موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
منم هر ساعت میام اینجا رو چک میکنم به امید اینکه از شما حبر جدید و امیدوارکننده ای بشنوم.هنوز دلم روشنه که شاید تغببراتی تو کارنتی ها انجام بشه.امروز اولین روز کاری اوناس.امیدوارم ایمیل دوستان و خودم باعث تغییراتی تو کارنتی ها بشه.
امید شرط زندگیست.با امید باشید و به فکر روز های سبز اینده.
همون 1٪ هم میتونه 100٪ بشه
کیس: 2015AS8xxx/ رویت قبولی May 3 / سفارت: Ankara / ارسال فرمها : Jun 3 / تعداد افراد منظور در کیس : 1نفر / کارنت شدن کیس: متاسفانه در 10 ژولای به ما نرسید و خداحافظ(بازمانده2015)
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
بازمانده ها این داستان رو شاید شنیده باشید خوندنشو توصیه میکنم
پیر مرد روستا زاده ای بود که یک پسر و یک اسب داشت. روزی اسب پیرمرد فرار کرد، همه همسایه ها برای دلداری به خانه پیر مرد آمدند و گفتند:عجب شانس بدی آوردی که اسبت فرارکرد!
روستا زاده پیر جواب داد: از کجا میدانید که این از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟ همسایه ها با تعجب جواب دادن: خوب معلومه که این از بد شانسیه!
هنوز یک هفته از این ماجرا نگذشته بود که اسب پیر مرد به همراه بیست اسب وحشی به خانه برگشت. این بار همسایه ها برای تبریک نزد پیرمرد آمدند: عجب اقبال بلندی داشتی که اسبت به همراه بیست اسب دیگر به خانه بر گشت!
پیر مرد بار دیگر در جواب گفت: از کجا میدانید که این از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟ فردای آن روز پسر پیرمرد در میان اسب های وحشی، زمین خورد و پایش شکست. همسایه ها بار دیگر آمدند: عجب شانس بدی! وکشاورز پیر گفت: از کجا میدانید که این از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟ وچند تا از همسایه ها با عصبانیت گفتند: خب معلومه که از بد شانسیه تو بوده پیرمرد کودن!
چند روز بعد نیروهای دولتی برای سربازگیری از راه رسیدند و تمام جوانان سالم را برای جنگ در سرزمینی دوردست با خود بردند. پسر کشاورز پیر به خاطر پای شکسته اش از اعزام، معاف شد.
همسایه ها بار دیگر برای تبریک به خانه پیرمرد رفتند: عجب شانسی آوردی که پسرت معاف شد! و کشاورز پیر گفت: از کجا میدانید که...؟
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بازم از همه دوستان که تو این یک سال به همدیگه کمک کردن ممنونم . همه موفق باشین
شماره کیس:2015AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی:2014 , May 15
کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمهای سری اول: 2014 , August 15
کارنت شدن کیس: -
مصاحبه: -
دریافت کلیرنس: -
دریافت ویزا: -
ورود به آمریکا: -
دریافت گرین کارت: -
جمع تقریبی هزینهها: 14.000 تومان بابت تزریق واکسن هپاتیت , 360.000 تومان ترجمه مدارک
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان
سوال من اینه یعنی هیچ اعلامی وایمیلی نیومده و قضاوتها فقط روی اعداد اعلام شده روی بولتن هستش؟؟؟؟ یا جایی رسماً اعلام کرده از 7650 به بالا دیگه مصاحبه نمیشن و من خبر ندارم لطفاً راهنمایی کنید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
عالم پير دگرباره جوان خواهد شد
ارغوان جام عقيقي به سمن خواهد داد
چشم نرگس به شقايق نگران خواهد شد
اين تطاول که کشيد از غم هجران بلبل
تا سراپرده گل نعره زنان خواهد شد
گر ز مسجد به خرابات شدم خرده مگير
مجلس وعظ دراز است و زمان خواهد شد
اي دل ار عشرت امروز به فردا فکني
مايه نقد بقا را که ضمان خواهد شد
ماه شعبان منه از دست قدح کاين خورشيد
از نظر تا شب عيد رمضان خواهد شد
گل عزيز است غنيمت شمريدش صحبت
که به باغ آمد از اين راه و از آن خواهد شد
مطربا مجلس انس است غزل خوان و سرود
چند گويي که چنين رفت و چنان خواهد شد
حافظ از بهر تو آمد سوي اقليم وجود
قدمي نه به وداعش که روان خواهد شد
آرزوي سلامتي و موفقيتهاي بهتر و بيشتر براي تمام كساني كه نتونستن به مراد دلشون برسن ولي مطمئناً خوشبختي در انتظار همه ما انسانها هست پس پيش به سوي بهترينهايي كه در دسترس ما هست
با آرزوي ويزاي يكضرب
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-14 ساعت 00:24)Caspianman نوشته: سلام خدمت دوستان
سوال من اینه یعنی هیچ اعلامی وایمیلی نیومده و قضاوتها فقط روی اعداد اعلام شده روی بولتن هستش؟؟؟؟ یا جایی رسماً اعلام کرده از 7650 به بالا دیگه مصاحبه نمیشن و من خبر ندارم لطفاً راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز
قرار نیست ایمیل بیاد که.
شما تشریف می برین به این آدرس :
http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
بولتن کارنتیهای Aug 2015 را مشاهده می کنین. توی جدول بخش C عدد نهایی کارنتیهای آسیا 7650 اعلام شده.
کارنتی ماه بعد برای Sep 2015 هستش که توی جدول بخش C اون بولتن اولین سری کارنتیهای سال 2016 اعلام خواهد شد.
وسلام.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
این دوستانی که ایمیل زدن جوابی نگرفتن ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...