موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای اصفهان مرکزی برای واکسیناسیون وجود داره؟ یا حتما تهران باید اومد؟
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
در ضمن من کامل تارنما های مربوط به لاتاری رو خوندم ،فقط نوشته ازمایشات پزشکی از ایران قابل قبول نیست .که اون هم منظور آزمایش خون و عکس قفسه سینه و مانند این هست نه واکسیناسیون ،لطفا نگران نباشید ،من افرادی رو میشناسم که به غیر از لاتاری به سفارت مراجعه کردن و مراحل همانند لاتاری بوده ،و واکسن ها رو کم و بیش قبول کردن.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-28 ساعت 14:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-29 ساعت 17:07 توسط محبت.)
(2014-05-28 ساعت 14:14)sepideh jan نوشته: (2014-05-14 ساعت 15:49)mbsamani نوشته: سلام دوستان.
من به تازگی شروع کردم به واکسن زدن و فعلا هپاتیت رو یک مرحله زدم و MMR و Varicella هم یک مرحله زدم(ابله مرغان رو میدونم باید نمیزدم ولی خب دکتر زد دیگه!)، بقیه واکسن ها رو تو برنامه دارم که بزنم. کیس نامبرم بین 7000 تا 8000 هست( به گفته با تجربه های سایت تاریخ مصاحبه من حدودا سال دیگه این موقع میشه ) حالا نمیدون کاره درستی کردم یا نه؟ اعتبار هر واکسن چقدره؟ امکان داره که مجبور بشم دوباره واکسن بزنم؟ الان TD رو بزنم؟
( اگه کسی اعتبار هر واکسن رو میدونه بگه، مرسی)
تو پر کردن فرم 260 جی بزنم؟ گویا اگر بزنی YES باید توضیح بدی.
منتظر راهنمایی هاتون هستم.
تشکر.
سلام شما چطور آبله مورغون زدی ؟در ایران نیست!
سلام
چرا دوست خوبم آبله مرغان واکسنش تو ایران هست اما اولا خیلی نمیشه به اعتبار و سلامتش اطمینان داشت .
و دوما با قیمت 270 هزار تومانیش البته پارسال این قیمت رو من دیدم به صرفه نیست زدنش.
و فقط یه تست آنتی بادی بچه ها میگرفتن و البته برای اونگان هم میگفتن تست رو بگیره قبل تزریق. و قیمتش مناسبتره البته اگر میدونید گرفتید در بچه گی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از کسایی که وقت میذارن و جواب میدن
من سوالم اینه که منی که مشهد زندگی میکنم و کارت زرد مجتمع ابن سینا رو میگیرم بعد اونجا قبولش دارن؟ یعنی ارزشش مثل همین پاستور تهرانه ؟ یه موقع نمیگن ما فقط انستیتو پاستور تهران رو قبول داریم ؟
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 23:49)arveen100 نوشته: دوستان سلام،
ببینید در راهنمای معاینات پزشکی چی نوشته:
Please note that immunization records as well as any other test results from Iran will not be accepted.
یعنی از ایران مدارک دال بر واکسن های ایمن ساز و سایر نتایج آزمایش قبول نخواهد شد.
اما می بینم بعضی دوستان میگن قبول میکنن. کاش اینطوری باشد که این دوستان می فرمایند و قبول کنند....
سلام
این جواب کاملا فرمالیته است و واکسیناسیون ایران را قبول می کنند به جز ابله مرغان را که در ترکیه دکتر روی ان حساس است و در امارات روی mmr
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-29 ساعت 09:28)arg_far نوشته: این متن از سایت رسمی dvlottery مربوط به سفارت آمریکا در آنکارا دانلود شده است.
http://travel.state.gov/content/visas/en...rview.html
در لینک دوم مورد مربوط به ANK را انتخاب و PDF را دانلود کنید دقیقا نوشته هم آزمایشات و هم اکسیناسیون ایران مورد قبول نیست!
سلام
عزیز من این متن سال گذشته هم بود شما یه سر بزن به سفرنامه های 2014 و 2013 مربوط به آنکارا و متوجه همه چیز خواهید شد که بله واکسیناسیون ایران رو قبول دارن دکتر اونگان تمام تلاشش رو میکنه تا یکی دو تا واکسن رو حتما بزنه.
و البته آزمایشات رو باید همونجا انجام بذیذ شامل آزمایش خون و عکس قفسه سینه میشه.
اما هیچ اجباری نیست که شما و هر کس دیگه از تجربه بقیه دوستان استفاده کنید که هنوز هک دارن برای مصاحبه میرن و برمیگردن و برید همون جا براتون هر چند تا واکسن لازم باشه تزریق میکنن البته به نرخ دلار از 80 دلار به بالا
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز برای همه شما آرزوی موفقیت دارم و اینکه واکسنهاتون رو بزنین و یا کارت زرد انستیتو پاستور رو بگیرین و یا در شهرستانی که هستین به مرکز بهداشت و سلامت استانتون مراجعه کنین و کارت واکسیناسیون بین المللی بگیرین . ما کارت انستیتو پاستور داشتیم و همه واکسنها رو ازمون قبول کردن و هیچ واکسنی نزدیم
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلس,ورود به آمریکا 19 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود به تمامی دوستان
برنده لاتاری 2015 با کیس نامبر 82XX هستم. فرم DS-260 رو فرستادم. به نظر شما با توجه به کیس نامبر بنده که دوستان احتمال دادن برای ماه جون یا جولای 2015 مصاحبه بشم از الان واکسن ها را شروع کنم یا از الان زوده؟
سپاس