موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان دارم دیوونه میشم کیس نامبر20xx ولی متاسفانه فرم های DS_260 رو دیر ارسال کردم و الان ششمین مرحله هم کارنت شدن ولی هنوز وقت مصاحبه واسه من نیومده...
افسوس میخورم که چرا دیر فرمهارو فرستادم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-10 ساعت 13:55)abedin67 نوشته: سلام دوستان دارم دیوونه میشم کیس نامبر20xx ولی متاسفانه فرم های DS_260 رو دیر ارسال کردم و الان ششمین مرحله هم کارنت شدن ولی هنوز وقت مصاحبه واسه من نیومده...
افسوس میخورم که چرا دیر فرمهارو فرستادم
ببخشید دیر یعنی کی؟
شماره كيس: **2015AS000052
تاريخ رويت قبولي: ٢ مي
تعداد افراد كيس: 2 نفر
سفارت: انكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 6 سپتامبر
تاريخ كارنت: مارچ ٢٠١5
دريافت نامه دوم: 25 مارچ
تاريخ مصاحبه: 11می
تاریخ آپدیتها: 12 می-14می-2 جون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من دیگه خیال خودمو راحت کردم 17 16 هر برج که می شه میام بولتین و این تاپیک رو چک مکنم و می رم. پیگیری مدام خوندن فرضیات شما رو زودتر که کارنت نمی کنه هیچ باعث استرس مضاعفتونم میشه. به خودم گفتم اصلا کارنت نمی شم نهش اینه دیگه. حالا اگه شدم که چه بهتر. زمانی ام که داشتم واسه لاتری ثبت نام می کردمم همین حرفو زدم و الان حس خوبی دارم که ریلکس (الکی الکی) دارم می رم ا م ر ی ک ا.
یه 3500 تا کیس دیگه جلومن . چیزی نیس. Big Grin
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 26 می || تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-10 ساعت 17:04)ریحانا نوشته: دوستان عزیز در کمال ناباوری اعلام میدارد بولتن برای مارچ تا 4.300 کات آف داشته است
حدود 20 ساعت دیر متوجه شدین
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اين سري كه اعلام شدن براي ماه مارچ ميرن مصاحبه يا اپريل
با تشكر
C.N:2015XXXX4XXX // ارسال فرم:9 جون // کارنت:9 ژانویه // نامه دوم:23 ژانویه // مصاحبه:هفته سوم مارچ // دریافت ویزا:روز بعد مصاحبه // ورود به آمریکا: 14 June // ساکن Metro D.C Area
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-10 ساعت 17:19)t_arian_n نوشته: اين سري كه اعلام شدن براي ماه مارچ ميرن مصاحبه يا اپريل
با تشكر
بستگی به تاریخ ارسال فرم 260 داره ولی در حالت نرمال کارنتیهای این ماه از حدود 45 تا 60 روز دیگه مصاحبه خواهند داشت
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شاید جای گفتنش اینجا در پس این همه استرس نباشد اما فکر کنم به چند بار گفتنش می ارزد که وقت خود را صرف زبان خواندن کنید ما در روند کارنت شدن کلیر شدن و ..... نمی توانیم کاری انجام دهیم پس تا حدودی به انچه از دستمان بر می اید بپردازید می توانید پستهای سال گذشته من را بخوانید جز سه ماه اخر که منتظر کلیرنس همسرم بودم به طور مدام زبان می خواندم و مهم نبود شاید اصلا کارنت نشوم چون شماره ۶۷۰۰ واقعا فاجعه بود
باور کنید من و همسر با این که سابقه تحصیل در خارج از کشور را داشتیم در هفته اول هنککرده بودیم و با چشمان متعجب به همه نگاه میکردیم طول کشید تا توانستیم با جامعه تطبیق پیدا کنیم برای ساده ترین کارها حتی صندوقداری به زبان قوی احتیاج است یادم نمیرود اولین بار که مصاحبه تلفنی داشتم تمام متن مکالمه با پاردن پاردن من گذشت
باور کنید تمام شما تلاشتان را کرده اید حالا فقط به فکر زبان باشید مخصوصا مکالمه اکر بچه دبستانی دارید اصول مکالمه را به او یاد بدهید وگرنه سخت سرخورده میشود بچه های من علی رغم شش سال زبان خواندن روزهای اول با گریه مدرسه میرفتند
حالا فکر کنید اگر چیزی نمی دانستند چه میشد
در اکثر ایالتها امتحان رانندگی به زبان فارسی برگزار نمیشود پس حداقل باید بتوانید یک کتاب ۲۰۰ صفحه ای را امتحان بدهید البته چندان سخت نیست و باور کنید بدون ماشین حتی در خرید مایحتاج به مشکل برخورد می کنید
خلاصه زبان زبان و باز هم زبان بخوانید امیدوارم تک تکتان موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست