موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
یکی میشه بگه تمام ۲۵۰۰ کیس مصاحبشون تو ماه اکتبر هست یا نه ؟ ممکن نوامبر باشه ؟ من هنوز هیچ کاری نکردم تقریبا!! استرس گرفتم
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //
بازمانده لاتارى ٢٠١٥
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
میگن خدا به یه بابایی میگه هر آرزویی داری من برآورده میکنم. فقط یک شرط داره هر چی به تو میدم دو برابرش رو به همسایه ات میدم. طرف فکر میکنه و میگه یک چشمم رو کور کن!
حالا چرا همش میخواهید به شما بدهند و آیندگان حسرتش رو بخورند؟ آرزو کنید که از این به بعد همه راضی باشند. یاد بگیریم برای همه خوبی را بخواهیم نه برای خودمان خوبی و برای بقیه بدی را! به امید روزی که حسد از دل همه ما ایرانی ها بیرون برود
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بنده کیس نامبر زیر 250 هست .
به دلیل اینکه شناسنامم عکسش خیلی قدیمی بود و باچهره فعلیم زمین تا اسمون فرق میکرد و نوشته هاش خراب شده بود اونو دادم برا تعویض . حدودا 20 روز دیگه به دستمم میرسه . ایا اون تاریخ بدم ترجمه دیر نیست .
اساتید به نظرتون با توجه به کیس نامبر من کی میرم برای مصاحبه ؟
راستی ایا جایی نوشته (سایت سفارتی یا ....) نیاز به مهر دادگستری نیست ؟
با چه شماره ای باید چک کرد تو سایت dvlottary ? هر عددی بود زدم ؟
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همگی شما روزگاری بهتر از بچه های 2014 داشته باشید که جز استرس هیچ چیز دیگه ای ندارند دوستان عزیز به هیچ عنوان مصاحبه های خود را عقب نندازید سعی کنید هر طور شده برید چون اگر کلیرنس خوردید ، وقت کافی داشته باسید الان یک لشگر از کلیرنس های 2014 موندن پشت در سفارت ها هیچ سفارتی هم خبری بهشون نمیده ، پس شما از تجربه ما ها استفاده کنید سعی کنید هر چیز رو در زمان دقیق خودش انجام دید الان فقط مدارک ترجمه و واکسن ها را کامل کنید به امید این که همه شما ها یکضرب بگیرید
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال ؟ کیس نامبر5000 کی وقت مصاحبه داره؟
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
لينك زير رو براتون كپي مي كنم، ليست تايپيك هاي مخصوص ٢٠١٥ ايهاست،
http://www.mohajersara.com/forum-96.html
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-18 ساعت 00:52)gonabad نوشته: یک سوال ؟ کیس نامبر5000 کی وقت مصاحبه داره؟
اگر مثل سال قبل باشه كه مطمئنا نيست مارچ يا آپريل، پيشنهاد مي كنم شمااز حالا به فكر آماده كردن مدارك باشي و وقتي هم كارنت شدي حدود دو ماه وقت براي آماده شدن براي مصاحبه داري،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان این فروم سرچ داره که بالای فروم گذاشته و از طریق گوگل و ساده سرچ میکنه. همه عزیزان هم در این فروم میگردند و سئوالات رو در بخش مربوطه مطرح میکنند. کلا فروم 2015 سرجمع 15 تا تاپیک نداره . کافیه یه بار از اول تا آخر عنوان رو بخونین که کاملا گویاست میفهمید کجا باید سئوالتون رو مطرح کنید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ضمن آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان .
8 پست غیر مرتبط با موضوع تاپیک حذف گردید .
لطفا قوانین را مرور بفرمایید و از قسمت سرچ بالای انجمن هم حتما استفاده کنید . هر مساله ای هم در تاپیک مختص خودش پیگیری فرمایید . بعضی دوستان هم یک پست را 3 - 4 بار میزنن اونم در چند تاپیک ...
این موارد دیده بشه متاسفانه اخطار داده میشه و تکرار مجدد باعث محرومیت کاربر میشه .
از تمام دوستان عزیزی که زحمت میکشن و به این عرض بنده توجه مبکنند سپاسگزارم
با تشکر
اهورایی باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من