موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.لطفا" یکی منو راهنمایی کنه...
من کیس نامبرم زیر 500 هستش و روز 8 تیر یعنی 29 ژوئن فرم 260 رو پر کردم و جزو کارنتی های سری اول بودم ولی هنوز نامه دوم من جايگزین نشده...به نظر شما علتش چی ميتونه باشه؟امکان داره اصلا نامه دوم نیاد و دعوت به مصاحبه نشم؟خیلی نگرانم.یه بارم 45 روز پیش به kcc ايمیل زدم و اونا گفتند تا یکی دو هفته دیگه بهتون اعلام میکنیم تاریخ مصاحبتون رو ولی هنوز خبری نشده؟کسی اینجا هست که وضعش مثل من باشه؟خیلی نگرانم
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-24 ساعت 22:50)ashkan af نوشته: سلام.لطفا" یکی منو راهنمایی کنه...
من کیس نامبرم زیر 500 هستش و روز 8 تیر یعنی 29 ژوئن فرم 260 رو پر کردم و جزو کارنتی های سری اول بودم ولی هنوز نامه دوم من جايگزین نشده...به نظر شما علتش چی ميتونه باشه؟امکان داره اصلا نامه دوم نیاد و دعوت به مصاحبه نشم؟خیلی نگرانم.یه بارم 45 روز پیش به kcc ايمیل زدم و اونا گفتند تا یکی دو هفته دیگه بهتون اعلام میکنیم تاریخ مصاحبتون رو ولی هنوز خبری نشده؟کسی اینجا هست که وضعش مثل من باشه؟خیلی نگرانم
سلام ذوست عزیز.
توی تاپیک انتظار برای مصاحبه که تشریف ببرین می بینید که خیلی از دوستان مشابه شما بودن که با KCC تماس گرفتن و بهشون گفتن تو نامه های سری بعد براشون دعوت به مصاحبه میاد (البته برای دسامبر) . بازم اگه نگرانی از این بابت دارین شما هم تماس بگیرید.
(چون شما فرمتون رو دیر فرستادین نامه دعوت به مصاحتون هنوز رو سایت نیومده)
موفق باشی
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ...من کارنت شدم و کنسول گری من انکار ا است برای انکارا هم باید 15 روز قبل مدارکم رو پست کنم سوال من اینکه چند روز قبل ازمصاحبه به دست من میرسه ؟؟؟؟ منظورم اینه که بیشتر از 15 روز هستش؟؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-26 ساعت 14:44)mahboubeyeshab نوشته: سلام دوستان ...من کارنت شدم و کنسول گری من انکار ا است برای انکارا هم باید 15 روز قبل مدارکم رو پست کنم سوال من اینکه چند روز قبل ازمصاحبه به دست من میرسه ؟؟؟؟ منظورم اینه که بیشتر از 15 روز هستش؟؟؟
سلام . چی قراره به دستت برسه ؟؟؟ سوالت رو واضح تر می گی ؟؟؟
کیس: 2015AS8xxx/ رویت قبولی May 3 / سفارت: Ankara / ارسال فرمها : Jun 3 / تعداد افراد منظور در کیس : 1نفر / کارنت شدن کیس: متاسفانه در 10 ژولای به ما نرسید و خداحافظ(بازمانده2015)
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-26 ساعت 21:51)mahboubeyeshab نوشته: (2014-09-26 ساعت 15:37)heridas نوشته: (2014-09-26 ساعت 14:44)mahboubeyeshab نوشته: سلام دوستان ...من کارنت شدم و کنسول گری من انکار ا است برای انکارا هم باید 15 روز قبل مدارکم رو پست کنم سوال من اینکه چند روز قبل ازمصاحبه به دست من میرسه ؟؟؟؟ منظورم اینه که بیشتر از 15 روز هستش؟؟؟
سلام . چی قراره به دستت برسه ؟؟؟ سوالت رو واضح تر می گی ؟؟؟
منظورم نامه ی دوم یا همون نامه ی دعوت به مصاحبه هستش.......
دوست عزیز فقط به کارنت شدن که نیست، شما باید سایت DVLottery (همون سایتی که قبولیتون رو توش دیدید) رو چک کنین، نامه دومتون اونجا میاد. با توجه به تاریخ مصاحبتون مدارک رو زمانی برای سفارت تو آنکارا بفرستین که 15 روز قبل از زمان مصاحبه دستشون رسیده باشه.
موفق باشید.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
سعیشون بر اینه که حداقل 6 هفته فاصله باشه بین نامه دعوت به مصاحبه و مصاحبه. اما بعضی موارد نادر هم بوده که زیر یک ماه فاصله بوده. اما نه اینکه بیان بگن هفته دیگه برو.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بدبختی کیسهای بالا مثل ما اینه که حالا حالاها باید این بولتن رو چک کنیم هر ماه :دی
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا: