کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
دوستان سلام ، جهت باز كردن فرمتون اصلاً نيازي به ذكر مشكلتون نيست فقط درخواست بازكردن به همراه كيس نامبر و تاريخ تولد فرد اصلي واسم افراديكه ميخواين اديت كنين وبفرستين دو روزه باز ميكنن براتون.
تشکر کنندگان:
سلام . بچه ها من در پر کردن فرم اصلان مدرک تحصیلیم رو وارد نکردم ، ایمیل زدم kcc اونها هم گفتند باز میشه که ادیت کنید اما الان 1 ماه میگذره و خبری نشده Sad چیکار کنم
شماره کیس:**63 /تاریخ رویت قبولی:2-2014 May /تاریخ تکمیل فرم:May20 /کنسولگری:آنکارا/ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر /کارنتی: May 12 /نامه دوم:May20 /مصاحبه: ابوظبيjuly / دریافت ویزا: / ورود به usa: /
تشکر کنندگان:
(2014-07-19 ساعت 15:01)Hagh81 نوشته:  دوستان سلام ، جهت باز كردن فرمتون اصلاً نيازي به ذكر مشكلتون نيست فقط درخواست بازكردن به همراه كيس نامبر و تاريخ تولد فرد اصلي واسم افراديكه ميخواين اديت كنين وبفرستين دو روزه باز ميكنن براتون.

===================
من ایمیل کردم فرم رو دوباره برام باز کنن اما 1 ماه هنوز باز نشده Sad
شماره کیس:**63 /تاریخ رویت قبولی:2-2014 May /تاریخ تکمیل فرم:May20 /کنسولگری:آنکارا/ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر /کارنتی: May 12 /نامه دوم:May20 /مصاحبه: ابوظبيjuly / دریافت ویزا: / ورود به usa: /
تشکر کنندگان:
(2014-07-19 ساعت 15:11)toosi نوشته:  سلام . بچه ها من در پر کردن فرم اصلان مدرک تحصیلیم رو وارد نکردم ، ایمیل زدم kcc اونها هم گفتند باز میشه که ادیت کنید اما الان 1 ماه میگذره و خبری نشده Sad چیکار کنم
سلام
مطمئن شو اطلاعاتتان رو درست وارد می کنی و درست مکاتبه می کنی.
با رعایت شرایط بالا دوباره بفرست
تشکر کنندگان:
(2014-07-19 ساعت 15:15)----- نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 15:11)toosi نوشته:  سلام . بچه ها من در پر کردن فرم اصلان مدرک تحصیلیم رو وارد نکردم ، ایمیل زدم kcc اونها هم گفتند باز میشه که ادیت کنید اما الان 1 ماه میگذره و خبری نشده Sad چیکار کنم
سلام

====\

Jun 20

Thank you for your inquiry.

For KCC to unlock your Form DS-260 for updating, in response to your request, please be advised that we will be answering these requests according to the order in which they are submitted. It could take up to a few weeks before you hear from us that your DS-260 has been unlocked. We will send you an email once we have unlocked the form and you can update your information.

Please be assured that any delay in unlocking your form will not impact your appointment date, as appointment dates are set based upon your case number becoming current. (Further details about what this means are available in the Visa Bulletin on www.travel.state.gov .) The first appointments will not begin until October 2014, so there will be ample time for you to correct your information in time for a consular interview.

We will update you as soon as possible. Thank you for your patience.

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

Tara

Diversity Visa Unit

Support Contractor-Serco NA

CA/VO/KCC

Williamsburg, KY

Phone: (606) 526-7500

Fax: (606) 526-7501

Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

این جواب رو دادن !! اما هنوز فرم برتم باز نشده که ادیت کنم Sad
تشکر کنندگان:
(2014-07-19 ساعت 17:23)toosi نوشته:  
سلام

====\

Jun 20

Thank you for your inquiry.

For KCC to unlock your Form DS-260 for updating, in response to your request, please be advised that we will be answering these requests according to the order in which they are submitted. It could take up to a few weeks before you hear from us that your DS-260 has been unlocked. We will send you an email once we have unlocked the form and you can update your information.

Please be assured that any delay in unlocking your form will not impact your appointment date, as appointment dates are set based upon your case number becoming current. (Further details about what this means are available in the Visa Bulletin on www.travel.state.gov .) The first appointments will not begin until October 2014, so there will be ample time for you to correct your information in time for a consular interview.

We will update you as soon as possible. Thank you for your patience.

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

این جواب رو دادن !! اما هنوز فرم برتم باز نشده که ادیت کنم Sad
سلام
نگران نباش برات باز می کنن و بهت با ایمیل خبر میدن
تشکر کنندگان:
سلام

دوستان من هم فقط لیسانس رو وارد کردم
از اونجایی که می گن فرم رو فقط یک بار برای اصلاح باز می کنن و شاید بعدا خدای نکرده متوجه اشتباه دیگه ای بشم
آیا می شه به جای اینکه فرمم رو باز کنم هر وقت زمان مصاحبه شد همونجا ترجمه مدارکم رو نشون بدم و برام اصلاح کنن؟
یا توصیه می کنید که الان اصلاح کنم؟
شماره کیس: 3XXX
تاریخ رویت قبولی: May
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمهای سری اول: June
کارنت شدن کیس: Dec
مصاحبه: Feb
دریافت ویزا: Feb
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2014-07-20 ساعت 01:37)Sanaz Jam نوشته:  
سلام

دوستان من هم فقط لیسانس رو وارد کردم
از اونجایی که می گن فرم رو فقط یک بار برای اصلاح باز می کنن و شاید بعدا خدای نکرده متوجه اشتباه دیگه ای بشم
آیا می شه به جای اینکه فرمم رو باز کنم هر وقت زمان مصاحبه شد همونجا ترجمه مدارکم رو نشون بدم و برام اصلاح کنن؟
سلام
اول فرم رو به دقت بررسی کنید و ببینید کجا اشتباه داشتید.بعد که مطمن شدید درخواست انلاک بدید که فرم رو براتون باز کنن.سعی کنید قبل مصاحبه درستش کنید
تشکر کنندگان: Sanaz Jam
حدود 1 ماه هست که ایمیل زدم . ترسم اینه که دبر بازبشه و اطلاعاتم رو دیر تصحیح کنم . Smile بازم ممنون از راهنمایی تون /
تشکر کنندگان: babak12
دوستان
باید نامه بزنید با مشخصات خودتون تاریخ تولد و شماره کیس و حدود 2 هفته تا 4 هفته طول میکشه که جواب بدن. من همین امسال اینکار را کردم و مطمئنم که دو روزه باز نمیکنن و حداقل 2 هفته طول میکشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
سلام دوستان عزیز و مهربان
لطفا من رو راهنمایی کنید
پدرم که بالای 60 سال سن داره در لاتاری قبول شده با کیس نامبر 6000 . متاسفانه برای پر کردن فرم 260 دچار مشکل شدم لطفا من رو راهنمایی کنید. این فرم رو برای پدرم و مادرم پر کردم . سوال من اینجاست که همون اوایل وقتی خواستیم اقدایم کنیم من 21 سال داشتم ولی الان 22 ساله دارم و درضمن اسم من هم جز افراد همرا است آیا باید این فرم 260 را هم پر کنم؟؟؟؟ و سوال آخر اینکه من یک خواهر دارم که ازدواج کرده و پچه هم داره آیاد بیاد برای اون هم فرم 260 پر کنم ؟؟؟؟؟
لطفا من رو راهنمایی کنید که بد جوری گیج شدم. مرسی
تشکر کنندگان:
(2014-07-20 ساعت 20:51)mohsen323 نوشته:  سلام دوستان عزیز و مهربان
لطفا من رو راهنمایی کنید
پدرم که بالای 60 سال سن داره در لاتاری قبول شده با کیس نامبر 6000 . متاسفانه برای پر کردن فرم 260 دچار مشکل شدم لطفا من رو راهنمایی کنید. این فرم رو برای پدرم و مادرم پر کردم . سوال من اینجاست که همون اوایل وقتی خواستیم اقدایم کنیم من 21 سال داشتم ولی الان 22 ساله دارم و درضمن اسم من هم جز افراد همرا است آیا باید این فرم 260 را هم پر کنم؟؟؟؟ و سوال آخر اینکه من یک خواهر دارم که ازدواج کرده و پچه هم داره آیاد بیاد برای اون هم فرم 260 پر کنم ؟؟؟؟؟
لطفا من رو راهنمایی کنید که بد جوری گیج شدم. مرسی

سلام
خواهر شما نمی تواند فرم پر کند
اما شما اگر در روز ثبت نام اولیه کمتر از 21 سال سن داشتید و ثبت نام کردید ، همراه والدینتان می توانید بروید وباید فرم پر کنید.
موفق باشید
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: behdadK ، babak12 ، rbrb-2015
در فرم اولیه ثبت نام مشخصات برنده کاملا صحیح وارد شده ولی سال تولد همراه اشتباه بود که در فرم DS-260 تصحیح شد. به نظر شما نیاز هست در این مورد با KCC مکاتبه کنیم؟ و اطلاع بدیم؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:
(2014-07-19 ساعت 09:14)babisondes نوشته:  با سلام و تبریک به دوستان ۲۰۱۵
سوالی داشتم لطفا راهنماییم کنین دوستان، خانوم بنده برنده لاتاری شده و زمان پر کردن فرم ها اشتباها تو قسمت عمل جراحی نوشته عمل نداشتم درصورتی که ایشون عمل زیبایی بینی در گذشته داشتن! به نظر شما چکار باید کرد? لازم به ایمیل زدن هست که واقعیت رو گفت یا روز مصاحبه بگیم?
با تشکر

سلام. من هم بهتون تبریک میگم
منظورتون از "زمان پر کردن فرم ها" دقیقا کدوم فرم؟ DS260؟؟
کجا این سوال رو ازتون پرسیده بود؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
(2014-07-24 ساعت 13:41)rbrb-2015 نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 09:14)babisondes نوشته:  با سلام و تبریک به دوستان ۲۰۱۵
سوالی داشتم لطفا راهنماییم کنین دوستان، خانوم بنده برنده لاتاری شده و زمان پر کردن فرم ها اشتباها تو قسمت عمل جراحی نوشته عمل نداشتم درصورتی که ایشون عمل زیبایی بینی در گذشته داشتن! به نظر شما چکار باید کرد? لازم به ایمیل زدن هست که واقعیت رو گفت یا روز مصاحبه بگیم?
با تشکر

سلام. من هم بهتون تبریک میگم
منظورتون از "زمان پر کردن فرم ها" دقیقا کدوم فرم؟ DS260؟؟
کجا این سوال رو ازتون پرسیده بود؟
بله فرم ds 260
تشکر کنندگان: rbrb-2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان