موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من شرمنده که پیام هامو دیر به دیر چک کردم آدرس دکتر جواد دهقان نیری که در مشهد واکسیناسیون رو انجام میده برای همه اینجا می نویسم.
مشهد, میدان بیمارستان امام رضا, اول خیابان ابن سینا طبقه چهارم تلفن 38597999
البته هزینه هاش به نسبت زیاد میشه من فکر می کنم
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من براي نوامبر كارنت شدم و مرحله اول MMR رو 23 مرداد زدم حالا با توجه به اينكه نامه دومم نيومده ايا 23 شهريور برم واكسن مرحله دوم MMr رو بزنم ياخير ؟ يعني منتظر بشم كه نامه دومم بياد و بعدش برم ؟ لطفا راهنمايي بفرماييد .
شماره كيس :2XXX , رويت قبولي : 1مي ,سفارت :آنكارا , ارسال فرم : 19 مي , تاريخ كارنت :8سپتامبر , نامه دوم : 23 اكتبر , مصاحبه : نيمه اول دسامبر، دریافت ویزا :خودم و دخترم یکضرب (همسرم بعد از 121روز)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
در ترکیه بچه های زیر دوسال هم معاینات پزشکی و یا واکسن خاصی باید زمان مصاحبه بزنن؟بالای دوسال گویا تست سل هست.اما زیر دوسال تست و واکسن خاصی هست؟ممنون که جواب میدید دوستان
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
باید بین دو واکسن MMR یک ماه فاصله باشه. نه کمتر نه بیشتر. شما هم دو نوبت رو بزنید با این فاصله به شما تزریق دیگه نمیشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون