موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 22:26)----- نوشته: (2014-06-24 ساعت 22:17)kooshamostofi نوشته: با سلام خدمت دوستان ....
یه مشکلی دارم که اگه کسی بهش برخورده ممنون میشم راهنمایی کنید. برنده کیس خودم هستم، مشکل در مشخصات همسرم هست. در فرم تحصیلات همسرم رو دیپلم زدم ولی متاسفانه مدرک رو گم کردیم. سوال اینجاست که آیا از همسرم هم مدارک میخوان؟ اگر اعلام کنیم که گم کردیم مدارک رو قبول میکنن که فرم رو آپدیت کنیم و مدرک همسرم رو از فرمها حذف کنیم؟ با توجه به اینکه تنها 25 روز به مصاحبه باقی مانده دوستان با تجربه چه پیشنهادی میدن؟
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم و امیدوارم که هرچه زودتر همه دوستان زودتر از این استرسها راحت شن و زندگی جدیدی در آمریکا شروع کنن.
25 روز؟
مگه برنده چه سالی هستی؟
مدارک برنده اصلی مهمه
برای اینکار شما برو اموزش و پرورش و یه گواهی بگیر که همسرتون دیپلم دارن و اگه تونستی ریز نمراتشم بگیر محض احتیاط و با خودت ببر.
نگران نباش مشکلی پیش نمیاد
اصلا نگران نباشيد چون فقط مدارك تحصيليه فرد برنده رو ميخوان و بقيه رو اصلا نگاه نميكنن
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 22:17)kooshamostofi نوشته: با سلام خدمت دوستان ....
یه مشکلی دارم که اگه کسی بهش برخورده ممنون میشم راهنمایی کنید. برنده کیس خودم هستم، مشکل در مشخصات همسرم هست. در فرم تحصیلات همسرم رو دیپلم زدم ولی متاسفانه مدرک رو گم کردیم. سوال اینجاست که آیا از همسرم هم مدارک میخوان؟ اگر اعلام کنیم که گم کردیم مدارک رو قبول میکنن که فرم رو آپدیت کنیم و مدرک همسرم رو از فرمها حذف کنیم؟ با توجه به اینکه تنها 25 روز به مصاحبه باقی مانده دوستان با تجربه چه پیشنهادی میدن؟
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم و امیدوارم که هرچه زودتر همه دوستان زودتر از این استرسها راحت شن و زندگی جدیدی در آمریکا شروع کنن.
دوست عزیز اصلا نگران نباشین در مدارک مورد نیاز سفارت هیچ جا قید نشده مدرک تحصیلی همراه برنده رو براشون ببرین از ما هم نخواستن.
در ضمن بهتره سوالتونو در تاپیک 2014 بپرسین.
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .
۱- من دیپلم نظام قدیم هستم رشته تجربی و مدرک کاردانی هم دارم. تو فرم هام چون پرسیده بود بالاترین مدرک چی دارین من کاردانیم رو زدم و دیپلم رو وارد نکردم.
فرم هارو هم ارسال کردم .
۲- در قسمت سربازی فقط درجه و رسته خدمت رو نوشتم . نامی از محل (ارگان خدمتی که وزارت دفاع بود نبردم که البته تو کارت های جدید پایان خدمت این قسمت حذف شده و محل خدمت را دیگه نمی نویسه) .
میشه راهنمایی کنید , این اشتباهات مشکل ساز میشن؟ و اگه میشن چیکار برای درست کردنشون باید انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت شما
من شرمنده ام. نمیدونم چطوری باید پیغام عمومی بذارم!! الان اومده یا نه!!
یه مشکله خیلی بزرگ پیش اومده. من تو ثبت نام اولیه همسرم که برنده اصلی هستن. آخرین مدرکه تحصیلی رو university degree زده بودم. ایشون دیپلم فنی متالوژی سال 77 بود و فوق دیپلم متالوژی از دانشگاه آزاد کرج(77-79) بعضیها میگن باید vocational scool میزدی!!! آخه از آموزشکده فنی فوق دیپلم نگرفته بود. اما الان لیسانس داره و 30 بهمن 92 مدرک لیسانس گرفت. در فرم آنلاین ds-260به ترتیب
bachelor, assosiate degree,vocational
به نظرتون نامه بزنم کی سی سی جریانو بگم؟ ثبت اولیه مشکل داره؟؟ یا با وکیل صحبت کنم؟ لطفا در صورت امکان راهنماییم کنید. خیلی نگرانم Sad
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اشتباهاتی در پر کردن فرم ها داشتین . شما ها می توونین دوباره به کا سی سی ایمیل بزنین و اشتباهاتتونو درست کنین و بگین براتون فرمهاتونو آپدیت کنن . شماا حتی در روز مصاحبه قیل ازسوگند خوردن هم می توونین اشتیاهاتتونو اصلاح کنین ( البته این اشتباهات شامل ننوشتن اسم فرزند و یا ازدواج و طلاق گرفتن نیست اگه این موارد براتون پیش اومد هر چه سریع تر به کا سی سی اعلام کنین و نزارین واسه روز مصاحبه )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !