسی را اونجا دارید چی بگیم؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان:
دوست عزیز اقاقیا ی مهربان سابقه کارم 20 سال حسابداری و مدیرت مالی بوده و عضو هیئت مدیره شرکت بودم با درج در روزنامه. رسمی فکر میکنید مورد قبول باشد
ممنون از محبت شما
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان