موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 07:39)nara نوشته: (2015-07-22 ساعت 12:45)mbsamani نوشته: (2015-07-21 ساعت 20:49)sasanoush نوشته: دوستان عزیز خواهشمندم به سوالم جواب دهید که با مدارک ارسالی برای آنکارا باید فرمهای ds260رو هم بفرستیم یا خیر .
شما باید در فرم DS 260، صفحه ای که شماره کانفرم شما رو داد (آخرین صفحه) رو همراه مدارکتون ارسال کنید.
كاملا صحيح است . من قبل از تغيير سفارت مدارك رو براي آنكارا آماده كردم و از مهاجر سرا حضوري پرسيدم....اين فرم هم بايد ارسال بشه...
فقط صفحه کانفرمیشین لازم است. در ایروان و ابوظبی هم باید این صفحه را با دعوت نامه وقت مصاحبه همان اول کار به باجه تحویل مدارک بدهید
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با توجه به اینکه همسرم برنده اصلیه و من شغل فعلیم رو در فرم دانشجو عنوان کردم، چه مدارکی ضروریه که از دانشگاه بگیرم و برای مصاحبه ببرم. ممنون می شم دوستانی که تجربه مشابه داشتن راهنماییم کنن
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ترجمه پاسپورت چيه مگه پاس خودش به زيان انگليسي نيست كه بايد ترجمه بشه
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-05 ساعت 23:52)soho نوشته: سلام دوستان
با توجه به اینکه همسرم برنده اصلیه و من شغل فعلیم رو در فرم دانشجو عنوان کردم، چه مدارکی ضروریه که از دانشگاه بگیرم و برای مصاحبه ببرم. ممنون می شم دوستانی که تجربه مشابه داشتن راهنماییم کنن
بيشتر مدارك برنده اصلي مد نظره و چك ميشه نگران نباشيد
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چه مدرک تحصیلی لازم هستش واسه لاتاری.فنی حرفه ای یا کارو دانش قبول می کنن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام . سوالم اینه که برای ویزای توریستی 6 ماپیش مدارکمونو ترجمه کردیم .حالا باز دوباره مبخوام مصاحبه برم برای ویرای توریستی هر وقت که وقت بدن.آ یا باز باید همه مدارک یعنی مدارک شناسایی و مالی و ازدواج و غیره رو دوباره باید ترجمه کنم با همونها رو قبول دارند.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
مدارك مالي رو بروز بگيريد و حتما عكس جديد باشه بودن دوستاني كه روز مصاحبه واسه عكس مشكل پيدا كردن سعي كنيد ريسك رو به پايين ترين حد برسونيد موفق باشين
كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن