موضوعها: 1
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دارم مقاله ای از وال استریت ژورنال رو در مورد «۱۲ کاری که اگر لاتاری رو بردید نباید انجام بدهیم» رو براتون ترجمه میکنم و طی چند روز آینده قرار میدمتو مهاجر سرا...
آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-09 ساعت 11:09)mosavi_69 نوشته: دارم مقاله ای از وال استریت ژورنال رو در مورد «۱۲ کاری که اگر لاتاری رو بردید نباید انجام بدهیم» رو براتون ترجمه میکنم و طی چند روز آینده قرار میدمتو مهاجر سرا...
آقا منم میتونم کمکت کنم، البته وقت خالی زیاد ندارم ولی فک کنم در حد دو سه صفحه هم بتونم کمک کنم که زودتر بذاریم تو سایت بهتره، کمکی خاستی در خدمتیم....
2014: نخاست که بشه، راضیم به رضاش
2015: امریکا از دیدنم محروم شد
2016: بازم سعادت نصیبشون نشد
2017: کم انرژی + دادم
2018: خدایا شکرت که سال پنجم بالاخره برنده شدم
شما هم ناامید نباشید، انرژی مثبت بدید مثل من قطعا برنده میشید
برنده شدنمو مدیون انرژی مثبتم هستم
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
با تبریک سال نو برای همه و با تشکر از عمو سعید عزیز که برای دلگرمی دوستان و رفع استرس این تاپیک رو باز کرد. خوشحالم از اینکه میبینم همه دوستان گذشته هنوز اینجا هستن همیشه از خوندن پستهای تک تک دوستان احساس خرسندی و دلگرمی داشتم و دارم. خیلی خوبه که تو لحظه های شیرین و حساس زندگی دیگران رو هم تو خوشحالی شریک کنیم. مبیبنم که تقریبا همه امسال اینجا هستن. سلام ویژه دارم خدمت آرش عزیز و سالار و آرزو علی و رضا و همه دوستانی که با عکسها و پستهای زیبا شون باعث دلگرمی همه بودن و همیشه از خوندن پست هاشون لذت بردم. امیدوارم که امسال همه تون رو جز برنده ها ببینم. چیزی که همه تو ایران احتیاج دارند امید و آرزو و دلگرمی است که به مدد و محبت مدیران ارجمند مهاجر سرا مهیا شده. با سپاس از همه دوستان امسال برای همه آرزوی برنده شدن و موفقیت و شادمانی دارم.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از گرقتن گرین کارت می شه برای مهاجرت به کانادا از آمریکا اقدام کرد؟
رتبه:
27
55 تشکر در 16 ارسال
2014-04-09 ساعت 11:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-09 ساعت 11:58 توسط iSalar.)
سلام، روز همگی بخیر؛
باور کنید هر روز از عمرم که در اینجا میگذره بیشتر مصمم میشم که در اولین فرصت باهاش خداحافظی همیشگی کنم... امیدوارم واقعاً کار هیچکسی به دوا و درمون نیفته! مخصوصاً جایی مثه این مملکت و بیمارستان میلاد که چون برای تامین اجتماعی هست و رایگان، کوچکترین قانونی نداره و به قول معروف «قانون جنگل» درش حکمفرماست و البته همه محق و طلبکار... کارکنان اکثراً (و نه همه) از روی شکمسیری با مراجعین به بدترین شکل ممکن رفتار میکنن... به شکل وحشتناکی شلوغه! تصور کنین یه بیمارستان از همهجای ایران مراجعهکننده داشته باشه! تو بعضی سالنهایی که اصطلاحاً محل انتظار مردمه، بیماران رو تخت خوابیدن و همراهانشون اطرافشون حضور دارن و بعضی اوقت انقدر تجمع بیماران زیاده که بوی بدی سالن رو فراگرفته و دقیقاً شرایط بد گاهی شما رو یاد بیمارستانای زمان جنگ یا زلزله میندازه!
خلاصه اینکه ما واسه یه شکستگی ساده اونجا رفتیم ولی پس از برخورد با این همه آدم متمدن، پشیمون از کارمون برگشتیم!
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ایران 6027 تا در 2014؟
الان سهمیه ایران چن نفره ینی؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ کدومتون با ی ایرانی مقم اونجا در ارتباط هس بطور روزانه؟واسه اینکه از وض زندگی اونجا اگاهی پیدا کنه؟