2014-04-18 ساعت 19:42
(2014-04-18 ساعت 19:13)eight نوشته:(2014-04-18 ساعت 18:50)Alireza 2014 نوشته:(2014-04-18 ساعت 18:04)alirezanz نوشته:(2014-04-18 ساعت 17:40)eight نوشته: [quote='Balagar_assaluyeh' pid='480777' dateline='1397825956']
آقا برو بچ دوستان عزيز، سلام
از اونجايي كه من خيلي خوش شانس و با اعتماد به نفس هستم امسال ثبت نام كردم، حال فقط يه جواب ميخوام ازتون.
من مشكل سربازي دارم ، ٣٠ سالمه و خدمت نرفتم و دانشجو هم نيستم ، به نظرتون من برنده شم ميتونم برم؟
اصلا هزينه و قانوني و غير قانونيش مهم نيست، ميتونم برم يا نه؟ كسي رو داشتيد با شرايط من كه رقته باشه؟
فقط بگيد كه ببينم منم منتظر جواب ها باشم يا برم پي بازيم؟؟؟ ?
سلام
اولاً افرين به اعتماد به نفست
دوم اينكه شما ايشالا وقتى كه قبول بشى بزرگترين مشكلت خروج از كشور هستش،به نظره من وقتى قبول شدى اولين كارى كه بايد انجام بدى اينه كه به سرعت سرباز شى چون اگه بخواى با وثيقه هم از كشور خارج شى براى مصاحبه يا بايد سرباز باشى يا دانش اموز يا دانشجو به غير اين باشى سرباز فرارى حساب ميشى و بهت حتى با وثيقه هم اجازه خروج نميدن.
[/quot
چرا دل مردمو خالی میکنین منم دانشجو هستم در نهایت باید 15 تومن وصیقه گذاشت رفت تو تاپیک مخصوصه سربازی هم کلی توضیح دادن البته قید برگشتم باید زد
دوست عزيز شما اگه برنده شدي بلافاصله برو دانشگاه ازاد يا پيام نور ثبت نام كن كه از طريق دانشگاه از كشور خارج شي
با عرض ادب و احترام بابت نظر دوستان،ولى اگه به ينه اين دوستمون نگاه كنين ٣٠ سالشه و هيچ دانشگاهى حق ثبن نام ايشون رو به خاطر خدمت سربازى نداره،ولى اگه وقتى قبوليشو رويت كرد بلافاصله بره خدمت تا زمان مصاحبش حداقل ٤-٥ ماه از خدمتش گذشته و ميتونه با گذاشتن وثيقه از كشور خارج بشه و براش پاسپورت صادر ميشه و ويزاشم داخلش مهر ميشه،و فك ميكنم اگه به افيسرش بگه كه درحال خدمت سربازى هستم نهايتش يه اف بى اى چك ميخوره ولى مشكلى واسش ازين بابت پيش نمياد.
راه خوبی رو پیشنهاد دادید .
ولی الان خدمت سربازی 21 ماهه هستش و الان ایشون 6 ماه اضاف خوردند .
و اگه منتظر بمونه که سربازیش تموم بشه . یا تا اون موقع سهمیه ویزا تموم شده و یا اگه ویزا گرفته باشه تا اون موقع دیگه اعتبار ویزا اکسپایر شده .
اگه وسط سربازی هم بخواد بره نمیدونم چه مشکلی پیش میاد . ولی دیگه نمیتونه برگرده .