کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
به هیچ جا زده نمیشه. یه نامه کلی است. بگین برای ترجمه میخوام واسه ادامه تحصیل در دانشگاه خارجی مثلا اما اصلا کاری به این کارها ندارن.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: HERMES7
سلام
من واسه ادیت ایمیل زدم،جواب اومد که مشخصات بده،اونم دوباره فرستادم (فاصله 1 روز)
اما الان 4 روز شده و هنوز باز نشده.
یه ایمیل هم اومده که گفته از 15 آگوست ویزا بولتن آپدیت میشه. نیازه زنگ بزنم؟
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
تشکر کنندگان:
(2014-07-08 ساعت 11:29)h_researcher نوشته:  سلام
من واسه ادیت ایمیل زدم،جواب اومد که مشخصات بده،اونم دوباره فرستادم (فاصله 1 روز)
اما الان 4 روز شده و هنوز باز نشده.
یه ایمیل هم اومده که گفته از 15 آگوست ویزا بولتن آپدیت میشه. نیازه زنگ بزنم؟
سلام
نه نیاز نیست
خودشون بهت ایمیل میدن که فرمو باز کردند
برای دیدن نحوه صحیح مکاتبه با kcc به تاپیک نمونه مکاتبه با کی سی سی 2014 برید
تشکر کنندگان: nasim
(2014-07-06 ساعت 21:02)رضا2015 نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 11:29)samaneh1081 نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 11:28)farshad_dg نوشته:  سلام .
۱- من دیپلم نظام قدیم هستم رشته تجربی و مدرک کاردانی هم دارم. تو فرم هام چون پرسیده بود بالاترین مدرک چی دارین من کاردانیم رو زدم و دیپلم رو وارد نکردم.
فرم هارو هم ارسال کردم .
۲- در قسمت سربازی فقط درجه و رسته خدمت رو نوشتم . نامی از محل (ارگان خدمتی که وزارت دفاع بود نبردم که البته تو کارت های جدید پایان خدمت این قسمت حذف شده و محل خدمت را دیگه نمی نویسه) .
میشه راهنمایی کنید , این اشتباهات مشکل ساز میشن؟ و اگه میشن چیکار برای درست کردنشون باید انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

با سلام خدمت شما. ببخشید من برنده 2015 هستم بنظرم بنویسید بهتره. یه سوال از شما دارم در صورت امکان جوابمو بدید. شما که فوق دیپلم دارید تو ثبت نام اولیه لاتاری(شرکت در لاتاری) آخرین مدرکو چی زده بودید؟vocational school یاuniversity degree ؟ ممنون میشم
سلام vocational school دیپلم فنی و حرفه ای هستش
شما برای کاردانی تون university degree رو بزنید
۱- بهتره درخواست بازکردن فرم رو بدین و دیپلم رو هم وارد کنید
۲-اشکالی نداره ولی ممکنه افیسر ازتون بپرسه که کجا بودید.
اگر دیپلم فنی و حرفه ای هستید شماره تعداد تحصیل رو دو بزنید و از فوق شروع کنید
*دقت کنید فرم برای تغییر یک بار می تواند انلاک شود !
موفق باشید

سلام .
مرسی از راهنمایی خوبتون.
زمان ثبت نام چون در حال ادامه تحصیل بودم تو قسمت مربوطه زدم در حال تحصیل .
تشکر کنندگان:
سلام دوستان وممنون از کمکتون
من توی فرم های اولیه ثبت نام دو تا اشتباه دارم
1- من برای خودم و اعضای خانواده middle name رو وارد کردم حالا تو فرم ds-260 که بازش می کنم دو بار پشت سر هم اسمهامون اومده و بعد فامیل ها اومده
2-توی اسم دخترم یه حرفشو کم گذاشتم
حالا می خوام به kcc میل بزنم ولی نمی دونم چی بنویسم میشه لطف کنید و نامه ای با این مضمون برام بزارید.
تشکر کنندگان:
شما در فرم DS-260 میتونید درستش کنید. تصحیحش کنید و واسه اطمینان یه میل هم بزنید و علت اشتباه رو توضیح بدید. مشکلی نیست و به امید خدا ویزاتون رو خواهید گرفت
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من نظام جدید بودم و هم دیپلم دارم وهم مدرک پیش دانشگاهی کدوم رو باید بنویسم ؟
دز ضمن من فقط تحصیلات دانشگاهی رو وارد کردم و دیپلم روثبت نکردم حتما باید در خواست unlock کنم؟
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
تشکر کنندگان:
(2014-07-10 ساعت 16:25)fatan57 نوشته:  سلام دوستان من نظام جدید بودم و هم دیپلم دارم وهم مدرک پیش دانشگاهی کدوم رو باید بنویسم ؟
دز ضمن من فقط تحصیلات دانشگاهی رو وارد کردم و دیپلم روثبت نکردم حتما باید در خواست unlock کنم؟
من جواب سئوال شما دادم در تایپیک (بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 )
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2014-07-10 ساعت 16:25)fatan57 نوشته:  سلام دوستان من نظام جدید بودم و هم دیپلم دارم وهم مدرک پیش دانشگاهی کدوم رو باید بنویسم ؟

سلام
هر دو رو
کل مقاطع تحصیلی از دیپلم به بالا رو واردکنید.
بله unlock کنید
تشکر کنندگان: behdadK
سلام
درخواست ادیت فرم همسرم 2 روزه انجام شد،اما واسه خودم(نفر اصلی) 9 روز گذشته و خبری نیست،تبعیض!!!
تشکر کنندگان:
دوباره پیگیری کنید. مثل اینکه واسه من رو یادشون رفته بود. دوباره که ایمیل زدم بلافاصله باز کردند
تشکر کنندگان: babak12 ، lighter
(2014-07-12 ساعت 15:56)behdadK نوشته:  دوباره پیگیری کنید. مثل اینکه واسه من رو یادشون رفته بود. دوباره که ایمیل زدم بلافاصله باز کردند

سلام
2 روز شده که ایمیل زدم ولی هنوز خبری نیست،
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 16:40)iman2 نوشته:  با سلام خدمت دوستان گلم
من لاتاری 2015 را قبول شدم ولی وقتی که فرم قبولیم را دیدم ، مشاهده کردم اسپل حروف فامیلم اشتباه تایپ شده چیکار کنم ؟ میتونم درخواست یه پاسپورت دیگه کنم و داخل اون اسپل لاتین فامیلم را مثل فرم لاتاریم بنویسم ؟Sad

من اسپلم اشتباه بود و پاسپورت رو عوض نکردم و فقط تو فرمها بر اساس مشخصات پاسپورتم نوشتم. الانم از آمریکا دارم اینو مینویسم. یعنی نگران نباشید. فقط موقع مصاحبه اگه صحبتی نشد به نظرم خودتون این رو یادآوری کنید که تو سیستم اطلاعاتتون اصلاج بشه. آدمهای سفارت خیلی هم حواس جمع نیستند.
تشکر کنندگان: behdadK
با سلام و تبریک به دوستان ۲۰۱۵
سوالی داشتم لطفا راهنماییم کنین دوستان، خانوم بنده برنده لاتاری شده و زمان پر کردن فرم ها اشتباها تو قسمت عمل جراحی نوشته عمل نداشتم درصورتی که ایشون عمل زیبایی بینی در گذشته داشتن! به نظر شما چکار باید کرد? لازم به ایمیل زدن هست که واقعیت رو گفت یا روز مصاحبه بگیم?
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2014-07-19 ساعت 09:14)babisondes نوشته:  با سلام و تبریک به دوستان ۲۰۱۵
سوالی داشتم لطفا راهنماییم کنین دوستان، خانوم بنده برنده لاتاری شده و زمان پر کردن فرم ها اشتباها تو قسمت عمل جراحی نوشته عمل نداشتم درصورتی که ایشون عمل زیبایی بینی در گذشته داشتن! به نظر شما چکار باید کرد? لازم به ایمیل زدن هست که واقعیت رو گفت یا روز مصاحبه بگیم?
با تشکر
سلام
نه نیاز نیست.اگه روز مصاحبه فهمیدند و پرسیدند می تونی توضیح بدی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان