موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم كارداني دارم هم كارشناسي از يك رشته ي ديگه. تو فرم ثبت نام فقط كارشناسي رو نوشتم. ميخوام بدونم اگه حرفي از كاردانيم نزنم اشكال داره. و در صورت سوال افيسر چي جواب بدم بهتره؟!?
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 02:09)Samia نوشته: سلام
من هم كارداني دارم هم كارشناسي از يك رشته ي ديگه. تو فرم ثبت نام فقط كارشناسي رو نوشتم. ميخوام بدونم اگه حرفي از كاردانيم نزنم اشكال داره. و در صورت سوال افيسر چي جواب بدم بهتره؟!?
بهتره هر دوتا مدرک رو هم ترجمه بکنین و روز مصاحبه به افیسر نشون بدین اگه نیازی نبود بهتون پس میده . از من ریز نمرات لیسانس رو هم خواست اونم ترجمه کنین و با خودتون ببرین که اگه افیسر ازتون خواست همراهتون باشه.
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-21 ساعت 13:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-21 ساعت 13:22 توسط ajab1.)
دوستان میشه یکی بگه آیا برای سفارت ترکیه مدارکی که پست میکنیم اعم از مدارکی که دادیم برای ترجمه ، آیا ترجمه رو میفرستیم یا اینکه کپی برابر اصل ترجمه را؟ چون اگر ترجمه را بخواهیم پست کنیم باید دو سری ترجمه کنیم
ویه چیز مهم اینکه من باید 15 روز قبل از مصاحبه پست کنم یا اینکه 15 روز قبل از مصاحبه باید دستشون رسیده باشه؟
ممنون میشم دوستان اطلاع دارن بگن
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 13:03)ajab1 نوشته: دوستان میشه یکی بگه آیا برای سفارت ترکیه مدارکی که پست میکنیم اعم از مدارکی که دادیم برای ترجمه ، آیا ترجمه رو میفرستیم یا اینکه کپی برابر اصل ترجمه را؟ چون اگر ترجمه را بخواهیم پست کنیم باید دو سری ترجمه کنیم
ویه چیز مهم اینکه من باید 15 روز قبل از مصاحبه پست کنم یا اینکه 15 روز قبل از مصاحبه باید دستشون رسیده باشه؟
ممنون میشم دوستان اطلاع دارن بگن
سلام
1- اصل ترجمه رو باید بفرستید. و سری دوم ترجمه برای چی اونوقت؟!
2-خیلی مهم نیست گفتن 15 روز قبل باید به دستشون رسیده باشه اما بچه ها همون 15 روز و حتی کمتر فرستادن مشکلی نبوده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چرا ما ایرانی ها اینطوری هستیم؟؟؟؟
بابا مردم از سال پیش دارن میگن برای سفارت مهر دادگستری احتیاجی نیست اونوقت میرید دوباره مهر میزنید و میایید به بقیه هم توصیه میکنید؟؟؟
من مطمئنم ما ایرانی ها خودمون با دست خودمون همدیگه رو نابود میکنیم مثل همینجا که همش زیر آب هم رو میزنیم و نمیذاریم کسی پیشرفت کنه اونجا هم بریم باز هم از این بدتر میکنیم
متاسفم
همین
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.غیر از مدارک تحصیلی چه مدارکی را باید ترجمه کنیم برای سفارت؟