موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
همسرم برنده 2015 با شماره کیس ***4
من و همسرم هر دو تست تیتر آنتی بادی دادیم هم برای هپاتیت و هم برای آبله مرغان که در هر دو مورد احتیاج به واکسن زدن مجدد نبود و همچنین یک نوبت 28 روز پیش mmr و td زدیم و دو روز دیگه نوبت دوم میزنیم حالا میخواستم بپرسم بغیر از آنفلو انزا که تقریبا باید دو ماه دیگه بزنیم آیا چیز دیگری از قلم افتاده؟در ضمن یک پسر دو و نیم ساله داریم که تا حالا همه واکسن ها شو زدیم آیا اون احتیاج به واکسن تو ایران داره؟(کارت واکسن داره)و آخر این که چون شمال هستیم و تا تهران دور نیست (با توجه به این که اینجا هم میتونم بگیرم) میخواسم بپرسم آیا میتونم این آزمایشهای تیتر هپاتیت و آبله رو ببرم پاستور تهران کارت بین المللی بگیرم؟قبول میکنن جواب آزمایش شهر ما رو؟....در آخر هم آرزوی خوشحالی برای همه ایرانی های 2015 را دارم....با تشکر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-01 ساعت 15:45)حامد آیلتس نوشته: با سلام خدمت دوستان
همسرم برنده 2015 با شماره کیس ***4
من و همسرم هر دو تست تیتر آنتی بادی دادیم هم برای هپاتیت و هم برای آبله مرغان که در هر دو مورد احتیاج به واکسن زدن مجدد نبود و همچنین یک نوبت 28 روز پیش mmr و td زدیم و دو روز دیگه نوبت دوم میزنیم حالا میخواستم بپرسم بغیر از آنفلو انزا که تقریبا باید دو ماه دیگه بزنیم آیا چیز دیگری از قلم افتاده؟در ضمن یک پسر دو و نیم ساله داریم که تا حالا همه واکسن ها شو زدیم آیا اون احتیاج به واکسن تو ایران داره؟(کارت واکسن داره)و آخر این که چون شمال هستیم و تا تهران دور نیست (با توجه به این که اینجا هم میتونم بگیرم) میخواسم بپرسم آیا میتونم این آزمایشهای تیتر هپاتیت و آبله رو ببرم پاستور تهران کارت بین المللی بگیرم؟قبول میکنن جواب آزمایش شهر ما رو؟....در آخر هم آرزوی خوشحالی برای همه ایرانی های 2015 را دارم....با تشکر
دوست عزیز سلام با عرض تبریک
بله قبول میکنن شما همگی یک روز تشریف بیارین تهران برید پاستور و تمام کارتهای واکسیناسیونی که دارید رو نشونشون بدید اونها خودشون هر کدوم که کم باشه رو بهتون میزنن یا مهرشو میزنن بهشون بگید که چیزی کم و کسر نباشه.
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چه بیماریهایی باعث ریجکت شدن کیس میشه؟
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بیماری های خطرناک منتقل شونده. HIV ، هپاتیت B و س... ترانسمیتد دزیز
شما حتی اگر زبانم لال سرطان هم داشته باشید و وضع مالیتان اونقدر خوب باشه که بتوانید هزینه اونجا رو داشته باشید و آخرش یک آدم صرفا مریض احوال و کار نکن نباشید سفارت مشکلی ندارد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
برای هپاتیت اصفهان باید برید هلال احمر نرسیده به چهار راه فرایبورگ روبرو باشگاه امین خیابان خوانساری
بعد تی دی را همه مراکز بهداشت مجانی میزنند
ام ام آر را برید مطب دکتر افقری یه مبلغی می گیرند و براتون مهر میزنند قابل قبول پاستور هم هست چون ما از بچگی ام ام آر زدیم و ایمن هستیم
در مورد آبله تیتر انتی بادی را من آزمایشگاه برادران اول فردوسی از چهارراه فلسطین انجام دادم
اگر تیتر انتی بادی تون را ببرید پاستور براتون وارد کارت می کنه اگر نبرید و فقط نتیجه ازمایش که اسم و فامیل انگلیسی هست ببرید مدیکال ازت می پذیرند البته مدیکال ابوظبی و دبی
انکارا فکر کنم خودش تیتر انتی بادی می گیره از تجربیات بچه های 2014 بخون
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-02 ساعت 09:40)iris نوشته: برای هپاتیت اصفهان باید برید هلال احمر نرسیده به چهار راه فرایبورگ روبرو باشگاه امین خیابان خوانساری
بعد تی دی را همه مراکز بهداشت مجانی میزنند
ام ام آر را برید مطب دکتر افقری یه مبلغی می گیرند و براتون مهر میزنند قابل قبول پاستور هم هست چون ما از بچگی ام ام آر زدیم و ایمن هستیم
در مورد آبله تیتر انتی بادی را من آزمایشگاه برادران اول فردوسی از چهارراه فلسطین انجام دادم
اگر تیتر انتی بادی تون را ببرید پاستور براتون وارد کارت می کنه اگر نبرید و فقط نتیجه ازمایش که اسم و فامیل انگلیسی هست ببرید مدیکال ازت می پذیرند البته مدیکال ابوظبی و دبی
انکارا فکر کنم خودش تیتر انتی بادی می گیره از تجربیات بچه های 2014 بخون
سلام.
من دو هفته قبل رفتم خود هلال احمر اصفهان (خ خوانساری) واکسن MMR رو رایگان تزریق میکنه. بچه های اصفهان بیخودی هزینه نکنین
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان احتمالا مصاحبه ي ما اسفند یا فروردین هس، من و همسرم یک نوبت واکسن mmr رو چند روز پیش زدیم، درمانگاه والفجر شیراز، الان برا mmr زود نیس? البته من به متصديش گفتم، اون گفت که نه و این واکسن مصونیت چند ساله داره. حالا به نظر شما زود نبود?
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز یه سوال دارم ،من دو مرحله از هپاتیت رو دریافت کردم ۲۰ جون و ۲۰ جولای اما متاسفانه چون حلال احمر زده بودم و توی کارتم وارد نکرده بود پاستور هم واسم مهر رو نزده و ازشون پرسیدم گفتن چون بالای ۱۴ سالم نیازی نیست که بزنم الن هم موقعیت یه جوریه نمیتونم از حلال احمر شهرستان تاییدیه بگیرم چون الان جنوبم و مستقیم از اینجا میرم تهران و نمیتونم برم اونجا
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان سری سوم رو که زدید بگید پاستور براتون وارد میکنه. اگر نکرد بگین تست بگیرن خیالشون که راحت شد وارد میکنند
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان من واکسن نزدم هنوز و وقت مصاحبه ام به احتمال زیاد اوایل آذر هست. این واکسن سه مرحله ای رو چیکار کنم؟ وقتی برام نمونده!