موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز من تو شهرستانم ولي كارت زردمو از پاستور گرفتم ميخواستم بدونم اگه مننژيتو تو شهر خودم بزنم و با مهر هلال احمر وارد كارت كنم ايرادي داره؟ اصلا مننژيت ضروري هست؟ ممنون
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-06 ساعت 02:09)حامد آیلتس نوشته: (2014-10-04 ساعت 08:15)نیلان نوشته: (2014-10-03 ساعت 13:23)babak12 نوشته: (2014-10-03 ساعت 12:47)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان احتمالا مصاحبه ي ما اسفند یا فروردین هس، من و همسرم یک نوبت واکسن mmr رو چند روز پیش زدیم، درمانگاه والفجر شیراز، الان برا mmr زود نیس? البته من به متصديش گفتم، اون گفت که نه و این واکسن مصونیت چند ساله داره. حالا به نظر شما زود نبود?
سلام دوست عزیز
خوب باید سعی میکردین نزدیک به مصاحبه می زدید
ولی با این حال مشکلی پیش نخواهد امد
سعی کنید نوبت دوم نزدیک به مصاحبه بزنید فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد چون خود من نوبت دوم 2 ماه بعد از نوبت اول زدم باز از خود دکتر بپرسید و اقدام کنید
می تونید از ایشون بخواین در صورت قبول کردن که تاریخ تزریق نزدیک مصاحبه شما وارد کنن
این شخصی که شیراز کار می کنه متاسفانه دقت کافی رو رعایت نمی کنه...
خودتون همه چیز رو تلفنی از انستیتو پاستور بخواین
سابقه ی واکسن من رو درست وارد نکرده بود که دوباره بردم تهران و درستش کردم
همه چیز رو خودتون چک کنید و با پاستور مقایسه کنید
موفق باشید
من فکر میکنم مصونیت mmr ده سالست..........
دوستان عزیز امروز زنگیدم پاستور تهران، گفت مسئله ای نیس که mmr رو الان زدم، چون حداقل ایمنی که میاره 5 ساله هس
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
امروز پاستور تجریش بودم. خانم دکتر گفت چون سی و یک سالته هپاتیت و مننژیت نمیخاد بزنی. بنابراین td رو زدم و mmr هم که حالا زوده. خب زمستون هم که اگه نرم آنفولانزا هم که نمیخاد. آیا لازمه بعد سی سالگی هپاتیت زد.
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-10-06 ساعت 15:49)hesam427 نوشته: با سلام.
امروز پاستور تجریش بودم. خانم دکتر گفت چون سی و یک سالته هپاتیت و مننژیت نمیخاد بزنی. بنابراین td رو زدم و mmr هم که حالا زوده. خب زمستون هم که اگه نرم آنفولانزا هم که نمیخاد. آیا لازمه بعد سی سالگی هپاتیت زد.
من شوهرم 64سال دارد همانجا پاستور زدند نوبت سوم مانده فعلا شما هم باز بپرسید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من سری اول کارنتی ها بودم و چون فکر نمی کردم نامه دومم اینقدر دیر بیاد تمام کارهای واکسیناسیون رو کردم(سری اول و دوم هپاتیت(شهریور و مهر)، سری اول و دوم mmr (شهریور و مهر)، آنفولانزا(شهریور)، تست آبله مرغان(شهریور)، td (شهریور) اما حالا هنوز وقت مصاحبه نیومده.یعنی تمام این واکسیناسیون ها بیخود بوده و دکتر موقع مدیکال همه رو میزنه؟؟؟ یعنی هیچ ؟؟؟ کار بیهوده ؟؟؟
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
نه قربان همه که نه. یک احتمال بسیار کمی هست که آنفولانزا رو به شما بزنه اما اونم بسیار ناچیز. نهایت بخواد یک واکسن به شما بزنه هزینه اش میشه 100 تا 150 درهم .
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون