موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-17 ساعت 23:38)mahbube نوشته: چ عکسایی مرسی
خصوصا بیچ
و تابلوی برادوی و وال استریت
کسی فیلم ولف اف وال استریت رو دید؟خیلی دوس دارم ببینم
توصیه میکنم ببینی . خیلی جابه . البته دی وی دی شو با کیفیت عالی میدن 5000 تومن. با زیر نویس .واسه تقویت زبانم خوبه.
بود آیا که در میــــــکده ها بگشایند؟
گره از کار فرو بسته ی ما بگشایند؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
Time is slowly ticking away till may the 1st....
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بعد مصاحبه که ویزا بدن چقد تایم هست که ایران بمونیم؟
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2014-04-18 ساعت 17:40)eight نوشته: [quote='Balagar_assaluyeh' pid='480777' dateline='1397825956']
آقا برو بچ دوستان عزيز، سلام
از اونجايي كه من خيلي خوش شانس و با اعتماد به نفس هستم امسال ثبت نام كردم، حال فقط يه جواب ميخوام ازتون.
من مشكل سربازي دارم ، ٣٠ سالمه و خدمت نرفتم و دانشجو هم نيستم ، به نظرتون من برنده شم ميتونم برم؟
اصلا هزينه و قانوني و غير قانونيش مهم نيست، ميتونم برم يا نه؟ كسي رو داشتيد با شرايط من كه رقته باشه؟
فقط بگيد كه ببينم منم منتظر جواب ها باشم يا برم پي بازيم؟؟؟ ?
سلام
اولاً افرين به اعتماد به نفست
دوم اينكه شما ايشالا وقتى كه قبول بشى بزرگترين مشكلت خروج از كشور هستش،به نظره من وقتى قبول شدى اولين كارى كه بايد انجام بدى اينه كه به سرعت سرباز شى چون اگه بخواى با وثيقه هم از كشور خارج شى براى مصاحبه يا بايد سرباز باشى يا دانش اموز يا دانشجو به غير اين باشى سرباز فرارى حساب ميشى و بهت حتى با وثيقه هم اجازه خروج نميدن.
[/quot
چرا دل مردمو خالی میکنین منم دانشجو هستم در نهایت باید 15 تومن وصیقه گذاشت رفت تو تاپیک مخصوصه سربازی هم کلی توضیح دادن البته قید برگشتم باید زد
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-18 ساعت 18:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-18 ساعت 18:11 توسط kooroshfs.)
تو فروم منتظران استرالیائی(جل الخالق) این لهستانیه به استرالیائیا میگه:
Originally posted by lady_disaster View Post
I am wondering why you people from Australia want to emigrate to US I am from Poland, but now I live in the UK and I've heard many many opinions from Polish people as well as from people of other nationalities that they want to live in Australia and moreover they find it better to live there than in US or UK...that's interesting;]
As for me, I can't complain about my current place of living, but I was in the US 3 months ago and I liked it better than UK, so if I will be selected in DV 2015 I am going to the US for sure.
اینم جواب استرالیائیه :
I think the vast majority of Australians are very happy living in Australia. Many of my friends and family think I am crazy for wanting to live and work in the USA. Australia is a beautiful country with low crime, low unemployment and a very high standard of living, but there are some amongst us who want things in their life that Australia cannot provide for them. For me it is the opportunity that exists in the USA, a country with over 300 million people supporting the largest and most highly diversified economy on Earth. The geography and the culture of the USA is also far more diversified than Australia and, combined with the fact that it is much closer to Europe than Australia, makes it a more interesting and appealing place to live for me. I also love the culture and history of the USA. Something that is important to myself is that there are many more (and much better) job opportunities for pilots in the USA (I'm a student pilot). It depends a lot on the individual, but I prefer the USA to Australia in many ways. I think I am the exception though; most Australians think their country is the happiest place in the world to live (I think it might be) and I can see why, but I still prefer the USA.
I'm also a big fan of the UK (where I already have permanent residency) and I might consider moving there if I cant find a way to move to the USA, however the job prospects for pilots are not as good in the UK as they are in the USA.
Last edited by MattK; 16th February 2014, 05:03 AM.
Australia
DV 2014: not selected (first time)
DV 2015: ? (hopeful)
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
2014-04-18 ساعت 18:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-18 ساعت 18:19 توسط alirezanz.)
(2014-04-18 ساعت 18:03)mahbube نوشته: بعد مصاحبه که ویزا بدن چقد تایم هست که ایران بمونیم؟
نهایتش 6 ماه ولی اگه تا پایان sep زیر یر 6 ماه باشه همون مقدار مهلت هست
(2014-04-18 ساعت 18:14)eight نوشته: (2014-04-18 ساعت 18:04)alirezanz نوشته: (2014-04-18 ساعت 17:40)eight نوشته: [quote='Balagar_assaluyeh' pid='480777' dateline='1397825956']
آقا برو بچ دوستان عزيز، سلام
از اونجايي كه من خيلي خوش شانس و با اعتماد به نفس هستم امسال ثبت نام كردم، حال فقط يه جواب ميخوام ازتون.
من مشكل سربازي دارم ، ٣٠ سالمه و خدمت نرفتم و دانشجو هم نيستم ، به نظرتون من برنده شم ميتونم برم؟
اصلا هزينه و قانوني و غير قانونيش مهم نيست، ميتونم برم يا نه؟ كسي رو داشتيد با شرايط من كه رقته باشه؟
فقط بگيد كه ببينم منم منتظر جواب ها باشم يا برم پي بازيم؟؟؟ ?
سلام
اولاً افرين به اعتماد به نفست
دوم اينكه شما ايشالا وقتى كه قبول بشى بزرگترين مشكلت خروج از كشور هستش،به نظره من وقتى قبول شدى اولين كارى كه بايد انجام بدى اينه كه به سرعت سرباز شى چون اگه بخواى با وثيقه هم از كشور خارج شى براى مصاحبه يا بايد سرباز باشى يا دانش اموز يا دانشجو به غير اين باشى سرباز فرارى حساب ميشى و بهت حتى با وثيقه هم اجازه خروج نميدن.
[/quot
چرا دل مردمو خالی میکنین منم دانشجو هستم در نهایت باید 15 تومن وصیقه گذاشت رفت تو تاپیک مخصوصه سربازی هم کلی توضیح دادن البته قید برگشتم باید زد
Alirezanaz جان اين دوستمون نه دانشجو هستش نه خدمت سربازى رفته،شما واسه خروجت با پانزدخ ميليون وثيقه ميرى و بر ميگردى واسه مصاحبت.
قوض بالا قوض
( املاشو درست نوشتم؟)
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
-2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی لینکی یا....داره که توش اسامی کشورهای دارای سهمیه لاتاری ۲۰۱۵درج شده باشه؟؟
خدایا به تو پناه میبرم!
آخه میگن تو پناهنده میپذیری اونم بدون هیچ محدودیتی!!!!.
کیس نامبر:نمیگم
نوع ویزا:E2
دوستی حرف قشنگی میزد!!!میگفت:
دکمه تشکر زیر پست ها قرارداره
درضمن هزینه هم نداره