موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-20 ساعت 11:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-20 ساعت 11:35 توسط Setayesh_13642001@yahoo.com.)
(2015-06-20 ساعت 11:30)ARSAMNEW نوشته: (2015-06-20 ساعت 10:52)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته: با سلام من از برندگان لاتاری هستم ولی متاسفانه شماره کانفرمیشن اولیم رو گم کردم.چون اطلاعاتم تو لب تاپم بود و از بین رفت.چطوری میتونم ذوباره پیداش کنم .این ماه کارنت شدم.
تو سایت نتایج اولیه یک گذینه دار Forgot Confirmation Number روی اون کلیک کنید یکسری اطلاعات راجع به اسم تاریخ تولد و ایمیلتون می خواد ( اونهایی که موقع ثبت نام براشون فرستادین ) بعد Confirmation Number
رو به شما میده و دوباره اطلاعلات رو وارد می کنید این بار باConfirmation Number و اگه اطلاعاتتون درست باشه نامه رو نشون میده.
بله ممنون از راهنماییتون.پیدا شد
(2015-06-20 ساعت 11:30)ARSAMNEW نوشته: (2015-06-20 ساعت 10:52)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته: با سلام من از برندگان لاتاری هستم ولی متاسفانه شماره کانفرمیشن اولیم رو گم کردم.چون اطلاعاتم تو لب تاپم بود و از بین رفت.چطوری میتونم ذوباره پیداش کنم .این ماه کارنت شدم.
تو سایت نتایج اولیه یک گذینه دار Forgot Confirmation Number روی اون کلیک کنید یکسری اطلاعات راجع به اسم تاریخ تولد و ایمیلتون می خواد ( اونهایی که موقع ثبت نام براشون فرستادین ) بعد Confirmation Number
رو به شما میده و دوباره اطلاعلات رو وارد می کنید این بار باConfirmation Number و اگه اطلاعاتتون درست باشه نامه رو نشون میده.
بله ممنون از راهنماییتون.پیدا شد
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
پارسال این موقع ها بود که یواشکی تو تاپیک بچه های 2014 سر میزدم ببینم چه خبره. چقدم بهم دلداری می دادن و چقد بایت کارنتی ها ناراحت بودن . حالا نوبت خودمون شده. این دو سه ماهم می گذره و باید از هم خدافظی کنیم. امیدوارم بهترینا برامون اتفاق بیافته.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 26 می || تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به رفقای باحال خودم .
سیمون گفته که واسه ماه اخر پیش بینی نخواهد کرد چون این خرابی سیستم ها روی فایل سیس تاثیر میزاره .
ولی خوب دیگه ما خودمون بعد یکسال دیگه کارشناس شدیم و میتونیم پیش بینی کنیم !!!
کارنتی ماه اخر 2 دسته میشه .
یکی اینکه طبق روال قبل کارنت کنن و با یه رقم معقول که این واسه ما خیلی خوبه !
یا اینکه یه رشد زیاد تو عدد کارنتی ببینیم .
روش اول واسه ما خوبه چون میشه مطمئن شد که با برنامه میریم جلو و هنوز ویزا باقی مونده
ودر ضمن کسایی که شامل کلیرنیس میشن شانس کلیر شدن دارن .
روش دوم اگه اتفاق بیفته میشه گفت که یه جورایی شانس کسایی که شرایط یکضرب دارن بیشتر میشه و ویزاهای باقی مونده رو به اونا اختصاص میدن.
اگه روش دوم اتفاق بیفته "فکر میکنم "میشه گفت یه جورایی دارن به بعد مالی قضیه هم نگاه میکنن که زیاد کارنت کنن سرف نظر از اینکه یه سری پشت کلیرنس موندن و چقدر ویزا باقی مونده .
ولی کاری نمیشه کرد فعلا به جز انتظار ...
لعنت به انتظار !!!
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
خداکنه فقط این خرابی سیستم رو به اعلام کردن بولتون ربط ندن و زود اعلام کنن !!
یعنی هشتم یا نهم اعلام کنن چون اگه نشه دوباره میره واسه سیزدهم به بعد .
به امید کارنت شدن همه ایرانی ها ...
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
اتفاقا علیرضا خیلی سخته
مثل این میمونه که یکیذرو ۱۰ کیلومتر تشنه راه ببری بعد یگی صد متر جلوتر اب هست !!
اون صد متر اخر از همه سخت تر میگذره !!!
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...