موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
اقا منچسترم که باخت!!!اصن حالم خوب نیس!!روحیمو ازدست دادم!!
احتمالا لاتاری هم نمیبرم!!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت دوستان عزیز،
می خواستم در مورد (Green Card Lottery _ Dates & Deadlines for DV-2015 ) سوال کنم،اینکه نتایج قرعه کشی خوب از 1 می امسال میاد،حالا تا پایان سال مالی 2015 (1 اکتبر2014 -30 سپتامبر 2015 ) وقت داریم برا ویزا اقدام کنیم یاباید ویزا گرفته باشیم؟ این فرم های اولیه رو از چه تاریخی تا چه تاریخی میشه واسه kcc فرستاد؟از کی باید منتظر کارنت شدن باشیم و خلاصه این تاریخ هارو لطفا بهم بگید...
مرسی.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک سوال دارم من دو تا داداشم سی تی زن آمریکا هستن آیا این تو برنده شدن تأثیری داره یا نه؟
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2014-04-10 ساعت 08:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-10 ساعت 08:45 توسط شهلا 1346.)
سلام دوستان
22 آپریل درست یکسال از امدن ما میگذره و بعد از امدن ما این دومین باره که پسربزرگم لاتاری ثبت نام میکنه . امیدوارم جزو برنده ها باشه . شما دوستان هم دعا کنید .
من هنوز براش اقدام نکردم چون هفت یا هشت سال انتظار برای آمدن او برام غیر قابل تحمله . مخصوصا که امیدوارم خودم بعد از سیتزن شدن برگردم ایران و امیدوارم بتونم شوهر و پسرم را هم راضی کنم برگردند . واقعا گیچ شدم و نمیدونم چی میخوام . احتیاج به هم فکری و راهنمایی و مشاوره دارم . واقعا نمیدونم وقتی دوست ندارم بمونم و دلم میخواد این پسرم هم حتما با من برگرده و اینجا نمونه چرا اصرار دارم اون یکی هم بیاد . خودم درک نمیکنم چرا نمیزارم اون راحت اونجا زندگی کنه تا این چهار سال باقی مانده هم تمام بشه و ما برگردیم .
بهر حال براش دعا کنید جزو برنده ها باشه . متشکرم